Aşk İlişkileri 2 ay Kızlar, Sitede evli olsn var mi acsba? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kızlar, Sitede evli olsn var mi acsba? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 2 ay Var ben 11 yıllık evliyim. Kocam biliyor ama fazla eşelemedi. Ne sitesi diye yoksa kızar bırak bu sıkıcı soruları 0 28 Yorumla Soran 2 ay Himm ne güzel sormasin boş ver 11 mi bsya olmus kac yaşındasin sıkılmadin ayni erkekten:) Yorumla Görüş sahibi 2 ay Skldm 2 ya da 3 yılda bir başkasına veriyorum. Ondan da sıkılıp eşime dönüyorum heycanlı Yorumla Soran 2 ay Himm vayy baya hareketlisin nerde yaşıyorsun bakim sen :) Yorumla Görüş sahibi 2 ay boş ver sanaldan vermiyorum. Bosa yavsama🙃 Yorumla Soran 2 ay Sanal istedigimi nerden cikardin ki :) Yorumla Görüş sahibi 2 ay Sanaldan tanışıp vermiyorum. Iliskilerim hep 10 yıllık tanidigm kişiler kolu komşu 😀Allah kimseye benim gibi komşu vermesin Yorumla Soran 2 ay Saçmalama versin ben isterim :) sıkıntı degil tanışalım bi oyle karar ver bence:) Yorumla Görüş sahibi 2 ay Sen evlimisjn Yorumla Soran 2 ay Hayir sorun olur mu ki Yorumla Görüş sahibi 2 ay Sevmem bekar evli daha cazip olgun tecrübeli, çekici ve karısı gck olsun mümkünse kocasını alınca vicdan azabı çekmiyorum. Daha zevkli Yorumla Soran 2 ay Hahaha bende kocasi senin gibiletin kocasi olsun kendi yatağında zikmeyi seviyorum Yorumla Görüş sahibi 2 ay Sen benim evime girsen cikamazsn manyakmsn kocam 2mizi * Yorumla Soran 2 ay Hahaha evde olmadığı zaman çağıracaksin canim bide hep degil arada yspacaz ki heyecsni olsun Yorumla Görüş sahibi 2 ay Seninle yapmam dedim evli olacak karısı da gck olacak Yorumla Soran 2 ay Ben senle yaparım sem nerde yaşıyorsun bakim Yorumla Görüş sahibi 2 ay Ben seni istemem bekar sn kib kanka Yorumla Soran 2 ay Bak ya hep bekar kalacsk degilim ama tanışalım ne kaybedersin ki Yorumla Görüş sahibi 2 ay Karını seveceğim belki Yorumla Görüş sahibi 2 ay Sevdiğime dokunmuyorjm. ihtimalllerle yaşayamam erkek dolu etrafta sal Yorumla Soran 2 ay Olsun fark eder mi seni ger türlü zikerim ben Yorumla Görüş sahibi 2 ay Yok sevmem ben tecrubesz Yorumla Soran 2 ay Seni zikecem he bunu böyle itiraz etme iste bırak kendini bana Yorumla Görüş sahibi 2 ay Lan sus bamya Yorumla Soran 2 ay Hahah aen nerde yaşıyorsun bakim seni cidden istiyorum Yorumla Görüş sahibi 2 ay Avucunu yala Yorumla Soran 2 ay Giciklik yapma ciddiyim diyorum bak Yorumla Görüş sahibi 2 ay Susss Yorumla Soran 2 ay Seni istiyorum iste daha ne istiyorsun sınırsız bide ne istersen yapabiliriz Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay evlilerin bu saatte sitede ne işi olsun len. bu saatler s1kiş saatleri s1kişşşşş 0 1 Yorumla Soran 2 ay Ahaha baya acik sözlüsun vardir belki dedim 1 2 tane :) Yorumla
seyda028 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 97% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b görüş paylaştı. Mee.. 0 0 Yorumla
nehirlerduymaz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 2 ay Evliler fena ya 0 1 Yorumla Soran 2 ay Biliyorum sen peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Evliyim 0 7 Yorumla Soran 2 ay Hoş geldin ne zamandır evlisin çocuk felan vsr mi Yorumla Görüş sahibi 2 ay 3 yıl evet var Yorumla Soran 2 ay Anladim peki seninle konuşmak istesem sorun olur mu esin biliyor mu burada oldugunu Yorumla Görüş sahibi 2 ay Evet biliyor ama ben burada kimseyle konuşmuyorum zaten burada olma amacım bu değil Yorumla Soran 2 ay Biliyorsa sorun olmaz o zaman burada olma amacin ne peki Yorumla Görüş sahibi 2 ay Vakit geçiriyorum sorulara bakıyorum, eğleniyorum yani. Sen neden buradasın Yorumla Soran 2 ay Bende öyle kafa dağıtıyorum hoşuma giden birileri olursa tanışıyorum iste Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Var ben 11 yıllık evliyim. Kocam biliyor ama fazla eşelemedi. Ne sitesi diye yoksa kızar bırak bu sıkıcı soruları
Himm ne güzel sormasin boş ver 11 mi bsya olmus kac yaşındasin sıkılmadin ayni erkekten:)
Skldm 2 ya da 3 yılda bir başkasına veriyorum. Ondan da sıkılıp eşime dönüyorum heycanlı
Himm vayy baya hareketlisin nerde yaşıyorsun bakim sen :)
boş ver sanaldan vermiyorum. Bosa yavsama🙃
Sanal istedigimi nerden cikardin ki :)
Sanaldan tanışıp vermiyorum. Iliskilerim hep 10 yıllık tanidigm kişiler kolu komşu 😀Allah kimseye benim gibi komşu vermesin
Saçmalama versin ben isterim :) sıkıntı degil tanışalım bi oyle karar ver bence:)
Sen evlimisjn
Hayir sorun olur mu ki
Sevmem bekar evli daha cazip olgun tecrübeli, çekici ve karısı gck olsun mümkünse kocasını alınca vicdan azabı çekmiyorum. Daha zevkli
Hahaha bende kocasi senin gibiletin kocasi olsun kendi yatağında zikmeyi seviyorum
Sen benim evime girsen cikamazsn manyakmsn kocam 2mizi *
Hahaha evde olmadığı zaman çağıracaksin canim bide hep degil arada yspacaz ki heyecsni olsun
Seninle yapmam dedim evli olacak karısı da gck olacak
Ben senle yaparım sem nerde yaşıyorsun bakim
Ben seni istemem bekar sn kib kanka
Bak ya hep bekar kalacsk degilim ama tanışalım ne kaybedersin ki
Karını seveceğim belki
Sevdiğime dokunmuyorjm. ihtimalllerle yaşayamam erkek dolu etrafta sal
Olsun fark eder mi seni ger türlü zikerim ben
Yok sevmem ben tecrubesz
Seni zikecem he bunu böyle itiraz etme iste bırak kendini bana
Lan sus bamya
Hahah aen nerde yaşıyorsun bakim seni cidden istiyorum
Avucunu yala
Giciklik yapma ciddiyim diyorum bak
Susss
Seni istiyorum iste daha ne istiyorsun sınırsız bide ne istersen yapabiliriz
evlilerin bu saatte sitede ne işi olsun len. bu saatler s1kiş saatleri s1kişşşşş
Ahaha baya acik sözlüsun vardir belki dedim 1 2 tane :)
Mee..
Evliler fena ya
Biliyorum sen peki
Evliyim
Hoş geldin ne zamandır evlisin çocuk felan vsr mi
3 yıl evet var
Anladim peki seninle konuşmak istesem sorun olur mu esin biliyor mu burada oldugunu
Evet biliyor ama ben burada kimseyle konuşmuyorum zaten burada olma amacım bu değil
Biliyorsa sorun olmaz o zaman burada olma amacin ne peki
Vakit geçiriyorum sorulara bakıyorum, eğleniyorum yani. Sen neden buradasın
Bende öyle kafa dağıtıyorum hoşuma giden birileri olursa tanışıyorum iste