Namaz kılıyordum ve bir gölgede benimle namaz kıldı eminim ki benim gölgem değil di çünkü ben rükûdayken o 2 saniye sonra rükûya eğildi 🤦🏻♀️
Çok korktum
Çok korktum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 kere bende teheccüd kılarken gece mutfaktan bir patlama sesi geldi sesten korkmadım ama bana patlama sesi gibi böyle gürültücü gelmedi sadece bir an şaşırdım o kadar kıyamda iken birden arkamda bir şey hissettim böyle büyük karanlık bir şey korkmadım ama sırtım bir anda su gibi terlemeye başladım yüzüm sırtım her yerim terledi bir anda sonra namazı bitirdim bir şey olmamış gibi yattım sabah bir kalktım meğer buz dolabında soğuk bölümünde gazoz unutmuşum cam patlamış ama namazda yaşadığım o olayda korkmadığım halde yaşadığım o durum bana tuhaf hissettirdi
Bende yatsı namazı kılıyordum sesli ilk dört rekat bir şey yoktu farzın ilk rekatında sübhaneke Fatiha ihlas okudum sonra ben secdeye gittim benden 2 saniye sonra o secdeye geldi normalde asla secdeden başka bir yere bakmam ama birden gözüm o gölgeye gitti ilk dedim kendi gölgemdir ama secdeye gittim benden 1 saniye sonra o geldi dedim bu ben değilim o dört rekât farz namazını kılana kadar öldüm öldüm dirildim🤦🏻♀️
Cemaate gelmişlerdir kamet getirdiysen
Evet getirdim
Korkulacak bir şey yok kardeşim benim belki de bir melek seninle cemaat etti bilemezsin belki de hızır as dı namaz da iken asla ama asla korkma Rabbin seninle birlikte
İnşallah çünkü sesli kıldım
Sus le korkutma beni daha sabah var
İnşallah kardeşim inşallah
Amin Allah razı olsun 💖
Cevap
13Cevap
Bi yerde okumuştum hafif sesli kılınca tüm 3 harfli alemi arkanda secde ediyormuş belki o tarz bişeydir
Ayy 🫀
Müslüman cin seninle birlikte namaz kılıyor olabilir. Büyük ihtimal büyük sevap kazandınız.
İnşallah öyledir
Tüylerim ürperdi kız. Fake'se bu yazdığın çok ince düşünülmüş.
Yok yemin ederim
Sen bundan sonra her namazdan önce şöyle de, "ey cemaat-i müslimin, safları sıkı tutalım, rükulara geç kalmayalım".
😂😂😂 estağfurullah
https://ww w. KızlarSoruyor. com/kisilik-karakter/q22108295-sizin-icin-gercek-dost-ne-demektir
Dabbe filminde vardı ama gölge sabit duruyodu sonra anlık siyah bişe duvardan adamın üstüne uçtu
Bende birtane sijjin diye Endonezya'da çekilen korku filmi izledim kız namaza gidiyor aynı gölge namaza gidiyor kız arkasına baktığında bir şey görmüyor daha sonra önden bir şey zıplıyordu onun etkisinde kaldım galiba
Cgfhhg galiba filmler etkiliyo
Valla filmden mı etkilendim bilmiyorum ama ayaklarım yerden kesildi ruhumun bedende çıktığına emin oldum
Olabilir insanlık hali
siyah değilse korkmana gerek yok çünkü meleklerde insanla namaz kılar bu fazilettir karanlıksa emin olki seninle namaza durmaz
Hayır ben Rükûya gittim benden bı saniye sonra filan o eğildi ben secdeye gittim benden sonra o secde etti
melektir salihe cin ulaşamaz vesvese ayrı bişey
Bilmiyorum valla neydi
Kıbleyi göreceğin şekilde ışık olmalı loş ışık bile olsa öyle şeyler görüyorsun
Işık vardı sesli kıldım namazı ondan oldu bence
Psikolpjik arkadaşlar yorumlarda yazan şeyler yoktur bu kadar muhtemelen o film sahnesini izlediysen aklına gelmiştir.
Evet filmde izledim ama aklım filmde filan kalmıyorki çok takıntılı biride değilim
Namaz kılan gölgeden zarar gelmez🙂
İnşallah öyledir
Çok içten mi namaz kıldın huşuyla
Evet
Sesli okudum süreleri
Güzel mi okudun
Hafızlık yapıyorum sen düşün
Himm sahabeden biri yolculuk yapıyor yakın bir yerde bir yer buluyor atını buraya bagla diyorlar sende burada uyu atıyla aynı odada uyuyacak bir yer yapmışlar başlıyor kuran okumaya at kisniyor bina çatırdıyor bu durum arttıkça korkuyor ve Kur'an okumayı bırakıyor peygamberimize anlatıyor eğer korkup okumayı birakmasaydin bütün insanlar melekleri görecekti diyor keşke devam etseydin
Ben namazı bitirdim kalktım
Yaşın kaç
18 :)
Allah kabul etsin🙂
Allah razı olsun
Namazda size zarar veremez kimse 🥺
Biliyorum ama çok korktum muhtemelen ezanı sesli okumamdan oldu
Pardon duaları
Allah razı olsun
Melekler eşlik etmiş olmalı.
İnşallah çünkü sesli kıldım
İnşallah öyledir inşallah