...
Asklarim hep karsiliksiz neden boyle?
...
:D insanlık hali herkezin istedigi olsaydı hayatta hayatın anlamı kalmazdı :)
Yani bu işler birazda şans işleri ben bu işlere çok girme onlar sana gelsin diyorum :) Artık güzelleşmek basit 2 ruj sürüyon al sana güzel oluyon :) bu hayat yeminle çok basit bir hayat sende bulursun senide seven çıkar yakında...
Sana gore cogu kisinin var zaten bunu sans olarak gorme bende bir tuhaflik var iste :( yalnizlik zor hele sevip de sevilmemek..
Bunu bende yaşadım :) üzücü tabikide ama yapıcak bişey yok önüne bakıcaksın geçmişe takmıcaksın zaten aşk dedigin şey hiç ummadıgın anda gelebilir. Benim hayatımda zor sanal aşk yaşamıştım ama o erkek çıktı hemde onu çok sevmiştim işte olmuyunca olmuyo seni çok iyi anlıyorum ama yapıcak bişey yok bunlar sadece zaman istersen git evlenme programları var oralara git belki orda bulursun :)
Kizlar icin ole sanin erkek milleti daha agirdan satiyor valla bak kendini
Erkek milleti daha agırdan satıyor derken?:D
Sacmalama ne sanali bana gercek vurgun yapti resmen :( cok agladim beni inan anlahamazsin bu haksizlik hemde en buyugunden hayatin yaptigi niye onu seviyorum ben isyan ediyorum ya
Napmışım hanefendi şimdi ben kendi olayımı anlattım sana yardımcı olmaya çalıştım şimdi burda abartılcak ne var ki?
Hep karşılıksız nasıl oluyor yaşın 18 kaç kişiyi sevmiş olabilirsin şıpsevdi misin
Evet biraz oyleyim cunku dedigim gibi hep karsiliksiz karsilik alamayinca baska biri oluyor ama ciddi olarak sanirim 3 kisiyi sevdim agladim cunku
Ayni durummu
Buda acitiyor yine iyi ama
Ne çektin be
Cevap
10Cevap
Sende kriterlerini düşüren. Yukarılara gezersen olacagi o.
Ne alaka bu seferde dusuk seviyelilere ben niye yuz veriyim hem sanmam yani
Ask bu gonul
sahtesini bile bulamayanlar var insanoğlu nankördür hep daha fazlasını ister.
Bende bulamiyorum ki sahtesi bile iyice oku hep karsiliksiz
bende aynı benim gibi ümidini kesmelisin dünya yansa artık s*kimde değil kimsenin suratına bile bakmıyorum
Benimde oyleydi ama elde degil asik olaboliyorsun bende tovbe etmistim
aşık olsanda boş benide kimse sevmedi sözünüğde duymadım bu dünya kahpelerin dünyası
Aynen canim ya kotulere yariyor beni sevmeyenler hep kendisine gerizekali diyen kizlarin ayaginin tozu oldular benimlede dalga gectiler hakketen gerizekalilar dunya kahpelere isliyor
susmayı tercih ediyorum konuşarak bişe anlatamadık. anlamazlarda zxaten
Aynen artik kilimi kipirdatmam kimse icin aseksuel olmaya basladim iyice
👍👆👆
50 yaşında gibi konuşma zamanla herşey olur küçüksün daha
Eşşeğin kuyruğundan dolayı
Esek bile benden daha giderli :(
Sevgilin olmadiysa nasil karşılıksız sevildim diyorsun
Hayir sevdim
Platonik mi
Bende oyleyim napalim
daha erken genç.
Degil... :( baslagic neyse bitis de odur
Çok mu geç kaldın erken değil diyorsun. ?
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar