Diğer Cin musallatı için hoca arıyorum var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cidden yardıma ihtiyacım var Güncellemeler+1 yıl Bana büyü yaptılar musallata uğruyorum rahatsız ediliyorum Güncellemeler+1 yıl Cinlerden bıktım Cin musallatı için hoca arıyorum var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizlikaldi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Daha burada hoca olana denk gelmedim. Hüddam olan böyle bir topluluk içinde durmaz zaten. Yanlış yerde ariyorsun 0 2 Yorumla Gizlikaldi +1 yıl İlgi alanimdır yardımcı olmaya çalışırım istersen. Durumdan eminsen büyü olduğuna dair sana Instagramdan birini oneriyim bakım yapsınlar durumu anlamış olursun Yorumla Soran +1 yıl Ver inatla hesaplarını saol bu arada Yorumla
gunesisevenkızz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sakın sakın gitme bı tanıdık gitti perişan oldu hocalar kötü ediyor daha çok musallat olurlar gitme benden demesi 0 1 Yorumla gunesisevenkızz +1 yıl Soruyu şimdi anladım da neden böyle birşeye gerek duyuyorsun eline ne geçecek başkasının hayatıyla oynayarak Yorumla
Ykisikli00 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Allah belani vrir yakinda gece uyuyamiyacaksin insalah gebre gbere yatacaksin sana musallat olacaklar icin alhn lneti uzerine olsun 0 11 Yorumla gunesisevenkızz +1 yıl Kıza niye beddua ediyorsun Yorumla Ykisikli00 +1 yıl Bi insana buyu ile musallat ettirmek ne demek umarim kndisine doner hadi byby Yorumla gunesisevenkızz +1 yıl Aaa pardooonnn Yorumla gunesisevenkızz +1 yıl Soruyu yanlış anlamışım başkasına musallat edicegini anlamamışım Yorumla Soran +1 yıl Başkasına musallat için değil bana büyü yaptılar o yüzden Yorumla Soran +1 yıl Ya benim ne günahım var yanlış anladınız Yorumla gunesisevenkızz +1 yıl Kim yaptı peki biliyor musun Yorumla Soran +1 yıl @gunesisevenkızz evet ağzıyla itiraf etti Yorumla gunesisevenkızz +1 yıl Neyin oluyor Yorumla Soran +1 yıl @gunesisevenkızz boş ver Yorumla gunesisevenkızz +1 yıl Ne diyim Allah yardımcın olsun inşallah kurtulursun Yorumla
profesor0099 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 305 cevap paylaştı. Nerde yaşıyorsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzaktan da çözülüyor var mı tanıdığın biri Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hangi ildesin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tanıdığınız var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden konuşmak istermisin ya da Instagram Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Daha burada hoca olana denk gelmedim. Hüddam olan böyle bir topluluk içinde durmaz zaten. Yanlış yerde ariyorsun
İlgi alanimdır yardımcı olmaya çalışırım istersen. Durumdan eminsen büyü olduğuna dair sana Instagramdan birini oneriyim bakım yapsınlar durumu anlamış olursun
Ver inatla hesaplarını saol bu arada
Sakın sakın gitme bı tanıdık gitti perişan oldu hocalar kötü ediyor daha çok musallat olurlar gitme benden demesi
Soruyu şimdi anladım da neden böyle birşeye gerek duyuyorsun eline ne geçecek başkasının hayatıyla oynayarak
Allah belani vrir yakinda gece uyuyamiyacaksin insalah gebre gbere yatacaksin sana musallat olacaklar icin alhn lneti uzerine olsun
Kıza niye beddua ediyorsun
Bi insana buyu ile musallat ettirmek ne demek umarim kndisine doner hadi byby
Aaa pardooonnn
Soruyu yanlış anlamışım başkasına musallat edicegini anlamamışım
Başkasına musallat için değil bana büyü yaptılar o yüzden
Ya benim ne günahım var yanlış anladınız
Kim yaptı peki biliyor musun
@gunesisevenkızz evet ağzıyla itiraf etti
Neyin oluyor
@gunesisevenkızz boş ver
Ne diyim Allah yardımcın olsun inşallah kurtulursun
Nerde yaşıyorsun