Avrupa'da hatta Türkiye'de inanılmaz ahlâk yapısı bozuldu hatta Türkiye daha sıkıntılı ama Amerikalılar cidden böyle değil hatta Amerika li erkekler kıskanç genelde ahlâk yapıları bana çok uygun
Bir çok erkekle konuştum bu sonuca vardım sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Avrupa'da hatta Türkiye'de inanılmaz ahlâk yapısı bozuldu hatta Türkiye daha sıkıntılı ama Amerikalılar cidden böyle değil hatta Amerika li erkekler kıskanç genelde ahlâk yapıları bana çok uygun
Bir çok erkekle konuştum bu sonuca vardım sizce?
Ahlak hep bozuktu. Ahlakı sadece cinsellik olarak görme. Devlet malı deniz yemeyen keriz, bsl tutan parmağını yalar gibi deyimleri, ata sözleri olan ülkeyiz. Ahlaksızlık belki de yüz yıllardır var toplumumuzda
Cevap
5Cevap
Amerika'da önce seks yapılır sonra ilişki durumuna bakılır genelde. Öyle değil mi? Biz burada bunu savunsak yemediğimiz laf kalmaz
Yok öyle değil inan
Ahlâk yapıları bizden daha iyi
Valla Amerika'yı filmlerden gördüğüm kadarıyla biliyorum. O halde bile bizden zaten iyiler.
Evet öyleler Ahlâk yapıları bizden çok daha iyi sapkınlık çok nadir ama Türkiye'de Almanyada İtalya'da sapkınlık çok fazla
Benim gibi bir kiskanca denk gelirsin bütün erkek arkadaşlarını silmek zorunda kalırsın sonra
bunun nedeni ahlak adi altinda tum toplumun baskilanmasi. surekli baskilanan toplum normalin ne oldugunu unuttu ve ozgurlesecegim derken siniri kacirip her seyin tadini kacirdilar.
Söyle Almanya Türkiye İtalya bu ülkelerde ahlâk yapısı çok düşük
Ama Amerika gerçekten böyle değil bize göre çok daha iyi hatta daha tutucular
almanya zaten turk kayniyor italya da turk yapisina benzer ona bakarsan kore de oyle bu tarih ve dinle alakali
Çok sapkinlar ya
Amerikaya gittinmi hiç veya orada hiç yaşadınmı
Evet gittim kısa sürelerle ama temelli gitmeyi planlıyorum
Ksksks minareyi çalan kılıfını uydurur
Doğru olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?