+1 yıl13 yaşımda ailemi kaybettim yalnız aralıkta kalacak yeri olmadan büyüyordum amcamların alt katında kiler vardı orada kalıyordum 16 yaşındaydım cuma günü idi hava yağmurlu soğuk kış günü kaldığım yere gelirken kulağıma hoş bir müzik sesi geldi oraya doğru ilerledim düğün vardı karnımı doyururum sıcak yemekle ve 3 5 kuruş harçlık toplar ümidi ile giderken çook güzel bir gelin ve yakışıklı bir damadın düğünü idi herkes jilet gibiydi uzaktan seyrederken birisi yanıma geldi bizde seni bekliyorduk dedi hoşgeldin dedi yanlarına gittim kıyafet verdiler karnımı doyurdular içim ısınmıştı tam damat sana hediyem var deyip bir zarf uzattı zarfı aldım gözlerimi açtım kaldığım yerdeydim üzerimde damattaki kıyafet ve elimde zarf vardı ve amcamdan dayak yiyordum bu elbiseleri nereden çaldın gibilerden
014 Yorumla- +1 yıl
evet
- +1 yıl
ateş filan yoktu davula ve zurnaya benzer bir şeyler ama ritm ahenk müthişti
- +1 yıl
ammar afarit ervah filan değiller ama
- +1 yıl
evet ama onu kabul etmenin bize göre cezaları var
- +1 yıl
korkulacak birşey yok dünyada herşey insanoğluna hizmet için yaratılmıştır
Huvellezî halaka lekum mâ fîl ardı cemîan summestevâ iles semâi fe sevvâhunne seb’a semâvât, ve huve bir kulli şey’in alîm - +1 yıl
Evet onlarla irtibata geçmek haramdır fakat nasılki bizde inançlı var inaçsız var onlarda öyle müslüman olmayanları irtibata geçebiliyor, bazı insanlarda onlara hükmedip kullanabiliyor... gizli ilimler var bunlarla ilgili ama çok tehlikeli... bir keresinde vesveseye kapıldım, geceleri sanki ses duyucam birdey gorucem diye korkudan ışığı kapaymaya gidemiyordum, namaz kılarken arkamdan sanki ses gelecek bisey dokunacak diye düşünmekten namazı zor kılıyordum... birine danıştım bana"öyle birşey yok, yoklarmış gibi davran takma kafana"dedi ve düzeldim
- +1 yıl
biraz önce ismini vermeyim a ile başlayan türler evlerde özellikle Allahın adının anılmadığı evlerde yaşarlar içki içilen evlerde ev sahibi ile sofraya otururlar lakin namaz kılınan Allahın adının anıldığı evlere giremez ama bir anlık vesvese onlara davetiye çıkartır herşey kalpte başlar kalpte biter korku insanın en zayıf noktasıdır korku vesvese şirk anında kalıcı misafir olurlar elle tutulmaz gözle görülmez ama işlerin tersliği namazı boşlama stres olarak hayatımızı etkilerler Rabbim yücedir
Rabbi euzü bike min hemezeti’ş-Şeyatin ve euzü bike Rabbi en yahdurun - +1 yıl
Arkadaslar bu bahsettiğiniz şeyler nedir? Cin falan mı?
- +1 yıl
@russiangirll evet
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl14 Yaşımdayken, kuran kursundan çıkıp cuma namazı için camiye giderken revak sultan türbesine gittik 2 arkadaş dua etmek için ve oruçluyduk.. dua ettim ve içeriye baktım camdan, kabir üstü baş tarafında meftanın bağdaş kurmuş elleri dua eder vaziyette başında yeşil örtü beyaz sakalları örtü altından 1 karış çıkmış birini gördüm 1 metre civarı boydaydı.
5-6 Saniye baktıktan sonra arkadaşıma durumu anlattım ve tekrar içeri baktım sadece 1 karışlık yuvarlak üstü üçgen bir taş gördüm. arkadaşımda dedi sen dua ederken beyaz bir varlık hızlıca yürüyerek türbe arkasından uzaklaştı dedi.15 Yorumla- +1 yıl
Evet, arkadaşım anlattı geçen : köyde gece vakti tarlada tıraktör üstünde bir adam oturuyor yabancı, gözleri kırmızı ve diyor traktörün kasa tarafındaki kutusunda laylona sarılmış birşey var onu al demiş ve euzü besmele çekmiş arkadaşım ve adam kaybolmuş. bakmış sarı yağ galiba domuz yağı büyüde kullanılan.. vede ip iğne vb. şeyler çıkmış.
Aslında : kasrikten geçenler diye program var radyoda adıyaman ile ilgili birçok mucizevi olay anlatıyor genç yaşlı insanlar :) maneviyatla ilgili.. hayırlısı güzel konu h. geceler. - +1 yıl
@khadu hanim, hayirdir neden okurken icin gitti? Vede hangi yasanmisliga icin gitti? mahsuru yoksa belirtmeni rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet benim değil ama annemin yaşadığı bir olay var. Şöyle ki halam anneme yemeni de denilen pembe bir yazma getirmişti.
Annem bu hediye gelmeden önce rüyasında halamı bir odada görüyor. Halam bu pembe yemeniyi koymadan önce elinde sarı bir yemeni var sonra kendi kendine diyor ki bu sarı yemeni çok güzelmiş bunu götürmeyeyeyim gelinime koyarım. Ertesi gün halam bize geldi anneme pembe yemeniyi gösterdi annem de gülerek bunu anlattı. İlginç olan ise bu olayı halamın gercekten yasamis olmasi. Yani halam gercekten öyle bir yemeni koyacakmis vazgecmis ve aynen annemin rüyasindaki gibi olmuas hersey. Baska biri anlatsa inanmazdim ama varmis böyle gercekten. Bir de annemle babam evlenmeden önce babam annemin dedesini hic tanimadigi halde rüyasında görmüs.01 Yorumla
+1 yılof ya ne diyosun, arkadaşımdaydık yengesi vardı genç zaten baya kafa bir kadın takılıyoz falan çocukları var 2 tane. yengesi uyuyodu. birden kapı çarptı çocukta beşikteydi diğer odada, ulan daha çocuk 6 aylık. sonra korka korka kapıyı açtık falan böyle bir baktık çocuk yerde yatıyo o gün bugündür o evden hep korkuyoruz D::D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılOhoo hep yasiyorum :d bir gece uykumda isik bir acildi gozlerm acidi kalmak zorunda kaldm sonra yavas yavas sondu isik birisi uflemis gibi bir ruzgar geldi yuzume. Gene mi siz yatin uyuyun isiniz yok mu dedim uyudum :d yorgani cekmedikleri surece sorun yok ona sinir oluom bak usuyom sonra kufur ediom
16 Yorumla- +1 yıl
:p nye dalga geciyim bunlar basit olaylar
- +1 yıl
Ben çok dalga geçerdim başıma geldi, sende dikkat et yani kendine, sabah kalkıyorum üstümde yorgan yok, meğer gusülsüz girmişim yatağa cinler uğramış gece boyu off ne muhabbet, e haliyle bende enerji kalmıyo vücut ısınıyo falan atmışım üzerimden yorganı, terletmeselerdi iyidi.
- +1 yıl
Ben dalga gecmiyom. Onceleri birinin adini bile biliyodum ama şu an hatrlamiom unutturdu galiba. Kaldigimiz ev kendilerininmis ama onceden baskalari yasiyormus satin almislar evi ama evdekiler evi sattiklari halde orayi sahiplenince bunlarin ailesi evdekileri oldurmus oyle yerlesmisler eve. O zamanlar basima bir olay gelmisti 16yasindaydim o gunden beri cok korkunc seyler gordum yasadim 20yasima kadar hep korkuyla yasadim gorunup durdular. Ama sonra anladim korktugunda gucluler. Korkmamaya basladm bende artik okadar cok gormuyorum boyle isik yorgan gibi basit olaylar oluyor kiziyom bende onlardan gucluyum diye. Laf edince kufur edince rahat birakiolar. Bu isik ta gecen hafta oldu yurtta kaliom ama heryerdeler artik o evde yasamiyoruz bile 4 yildir
- +1 yıl
4 sene korktum yararini goremedim. Korkmayinca zayifliyorlar. Korkumca surekli aklina gelio cagirmis gibi oluon dusune dusune. Goruncede korkundan zevk aliyorlar saklaniyorlar oyun oynuyorlar. Ama korkmayinca hatta konusunca zayifliyorlar heralde zevkli gelmio ugrasmak bulasmiyolar. Dualarda pek ise yaramio :s belkide ben adam gbi okuyamadim. Ama 2 senedr korkmuyorum iste daha rahatim ama alistim iste. Uykuyla uyaniklik arasinda yasaya yasaya. Uykumdayken bana bisey sorsan cevapladigim oluyormus konustugum farkinda degilim. Ama rahatim iste gorursen korkma hicbise yapamiyorlar ayaklarida ters degil :d istedikleri zaman yapiyorlar onu korkutmak icn
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. 260km ile giderken İstanbulParkta high side oldum. Lastik ısısı, rüzgsr açısı, yatış açım, zincir hepsi etkilemiş olabilir. Ama 1 hafta sonra gözümü açabildiğimde problemin nedeninin saliseler olduğunu anladım. Highs Side ne demek bilmediğin için metafizikle çok bağdaştıramayacaksın :)
02 YorumlaBir defasında sınıfta beyin gücüyle zamanı ileri almayı denemiştim, gözlerimi açtığımda aradan 10 dakika geçmişti. Tam sevinecekken anladım ki konsantre olayım derken içim geçmiş 10 dakika boyunca uyumuşum öylece :D
42 Yorumlavalla astral seyahat mi yapmadım tepeden düşüp yara almadım cinlerle kapıştım 6. his olaylarımı olmadı haberi rüyalar falan supernatural tadında bir hayatım oluyor bazen.. insan delirmekle delirmemek arasında gidip geliyor
07 Yorumla- +1 yıl
olabilir böyle şeyler ben karanlık şeyler cin karabasan olumsuz varlıkla temas ediyorum bazen rüya içinde rüyalar ya da haberci rüyalar küçükken saldırıya uğramıştım uykumda cin mi karabasan mı ablamın kılığında beni boğuyordu tekme attım içinden geçti sonra kaçtı bende ablamla aynı odada kalıyorduk bende ablam yaptı sandım falan ailem geldi duvarda kan lekesi ve parmağım morarmıştı gerçekti yani daha bir sürü
Yil 1996.. Evde yalnizken tv izliyordum kanepeye uzanmis vaziyette.. ve lambayi kapatmak istedim ama yerimden kalkamaya usendim.. o an 2 sn lambaya baktim ve kendi kendine sondu.. tuşa bile vasmamistim.. Secilmis kisi oldugumu ciddi dusunmustum.. Ama tesadufmus iste..
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılRüyamda ölmüştüm ahirette idim yani çok gerçekçi idi pişmandım. emirlere uymadığım için ( yaradan ın emirlerine) sonra uyandım yine aynı şeylere devam biz çok aciz biz çok düşüncesi siz.
12 Yorumla
+1 yılVar. ama yaşaması ii değil doğaüstü olaylar genelde korkunç oluyor ve piskoloji bozuyor. sen niye sordunki yaşadığın için bu konularda muhabbet edecek birilerinimi arıyosun yoksa meraktanmı?
02 Yorumla- +1 yıl
:D fazla merak başa bela açar derler merak etme
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir keresinde rakı ve esrar içme davranışında bulunup zum olmuştum. gece yarısı sokakta sevgilimle telefon konuşurken acayip bir yaratık gözümün önüne gelmişti. sevgilime bismillah bismillah çekip tabanlamış ve o gece içtiğimi fark ettirmiştim :D hiçç unutmam
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldüşman başınaa :D çok fena bişeydi yaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılgece yarısı uyandım saate baktım 2 yi geçiyordu tekrar yattım gözlerimi kapatır kapatmaz bir ışık parlaması oldu tekrar açtım gözümü sabah olmuştu bu anlattığım 10 saniyelik bir zamanda oldu kime anlattıysam inanmadı o sıra sen uyumuş rüya görmüşsündür dediler öyle kaldı benimde kafam karıştı bu duruma
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbelkide bir astral seyahat deneyimide olabilir
- Diğer konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılCumartesi günü sabah 8 de uyandım işe geç kaldım diye Apartopar giyindim metrobüse bindim merterde bugün cumartesi ve tatil dedim ordan avcılara geri döndüm daha olsun :)
00 Yorumla Son zamanlarda rüyamda yatağımın içinde uyandığımı görüyorum birileriyle konuşuyorum falan sonra aynı pozisyonda uyanıyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Enteresan.
Bir gün yolda yürürken birden karnıma sert bir yumruk yemiş gibi oldum resmen geriye fırladım ama etrafıma baktığımda hiç kimse yoktu bomboştu yol :)
03 YorumlaGözümü kapatıp açtım ve birden 6 saat ileriye gittim.
Astral seyahate çıktım bikaç defa.
bir de beyin gücüyle ufak bir parça kağıtı kımıldatmayı başardım :D01 Yorumla
+1 yılbı kere cok dusundugum ıcın ınt gıdıyodu sonra sakınlesp herhangı bır seye odaklandıgımda gerı gelıyodum. etkılıyomus elektrık
02 Yorumla- +1 yıl
istemeden olmustu. ama beyın guclu bsey ve 3 boyutlu bı alemdeyız hersey cok mumkun
Diğer konusunda 840 cevap paylaştı. astral seyahat onceleri karabasan saniyordum ama bioenerji uzmaniyla gorustum ve yasadigim seylerin aslinda astral seyahat oldugunu soyledi
03 Yorumla- +1 yıl
uyumadan once yattigim yerde hayal kurardim eskiden keske ruhum suraya gitsse su kisiyi gorse diye sonra karabasan oldugunu saniyordum ama degilmis uykuya dalmak uzereyken yani yari uyur yari uyanikken oluyor bir anda uyanik oldugumun farkindayim ama kalkamiyorum haraket edemiyorum sesi. cikmiyor sanki o an tum damarlarim titriyor ve bir ugultu duyuyorum hocayada gittim bisey demedi sonra bir arkadas bana bu bioenerji uzmanini onerdi konustuk bunun astral seyahat oldugunu soyledi cunku karabasan insanin hayati boyunca en fazla iki uc defa olurmus halbuki ben bir ayda bes alti kez yasiyorum. ruh bedenden ayrildiginda geriye donup bedeni gorunce korkup bedene geri donmek istiyormus ve ben bunlari bu yuzden yasiyormusum. iki defa seyahati gerceklestirdim uyurken odamda herseyi gorebiliyordum ve lambayi actigimida uyandigimda gordum gercekten lamba acikti ilginc ama gercek bio enerji uzmani bunun bir yetenek oldugunu soylefi
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer sabah 30 dk dan kısa bir sürede iş yerinde oluyorum :)
00 Yorumla
+1 yılçok fazla olay yaşadım imkansız anlatabilmem derinlerde gezdim
00 Yorumla
+1 yılRüyamda boşalıyorum hemde tıpkı gerçekten yapıyormuş gibi sanırım en zevkli yolculuk bu olsa gerek
32 Yorumla- +1 yıl
Gitmiyorum geliyorum😎
Bir AVM'de orta yaşlı bir kadının elinden tuttuğu 3 - 4 yaşlarında bir çocuk bana doğru "babaa babaa!" diyerekten koşmuştu. Sonra annesi "o baba değil oğlum gel" deyip çocuğu götürdü. Çok metafizikiydi bana göre.
00 Yorumla
+1 yıl112 de çalışıyorum. bir vakaya gitmiştim cin çarpması dalga geçilecek bir konu değil gerçekten öyleydi. daha sonra hocaya götürmüşler çıkarmış...
10 YorumlaLa zaten korkuyom bu tür şeylerden sen de gelmiş paylaşıyonnn
02 YorumlaOrion takım yıldızından geldiğini söyleyen bir zeki varlıkla telepatik olarak konuşmalarım.
02 Yorumla- +1 yıl
bir gece nette zeki canlılarla iletişim kurmayla ilgili bir yazı okumuştum bir kaç gece denedim gök yüzüne bakarak... bir süre sonra beyaz bir ışık yanıp söndü, içimden beni duyan var mı Oriondan kimse beni duyuyormu ltf.. bir işaret gönder gibi şeyler söylüyordum...
fakat öyle çokta inanarak değil... kaldıki bir kaç dk yapıyor ve bırakıyordum gece olunca aklıma geliyor geldikçede bir kaç gece, bir kaç dklığna deniyordum... taki o ışığı görene kadar... sonrasında bir kaç kez daha yanıp söndü ve ben içimden konuşmaya devam ettim aradan saatler geçti tık yok bende yatıp uyudum ve ne olduysa ben uyuduktan sonra oldu...
odam hafif loştur herzaman gece uyurken birden uyandım ve tam tepemde bişey ya da biri dikiliyordu yataktan doğruldum elini anlıma koyar koymaz tekrar uykuya daldım.
Tasavvufa Girince Oluyor... Cok Var Hangisini Anlatayım
04 Yorumla- +1 yıl
Birgün İzmmitten Geliyorum, Gişelerde İki Sıra Upuzun Kuyruk Vardı, Baktım Üçüncü Sıra Yapmışlar, İki Üç Araba Vardı Sırada, Arkalarına Geçtim, bir Baktım Meğerse Aradan Uzun Olan Kuruktakilerin Önüne Gecip Giseden Çıkıyorlar... Eyvah Dedim bir Ton Küfür Yicez Yalandan Yere, Geri Gideyim Dedim bir Baktım Arkamda Bir Sürü Araba Var... Ahaa ßimdi Yandık Dedim... Önümdeki Arabada Yan Sıradan Kaçtı Gitti... En Önde Kalmamla Adamın Birinin Gelip Gişeyi Açması ve Parayı Verip Gitmem Bir Oldu... Bu En Basitiydi Yaşadıklarımın Ancak Kesinlikle Tesadüf Değildi... O Sıra Büyük Bir ALLAH Dostundan Yardım İstemiştim İcimden.
- +1 yıl
Bir Gün de Halı Saha Maçına Gidiyordum, Karanlık bir Yerde Köprüden Geçtim, İki Tane Tinerci Çocuk Tiner Çeke çeke 10 metre Önümden Gidiyorlardı, Elimde Sigara Vardı O Sıra, Baktım Aralarında Sigara Lazım Olm Alalım Birinden Diye Konuşuyolardı Ama Kafaları Fena Güzeldi... Onları Duyunca Dedim Şimdi Arkaya Dönecekler Elimde Sigarayı Görecekler Para Felanda İsticekler Bende Vermicem ve Dalıcaz Birbirimize Büyük İhtimal Bıçakta Vardı Onlarda Kan Gövdeyi Götürecek... Sonra Bari Hızlanıp Yanlarından Geçeyim Dedim, Sigarayı Neden Atmıyorsam Bende Bilmiyorum, Tam Hızlandım Bir Ses BEKLE Dedi Bana... Etrafa Baktım Kimse Yok... Biraz Tırstım Tabi, Bekledim Baya İlerlediler, Öylede Caddeye Çıktım.
profil resmine olağan üstü harika ayaklar ve ayakkabılar
01 YorumlaLn dun tam korkunç hikaye okurken elektrikler kesildi korktum :) ama uyudum bisey Olmadı yani :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbabannemlerde ps 2 oynuyodum 5 sene önce falan.. evde kimse yoktu salonun kapısı çatt diye kapandı pencere falanda açık değildi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUnv okurkenn bir arkadasim vardi tuhaf biriydi bazi seyleri bilebiliyordu ilginc biriydi
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDusundugun seyleri bilebiliyordu sonra gordugun bir ruyayi yorumlayabiliyordu dedikleri de birkacgun icinde oluyordu. Fazla cevresi olmayan genellikle yalniz takilan birisiydi. Okul bitince fazla girusme imkanim olmadi suandada israilde yasiyor
Diğer konusunda 6,6b cevap paylaştı. Beni dünyalılar kaçırmıştı bir kere haha :D
14 Yorumla- +1 yıl
:o siz dünyalılar çok garipsiniz
https://goo.gl/OxXQkE
hoşcakal haha :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözümle ve konuşarak bir kolyeyi hareket ettirmiştim
00 Yorumla
+1 yılo zalımın kızı başıma gelen en olağanüstü şeydi...
60 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öldügümü gördüm sonra rüyaymış çok sevinmiştim
00 Yorumla
+1 yılSöylersem inanmazsınız!
00 Yorumla
+1 yılevet lısede fızık dersıne gırıyordum
10 YorumlaDiğer konusunda 363 cevap paylaştı. Anti yerçekimi gordunmu dünyada?
05 Yorumlakusura bakma ama yardımcı olamıyacagım
03 Yorumla- +1 yıl
farkettimde her soruya bunu yazmıssın.
+1 yılAnlatsam inanmazsın ;)
012 Yorumla- +1 yıl
3 kere göründüler birinde kovaladılar bu olaylardan sonra telepati ve zihin gücüyle birşeyler patlatmaya başladım sonra duayla kur an la hocalarla zar zor kurtuldum geriye sadece insan okuma özelliğim kaldı ;)
- +1 yıl
Alt durumda bir arkadaş ünv. Deki arkadaşını anlatmış ya bende ondanım işte
- +1 yıl
İsteyerek olan birşey değil siz bakınca yüzü görürsünüz ben bakınca karakteri.
- +1 yıl
Özelden atarsan fotoyu tatmin edici bir yorum yaparım sana
- +1 yıl
Gerçek çıktımı karakter analizii?
- +1 yıl
Evet genelde kişiliği görürüm @russiangirll
- +1 yıl
İlla resme mi bakma lazım?
- +1 yıl
Evet @russiangirll
+1 yılSaat 4 te kalktm staja gitti. Artik ne olsun
01 Yorumlayolda yürürken meteor görmüştüm :D
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılS*çarken ışınlanmıştım..
00 YorumlaKralı varda çok uzun yazmaya üşendim :/
02 YorumlaAnlatmaya üşeniyorum 2 saat yaz ufff ;)
00 Yorumla
+1 yılbabamın kıçıma tekme atması :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltek ayak üzerinde uzun süre durdum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayaklarım kokuyor
50 Yorumla
+1 yılHayır olmadı
00 Yorumla
+1 yılSen yaşadın mı peki?
03 Yorumla- +1 yıl
Dace mi? Anlamadım