Bu dünyada her şey den vazgeçmişken içinizde son bir umut bağladığınız şansın da tükenmesiyle ne yaparsınız ne hissedersiniz? Benim son umudum da bu gece şu an itibariyle tükenmiş ve bitmiş durumda yani kısacası yaşamak için hiçbir sebebim ve hayata dair en ufak dahi de olsa bir umudum kalmadı ve artık büyük ihtimalle günümü bekliyor olacağım başka çarem de yok ayrıca zaten son zamanlarda iyice çökmüştüm tam anlamıyla ve bu gece de artık dönüm noktası oldu diyebilirim artık her şey tükendi ve bitti artık...
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu duyguyu binlerce kez hissetim ama öldürmeyen Allah öldürmedi:/ çareler çaresiz hissettiğim günlerin sayısı saymakla bitmez ama kendime olan sevgim, annem e olan sevgim sevdiklerim için hep iyi düşündüm en kötü durumda bile ve her defasında kendi irademle ayağa kalktım. << bu kişi tımarhaneyi bile gördü daha ne diyeyim
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim abla konuya gelirsek şöyle söyleyebilirim benim kendime sevgim hiç olmadı olduramadım kimseden de gerçek anlamda bir sevgi görmedim yalan yok bazen bende içimden büyük konuşma diye kendime sesleniyorum ama gerçekten artık bu gece bariz bir şekilde bir şeylerin bittiğini anladım ve hissettim ağırlığıda üzerime çöktü diyebilirim yani bu gece büyük bir dönüm noktası benim için bundan sonra ne olur bilemem ama gerçekten bu gece artık tam anlamıyla bittim ve tükendim buradan da daha kendimi artık toparlamam çok zor ve nerdeyse imkansız gibi bu konuyla alakalı burada yazsam sabaha kadar bitmez heralde ama hiç gereği yok bence zaten ne yapsam olmuyor... Bir insan hayatında kötü giden şeyleri bir zerre de dahi olsa değiştiremezmi ben değiştiremiyorum işte... Yaşama dair hayatımda tek bir umut ışığı vardı oda bu gecenin ortasında yok oldu ve bitti ve de bende bitmiş oldum...
aynen<< başka diyecek bir şey 😕 bulamadım…
Evet abla bende bulamıyorum artık kelimeler de tükendi her şey tükendi bende tükendim.
Kardeşim, sen bitti dediğin anda yeni şeyler başlar. Bir kapı kapanınca yenisi mutlaka açılacaktır. Kendini benim gibi gereksiz yere harap etme.
Açılmasın artık hiçbir kapı istemiyorum artık. Bu saatten sonra açılsa da umrumda değil zaten bu kadar olumsuzluğun ve olmazlığın içinde istemiyorum artık hiçbirşeyi bugüne kadar hiçbir şey olmadı bu saatten sonra olsa da olmasa da hiç umrumda değil artık içimde zerre kadar heves ve yaşama isteği kalmadıktan sonra beni bulan hiçbirşeyin artık önemi yok... Boşverdim artık herşeyi şu an içimdeki duyguları tarif edemiyorum hayatın beni devamlı hüsrana uğratmasından bıktım artık, devamlı aynı şeyleri yaşamaktan çok sıkıldım artık sadece şu an kendimi parçalamak istiyorum o kadar.