Ne demek istediğini anladım fakat iyi ifade edememişsin demek istesiğini. İnsan olmayı başaramamış birçok kadın ve erkek var. Sen insan olmayı başarabilenlere armağan etmişsin.
Onun dışında ev işi yapmak temiz olnaktan gelen bir durum ama istemiyorsa yapmaz.
Çoçuk yapmak büyük bir sorumluluk ve bu kadına kalmış bir durum büyük oranda. Sonuçta hamileliğin acısını çekecek olan o.
Gözünte çok büyütme. Altı üstü bir gün. Kapitalizmin sonucu.
Ama yemek yapmak, temizlik gibi işlerin sadece kadınların görevi olmadığını; yeri geldiğinde kendim de süpürge yaptığımı, her sabah kahvaltıdan sonra sofrayı topladığımı da yazdım.
Yok. Erkek kadın degil zaten konu. Sadece sen ideallerine göre kadınları iki gruba ayırmışsın. Arkadasta ona vurgu yapmış. Onun dışında bir problem yok. Birisinden hoslanmana sevindim. Umarım başarırsın. Bol şans.
rica ederim. Ömer kendine dikkat et. Bugün hesabı kapatıyorum.1 yıllık KS serüveni yeterli benim için. Tanıştığımıza ve konuştuğumuza çok memnun oldum. Hayatında bol şans.
Aslında şöyle kadınlar günün de bizim kastimiz kadın hakları ve hangi kadın olursa olsun nerede çalışırsa çalışsın o haklar ona sağlanmalı eğer demek istediğin buysa bazı insanlar örnek vermek gerekirse mesela bir pavyon çalışanına zaten onun yolu belli ne hakkı gibisinden yaklaşıyor bunu yanlış buluyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen soru sorarsın da ben damlamaz mıyım soruna xd
Ne demek istediğini anladım fakat iyi ifade edememişsin demek istesiğini. İnsan olmayı başaramamış birçok kadın ve erkek var. Sen insan olmayı başarabilenlere armağan etmişsin.
Onun dışında ev işi yapmak temiz olnaktan gelen bir durum ama istemiyorsa yapmaz.
Çoçuk yapmak büyük bir sorumluluk ve bu kadına kalmış bir durum büyük oranda. Sonuçta hamileliğin acısını çekecek olan o.
Gözünte çok büyütme. Altı üstü bir gün. Kapitalizmin sonucu.
Yani ben özetle 8 Mart 'ın Dünya Kadınlar Günü değil, Dünya " Emekçi " Kadınlar Günü olduğunu vurgulamak istedim.
Sence anlatmak istediğim şey anlaşılıyor mu?
Bu arada yine damladığın için teşekkür ederim, çünkü şu ana kadar senden başka yorum yapan hiç kimse olmadı. 😁
Emekçi kısmı anlaşılıyor ama çocuk ve ev işi yapmayan kadınlar kısmı sorun. Orayı eklemeseydin iyiydi. Ricalar.
Ama yemek yapmak, temizlik gibi işlerin sadece kadınların görevi olmadığını; yeri geldiğinde kendim de süpürge yaptığımı, her sabah kahvaltıdan sonra sofrayı topladığımı da yazdım.
Yani buradan yemek, temizlik gibi işlerin sadece kadınların işi olmadığını düşündüğüm anlaşılmıyor mu?
Hayır, bunu evlilik ve ilişki olarak düşünme sadece. Bir kadın bekar ve pasaklı da yaşayabilir ne kadar etik karşılanmasa da. Bu onu kötü yapmaz.
* Yani buradan yemek, temizlik gibi işlerin sadece kadınların işi olmadığını düşündüğüm anlaşılmıyor mu?
Anlaşılıyor da demek istediğim bir kidi yemek ve temizlikte yapmayabilir. Dışarıdan söyler yemeği, temizlikçi çağırır eve.
Peki.
Birinin ilgisini çekmeye çalışıyorum, o yüzden onun da hoşuna gidecek yorumlar yapmaya çalışıyorum. 😂
Ama gerçekten de bu konudaki düşüncem böyle. Ayrıca asla erkeklerin kadınlardan üstün olduğunu falan da düşünmüyorum.
Yok. Erkek kadın degil zaten konu. Sadece sen ideallerine göre kadınları iki gruba ayırmışsın. Arkadasta ona vurgu yapmış. Onun dışında bir problem yok.
Birisinden hoslanmana sevindim. Umarım başarırsın. Bol şans.
Teşekkür ederim.
Peki sence bu tür düşünceler genel olarak kızların hoşuna gider mi veya bundan rahatsız mı olurlar?
Yani kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum.
rica ederim. Ömer kendine dikkat et. Bugün hesabı kapatıyorum.1 yıllık KS serüveni yeterli benim için. Tanıştığımıza ve konuştuğumuza çok memnun oldum. Hayatında bol şans.
Teşekkür ederim, peki rica etsem sorduğum soruya cevap verir misin?
* Peki sence bu tür düşünceler genel olarak kızların hoşuna gider mi veya bundan rahatsız mı olurlar?
Bence rahatsız olurlar.
O halde inşallah bu yorumumu okumamıştır.
inş.
Aslında şöyle kadınlar günün de bizim kastimiz kadın hakları ve hangi kadın olursa olsun nerede çalışırsa çalışsın o haklar ona sağlanmalı eğer demek istediğin buysa bazı insanlar örnek vermek gerekirse mesela bir pavyon çalışanına zaten onun yolu belli ne hakkı gibisinden yaklaşıyor bunu yanlış buluyorum
Aslında kısacası benim demek istediğim şey 8 Mart 'ın Dünya Kadınlar Günü değil, Dünya " Emekçi " Kadınlar Günü olduğuydu.
Yani sence bu yorumumdan demek istediğim şey anlaşılıyor mu? Ayrıca sence düşüncem doğru mu, değil mi?
Emekten kastın ne?
Ne şekilde olursa olsun çalışmak, bir şeyler için mücadele etmek