AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Buyrun
Evliyseniz soru sorabilir miyim?
Eşinizle ilişkinizin nasıl gittiğini merak ediyorum?
Yani yatakta ki durumdan mesela ne gbi eksikleri var veya fazlası var (
Yakında benimde düğünüm varda 🙂😊
Evet evliyim
Soru sorabilir miyim 🙂😌
Sorabilirsin
Eşinizle ilişkinizi merak ediyorum
Yatakta ki ilişki nasıl eksikleri neler veya fazlası?
Sordum 🫣🫣
Biz ikimizde bu konuda çok uyumluyuz. Esimden ben gayet memnunum hiçbir eksiği yok. Tabi ilk zamanlar biraz eşimde de bende de acemilik vardı ama ikimizde zamanla öğrendik
Mesela erken boşalma veya ne bileyim boy falan konusunda problem yok demi?
Veya sana yetememe ya da snin ona yetememe durumu?
Bnde 4-5 aya düğünüm varda 🫣😌🙏🙏
İlk zamanlarda eşimde heyecandan ötürü sanırım, erken boşalma problemi vardı bana diyordu ilerleyen zamanlarda alıştıkça geçer bu durum diye cidden de öyle oldu çözdük o problemi. Boyu da beni gayet tatmin ediyor. İkimizde birbirimize yetiyoruz. Tabi bu konuda ön sevişmede çok önemli özellikle kadın icin
Ön sevişme uzun mu sürmeli?
Ya merak ettim boy veya kalınlığı ne kadar ölçüsünü biliyor musunuz?
Bnde cidden çok korkuyorum ilk gece olsun sonra ki süreçte olsun yetememe korkusu var
Hatta hanzo gbi olursam diye korkuyorum 🙄😒🫣
ikinizinde ilkiydi demi evlilikte ilişkiniz?
Ölçüsü hakkında detay vermemem ama beni gayet tatmin ediyor o konuda sıkıntım yok. İlk gece zaten eğer kızında ilkiyse çok devam edemiyorsun. Sonraki günlerde de eşim de sıkıntı yapıyordu boşalma konusunda felan. Sıkıntı yaptığını hissediyordum onu hep yatistiriyordum sıkıntı değil ilk zamanlar heyecandandir olur böyle diye hep yanında oldum şimdi hiç öyle bi sıkıntımız kalmadı yani korkma sende
Evet ön sevismenin uzunluğu kişiden kişiye değişir ama kısa sürmemeli özellikle ilk gece uzun tutulmali
Evet biz ikimizinde ilkiydik
Biz birbirimizin ilkiyiz hatta 5 yıldır konuşuyoruz ama nişanlım baya muhafazakar bir aileden kendi de öyle..
Hiç bu konuları konuşamadık pek açtırmıyor konuları
" Evlenelim herşeyi yaşarız görürsün" diyor konuyu kapatıyor
Yaşlar kaç sizin?
Sizin evlilik nasıldı 😊 görücü mu yoksa eskiden konuştuğun kişi mıydı?
Ya ölçü yazacak olursan merak ettim o zaman şöyle yapayım hangi aralıkta acaba 🫣😊?
Mesela 10-14
14-17
17- ve üzeri hangisinde 🫣🙈🙊🙉
Yas kaç sizin?
Yani eşinizin ve snin?
Kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı?
Görücü usulü değil biz önceden konuşuyorduk. Ben cok muhafazakar biri değilim Ama Nişanlilik döneminde eşimde bu tarz konuları açardı bende pek açık açık konuşamazdim. Kızlar erkeklere göre biraz daha utangaç oluyorlar.
Ben 22 eşim 28 yaşında. 14-17 arası.
Nişanlım 22 bnde 25 yaşındayım 🙂😊
..
Anladım teşekkürler bilgileriniz için 😊🙏
Çocuk yok demi 🙂?
Rica ederim :) henüz çocuğum yok o konuda da eşimle biraz anlasamadigimiz noktalar oluyor ara ara
2 yıllık evliyim
Hım kim istemiyor çocuğu 😅😅?
Bn evlenirsek inşallah hemen istiyorum çocuk 🙂😊🙈
Memleket neresi 🤔😊
Bu arada şimdi okudum 14-17 arası demişsin
Benimde öyle 😊sanırım o konuda sorun olmayacak inşallah benimde o zaman 🙏🙏🙏
Ben istemiyorum 😅 yaşım çocuk için biraz küçük ve kendimi buna hazır hissetmiyorum. Zaten eşime de evlenmeden önce hemen çocuk istemediğimi belirttim anlayışla karsiladi 2 yıl bekledi. Ama ben biraz daha zamanı var diye düşünüyorum. 24 yasima geldigimde felan olur diyorum. Sende eğer evlenir evlenmez hemen çocuk düşünüyorsan bunu nisanlinla kesin konuş o belki istemeyebilir. Evlilik anlayış isteyen bi müessese.
Izmirliyim. Sıkıntı olmaz merak etme.
Çoğu erkek evlenir evlenmez çocuk istiyor ama kadın için durumlar biraz farklı oluyor biz her şeyi düşünmek zorundayız hamileliği doğumu doğduktan sonra bakmasi büyütmesi... sonuçta bebek doğduktan sonra en çok anneye muhtaç oluyor
Bizde Muğlaliyiz..
Teşekkürler anlayışlı güzel sohbet için
Şey ister misin burdan arkadaş olmak?
Sanırım istemezsin ama bn snin gbi bir arkadaş isterim burdan?
Rica ederm. Arkadaş olmada sıkıntı yok. Aklında baska sorular varsa cevaplayabilirim
Hmm o da istiyor ya onları konuştuk
Hatta ilk kız sonra erkek istiyoruz tabii her şey bize bağlı değil😊 Rabbime bağlı 😊verirse emanet bakarız
Yok şu an çalışıyorum da sürekli aktif değilim ama burdan değil de sohbeti özelden yapsak daha iyi bnce?
Burdan takipleselim mi? Bn cidden çok isterim zaten kimse yok burdan konuştuğum 🙄🙄🙄
İnşallah olur çocuklarınız :) :)
Tamam ben gizliden çıkayım o zmaan o şekilde olabilir
Gizliden çıktım mesaj atabilirsin
Kızdın mı şimdiye yazardım🙄😔