Sizce sınıfımızdaki çocuklar benim hakkımda ne düşünüyordur?

Normalde vücut ve yüz temizliğime elimden geldiğince dikkat etmeye çalışırım, gün içinde fırsat buldukça aynaya bakar, onun haricinde de günde en az 6-7 kez telefonumun ön kamerasından kendime bakarım. Bu sene üniversiteye başladım ve sene başından beri sınıftaki hiç kimseyle samimi değildim, ama son zamanlarda sınıftan yaşıtım olan bir çocukla samimi oldum. Sonra onun sayesinde sınıftan 1-2 kişiyle daha konuştum, dün ise o çocukla birlikte sınıftaki çocuklarla birlikte oturduk. Dediğim gibi normalde yüz temizliğime elimden geldiğince dikkat etmeye çalışırım, ama dün oturmadan önce yüzüme bakmadım ve kalktıktan sonra telefonumun ön kamerasından kendime baktığımda burnumda küçük bir kir olduğunu, onun haricinde de aşırı derecede parfüm sıktığım için üstümdeki tişörtün yaka kısmında ter lekesine benzer sarımsı bir parfüm lekesi olduğunu fark ettim. Ama aslında ter değil, parfüm lekesiydi. Ayrıca ben oturmadan önce oturduğum sandalyenin yanında bir kız oturuyordu ve benim yanına oturacağımı anlayınca oradan kaçarcasına kalktı ve önce masanın diğer tarafına geçip ayakta sigara içti, sonra orada bir sandalyeye oturdu. Dün sırf sınıftakilere kötü görünmemek için saçlarımı kestirdim. Bugün ise tişörtlerimi yıkayıp lekesiz bir tişörtle okula gittim. Dersten önce önce ıslak mendille dövmelerimi sildim, sonra ise parfüm şişemi çıkarıp sıkacaktım ki; hoca " Sınıfın içinde parfüm sıkmasak olur mu? Alerjisi olanlar olabilir " diye uyardı. Sizce sınıftakiler benim bakımsız, paspal olduğumu mu düşünüyordur, yoksa kendisine bakan biri olduğumu mu düşünüyordur?
Sizce sınıfımızdaki çocuklar benim hakkımda ne düşünüyordur?