Diğer Odama yarasa girmissssss acil yardım napcam yaa? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ya dün gece pencerem açık kalmış bı baktım yarasa var napcammmmm Güncellemeler+1 yıl Ohaa hemde 2 taneymişşşsş karısı da gelmiş ya ailecek odamda yaşamaya karar verdilerse😰😵 Odama yarasa girmissssss acil yardım napcam yaa? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 544 cevap paylaştı. Bir kac ay once basima geldi🤭Oldugu yerdeki isigi acin ve balkonu veya kapiyi da acin. Karanliga dogru ucmali. Korkmayin, o sizden daha da korkuyordur. 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 716 cevap paylaştı. Kemirgenler değil mi. Bence dikkat edin. Gece olunca pencereyi açın çıkarlar. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Off geceye kadar beklemem mi gerekiyor yaniii Yorumla Psigareşh +1 yıl Hayır. Yerlerini biliyorsanız odanın içinde eldivenle alıp çıkarabilirsiniz. Zaten gündüz vakti genelde uyurlar dokunsaniz bile size zarar verebileceklerini zannetmiyorum Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bana da girmisti bir ara gece boyu beraber uyumuşuz sabah perdeyi açınca çıkmıştı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ben odama misafir kabul edemem gel pisi pisi desem gider mii Yorumla
Resull25 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Birini sol birini sağ elinle kanatlardan tut camdan dışarı at 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Yararlı bı hayvan olduğu için girdiYaramasa girmezdi 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. kanka maşallah he LASHGAKDKWLQWL 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayy nolduu Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Aman sakın yeme bir salgına daha katlanamam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sence mangalda mi güzel olur haşlama mı 😋 aahahahahah Yorumla
Ayaktayapar Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 90% +1 yıl Tut çorbasını yaparsın işte daha ne istiyon 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bütün mü pişirim yoksa doğramam gerekiyor muu Yorumla Ayaktayapar +1 yıl Üç eşit parçaya böl Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 409 cevap paylaştı. Pişir ye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapıcammmm😋 Yorumla Beyoğlu +1 yıl 😅 Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sabah sabah 😂😂😂 1 3 Yorumla Sitemkarım +1 yıl Sen yokken site hep böyle eğlenceliydi işte😂😂 Yorumla biradettubaa +1 yıl Bana laf mı ettin şimdi 🫣 Yorumla Sitemkarım +1 yıl Yok laf atmak değil hep trol garip sorular bardı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bir kac ay once basima geldi🤭
Oldugu yerdeki isigi acin ve balkonu veya kapiyi da acin. Karanliga dogru ucmali. Korkmayin, o sizden daha da korkuyordur.
Kemirgenler değil mi. Bence dikkat edin. Gece olunca pencereyi açın çıkarlar.
Off geceye kadar beklemem mi gerekiyor yaniii
Hayır. Yerlerini biliyorsanız odanın içinde eldivenle alıp çıkarabilirsiniz. Zaten gündüz vakti genelde uyurlar dokunsaniz bile size zarar verebileceklerini zannetmiyorum
Bana da girmisti bir ara gece boyu beraber uyumuşuz sabah perdeyi açınca çıkmıştı
Hayır ben odama misafir kabul edemem gel pisi pisi desem gider mii
Birini sol birini sağ elinle kanatlardan tut camdan dışarı at
Yararlı bı hayvan olduğu için girdi
Yaramasa girmezdi
kanka maşallah he LASHGAKDKWLQWL
Ayy nolduu
Aman sakın yeme bir salgına daha katlanamam
Sence mangalda mi güzel olur haşlama mı 😋 aahahahahah
Tut çorbasını yaparsın işte daha ne istiyon
Bütün mü pişirim yoksa doğramam gerekiyor muu
Üç eşit parçaya böl
Sevdiğini söyle, gider. 🚬🚬