Hastanede, internette vb gibi yerlerde hep askerler Abaza oluyor nedennn
biliyorum bunun meslekle ilgisi yok ama hep asker görünce bi tuhaf geliyor bana
çok güzel değilim açık da değilim çok anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum
Hastanede, internette vb gibi yerlerde hep askerler Abaza oluyor nedennn
biliyorum bunun meslekle ilgisi yok ama hep asker görünce bi tuhaf geliyor bana
çok güzel değilim açık da değilim çok anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Düşün bakalım bı her yer kız erkek göremiyorsun hiç sabah kalkıyorsun testesteron kokuyor her yer 🤢
Valla bunlar bana çok bir bahane gibi gelmiyor ama bende çok gencim ve hevesli biriyim ama elime uzun zamandır erkek eli değmedi bilmem anlatabiliyor muyum
Ablacım işte kendin diyorsun hevesliyim istekliyim diye?
Tamam
Sanada tamam
😝
😜😜
😜💩haha
😜🍭 hahaha
İyi geceler 💤
Sanada iyi geceler demek isterdim ama gece uzun o yüzden demiyorum 😴😴
Nedenn nöbet mi var
Evet gece karakolu teröristler basabilir miş o yüzden nöbet tutuyoruz
Kolay gelsin, sen normal asker misin yoksa rütbeli mi
Or general kol general yarbay albay bin başı on başı yüz başı nato güvenlik konseyi üyesi her şey var ablacım ne lazım sana
Canımmm bana biri lazım değil çok şükür okuyorum ben insan gibi sordum sohbet etmek için, ama aptal olan benim sizin gibilere soru sorulmaması gerektiğini hala öğrenemedim
Bende okuyorum abla zaten yanlış anladin galiba beni ironi yapmaya çalıştım olmadı ama galiba 🥹🥹
Abla mıığğp 18 bitiyor 19 olacağım ayrıca herkes bugünlerde hep ironi yapıyor ama çok komik olmuyor açıkçası ama niyetinin kötü olmadığının farkındayım kusura bakma lütfen
Bende daha ben daha 17yim ablacum ondan
Canım benim madem küçüksün daha ne işin var burada 😅😁
Bilmem can sıkıntı abla gidiyim çok istiyorsan
Ablamda hep senin gibi düşünüyor asker seven kız rahatlık için parası için istiyor
Derdi ablam
Hayır ben öyle düşünmüyorum kesinlikle yani en azından ben öyle değilim ama bazıları bu meslekte olanlardan bahsediyorum çok değişikler hal hareketleri
Asker polis güvenlik fetişi olan kadınlar var
Fetiş olmasa da bende seviyorum bu meslekleri ama dediğim gibi bazılarının hatta büyük çoğunluğunun hareketleri çok farklı Abaza gibiler anlayamıyorum
Abazadan olur mu sence peki
Hayır bence kim bilir benimle konuşurken kaç kişiyle neler yapıyordur
Çünkü 6 ay kadın yüzü görmüyorlar
Ee nolmuş yani benimde elime yıllardır erkek eli değmedi ki bende çok genç hevesli biriyim
Erkekle kadın farklı, erkeğin 7 nefsi 1 iradesi, kadının 7 iradesi 1 nefsi vardır
Saygı duyuyorum düşüncenize
ben öyle değilim
Sus be , hepsi aynı
Gel tanı
İstemem