Bu durumda Amerikan işgali ve sığınmacı tehdidinin yüksek olduğumu ülkemizde , silaha ne kadar meraklısınız? ve tek atışla ufak hedefi vurmakta ne kadar başarılısınız? En azından yivsiz av tüfeği edinip kullanmayı öğrenmeniz lazım.
Şöyle ki ; Amerika Yunan adaları ve suriyeden bizi kuşatmış durumda. Yabancıların ajan bulmakta zorluk çekmediği sığınmacılar ise, her yere dağılmış ve bizi hiç sevmiyorlar. Amerika bir sığınmacıların düğmesine bassa, işgale hazır ülke haline geliriz. Pakistan boşuna Afganları, Lübnan da suriyelileri ülkesine göndermedi. Çünkü Amerikanın piyonu olduklarından, tehdit arz ettiklerini anladılar ve gönderdiler. Ama hükumet, yabancılara hizmet edenleri tutukluyor lakin gönderme planı ve niyeti yok.. Bir de daha fazlası da gelecek, zira uzak doğu Asyada kuraklık artıyor..
Amerikanın niyeti, bizi işgal edip sevri imzalatmak. Bu yüzden de Amerikaya direnebilmek için, silah kullanmayı öğrenmek zorundayız. Atom bombası yemezsek, belki Vietnam halkı gibi; Amerikayı yeneriz.
Her önüne gelen eline silah almasın. Malum taksici olayında gördüğümüz üzere ki hatırlayınca hala üzülüyorum. Eğitimsiz ve bilinçsiz insanlara silah verilmemeli diye düşünüyorum
Bunlar, kaçak yolla ediniyor zaten. Yasal olarak, edinmezler. Ben, ruhsatlı silahlanmayı doğru buluyorum. Sabıkalı veya piskopat insanlar, ruhsatlı silah alamaz
Askerde keskin Nişancı tüfeği kullandim 1. lik Ödülü aldim 400 mt g3 ile baş hedefini 5 kez arka arkaya vurabildim tabur takimimi alay da 2. Yaptım iyimdir atışta
Asıl senin akıl sağlığın yerinde değil ki; Türkiyenin üzerinde oynanmak üzere olan emperyalist bölücü projeleri göremiyorsun. Burada uzun uzun tartışacak vaktim yok, gözlüklerini çıkar ve Türkiyeyi bekleyen riskleri gör.
Az önce mileti terörist vatan haini ilan eden akp laiklik şeriat savası cıkarmak istiyor diyip 2028 iktidara geldimizde hepinizi asacağız keseceğiz azıyla konusan kişin dediği dediklerin laiklik şeriat savaşını kendi düşüncesin cıkarcağını anlamayan bir kişiden tamda beklenen cevap sizin ülkeye faydanız yok zararınız var
La bir sıktır git şerefsiz. Şeriat getirmek isteyenlere, gününü gösterecez yazmışım.. Yoksa karışmayın yazmışım ama sen Türk düşmanı özürlü olduğundan, anlamıyorsun ve senin akıl sağlığın yerinde değil. ki; okuduğunu anlamıyorsun. Sana son kez cevabını verip engelleyecem
Sana aynen, böyle cevap yazmışım. Chp iktidara gelirse ; B aş örtüsü yasağı gelmez , kuranı istediği gibi zaten okuyorsun ve ezan Türkçe olmaz. Ancak ezanın Türkçe olmamasına bir Türk düşmanı ister demişim ki gayet mantıklı. Millet dediğin ise, laik cumhuriyeti yıkıp ülkeyi bölmek isteyen hainler. Bu ülkenin birlik beraberliğini savunacak olan, biz Atatürkçüyüz ve millet biziz.
Kaldı ki baş ördü yasağını, Sen açmışsın. Be ise yanlış bilinen doğruya değinmişim. Demişim ki ; haklı askeri ve hükumet iş birliği sonucunda alınan 28 Şubat kararları öncesi , ülkede şeriat için sokaklarda türbanlılar ve eşleri eylem yapıyordu demişim. Bu dönemde çok fazla laik aydın ve gazeteci de katledildi. Madımakı, bunlar yaktı. Nice hakim ve savcıları da bunlar hakkında soruşturma açtılar diye katlettiler. Devlet bakanını bile katlettiler bunlar !! Şeriat isteyenleri eleştirdi diye. Bunların hepsi oldu. Yani ap açık silahla laik cumhuriyeti 1990 larda yıkmak istedi şeriatçilar. Türban yasağı, bunun tepkisi idi. Yani şeriatçılar, neden oldu.
Eğer şeriatla yönetilen bir ülkede, aynı şeyleri laikler yapsa erkekler kazığa oturtulup kadınları da türban giyene kadar hapse atılırsa. Osmanlı da bunlar aynen oldu. Yani bizim tepkimiz, hiç bir şey. Türban yasağı, sadece devlet kurumlarında vardı bu arada. Tamamen, sizden kaynaklandı bu
Ben de ne demişim? Türban yasağı olmaz ama yine devletimizi silahla yıkmaya kalkışan olursa, sözünü veremem demişim. Sonuçta ben neden devleti yıkmak isteyenleri; tedavi edip , okutup ve memur dairesinde iş vereyim ki? Osmanlı aleviler ve laiklere, yaşam hakkı bile tanımıyordu ya!! Atan acımasız ama gelmiş bize laf atıyon
Eğer devleti sosyalist solcular yıkıp komünizmi getirmek isteseler, buna da müdahale ederiz. Açık kadınlarını da hapse tıkarız da 12 Eylül de aynısını yaptık ve solcular uslandı. Yoksa bu ülkede çok fazla komunist var. İsteseler, uzun bir süre devlet bunları susturamaz ama uslandılar. Akp geçicidir ama laik devlet kalıcıdır ki chp bir sürü akp kalesini aldı.
Bu yüzden laik devlete uyanlar yaşar ve kimsenin yaşantılarına karışma hakkı yoktur. Ama laik devleti hedef alanlar , sonuçlarına katlanır
Sen ise ancak bozuk Türkçeye saçmalamışsın. Bu görüşüm, en süper görüş seçilecek yapay zeka tarafından izle de gör bak.
Karadan hakim olmayınca, olmuyor. Amerika, Vietnamda karadan hakim olamadı ve kaybetti. Rusya' da Ukrayna 'da karadan hakim olamiyor; şu an başladığı noktaya geri döndü. Bu yüzden, tüfek bulunup kendimizi eğitmek lazım
Rusya istese Ukraynayı 24 saat içinde abluka altına alır sadece aşırı güç uygulamıyor tıpkı kedinin fareye uyguladığı taktik gibi Tâbi silah kullanmayı bilmek gerek ama gerçek Bir savaşda zehirli gaz vs yani çetin bir savaş da silahın pek etkisi olmayacağını düşünüyorum
Rus ordusu, savaşamadığından kazanamıyor. Çünkü 300.000 ne yakın, asker kaybetti. Alabiliyorsa, neden almasın. Ciddi savaş oluyor Ukrayna 'da. Ama asker savaşamayınca, zafer kazanılamıyor m Abd de aynı gerekçeyle , Vietnamda kaybetti. Rusya, Bu yüzden Trumpın seçilmesini bekliyor. Eğer Trump seçilse, Ukraynaya destek azalır ve Rusya belki böyle kazanır. Atom bombası ise, kullanmak istemiyor nedense.. Oysa ki tutan yok ki Rusyayı.
Amerika ise bize karşı, uçaklarına ve sığınmacıların çokluğuna güveniyor. Çünkü, hava savunma sistemlerimiz yeterli değil ve sığınmacılar da bize düşman. İçeriden iyice zayıflayınca, bizi yenmek gayet mümkün. Zaten eski savaşçı halk da yok ve halkımız ciddi kutuplaşmış. Ukrayna'daki gibi, birlik yok ülkemizde. Bu yüzden silah kullanmayı bilen her Atatürk gencine, ihtiyacımız olacak