Biraz uzun bir yazı olacak ama ne yapacağım bilmiyorum. Okuyanlar fikir verebilir mi? 2 ay önce cinlerle ilgili bi olay dönüyordu yaşadığım yerin biraz uzağında. Herkes aynı yerde gördüklerini çok fazla olduklarını söylemeye başladı. Duyup merak edip giden arkadaşım var. O da gördüğünü ve kitlendiğini birkaç dakika hareket bile edemediğini söyledi. İnanmıyordum. Gece açık market arıyordum arabayla o gün arkadaşım benleydi. Konuyu açtı inanmadığımı söyledim. Gidelim görüceksin diye ısrar etti. Gittik birlikte oturduktan 20 dakika sonra arkadaşım orada diye bağırmaya ve kalkıp geriye doğru adım atmaya başladı. Etraf çok karanlık ve sessizdi. Hiçbir şey görmediğimi orada bir şeyin olmadığını söyledim. Israrla orada olduklarını ve telefonundan kayıt alacağını söyledi. Yaklaşık yarım saat sonra kendine geldi kalkıp gidelim desemde ısrarla videoyu izlemeden gitmiycez diyip açtı. Bak sen nasıl görmedin bunları dedi telefonu verdi. Videoda 6 7 tane varlık görünüyordu. Çok tuhaf ve boyları bazılarının kısa bazılarının çok uzundu. Yüzü olan ve yüzü gözükmeyenler vardı. Videoyu izleyip kalkıp telefon ışığıyla etrafa bakmaya başladım ama kimse yoktu. Sadece daha önce hiç almadığım ağır ve kötü bir koku alıyordum. Birde bir kuş oraya geldiğimizden beri durmaksızın ötüyordu. İnsan çığlığı gibi ötüyordu ve susmuyordu. Arkadaşımı alıp arabamla evime döndüm. Olaydan bir gün sonra gece yarısı aynı kuşun sesini balkonumdan duydum. Çıkıp baktığımda uçarak uzaklaştı. Bu olaydan önce oturduğum çevrede kuş bile görünmezdi. Çok fazla araba ve insan sesi olan bir yer her saat aktif ve binalarla dolu. 2 aydır 12 den sonra o kuşu sürekli balkonumda öterken buluyorum. Son bir haftadır her gün kapımı gece biri çalıyor. Açtığımda binada kimseyi bulamıyorum. Sitedeki komşularıma sorduğumda hiçbirinin kapımı çalmadığını ama gece vakti binadan benim katımda çok sesli bir şekilde kapıya vurulduğunu duyduklarını söylediler. Şu an evimin içinde herhangi bir tuhaflık yaşamadım. Fakat kuş ve kapı çalma olayını her gün yaşamaya devam ediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Korku hissetmiyorum ama belki de korkmam gereken bir şey yaşıyorum. Bana fikir verebilir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Korkmayın bence
Bende kısa ve öz diyeceğim boşuna kafana takıyorsun.
Kafama takmıyorum böyle bir şeyi ilk kez yaşadığım için bilmiyorum zarar görür müyüm görmez miyim. Kafaya takmak değil. Tek yaşıyorum ve gecenin yarısı hergün kapı çalıyor kıracak gibi vuruluyor kapıya binadaki insanlar bile endişelenip arıyor kim geldi iyi misin diye. Kapının önünde kimseyi bulamıyorum açtığımda normal mi sence bu?
Zarar görmezsin merak etme için rahat olsun
Teşekkürler
Rica ederimm
Bizim orada da olmuştu cin olayları seninki çok garip ya arkadaşının çektiği video duruyor mu
Bilmiyorum yazdım video duruyorsa atar mısın diye ama uyuyor galiba. Silmediyse eğer paylaşacağım. İlk kez böyle tuhaf varlıklar gördüm.
Bana da atar mısın çok merak ettim
Eğer silmediyse sitede paylaşabiliyorsam direkt paylaşacağım. Umarım silmemiştir gerçekten videoda çok netlerdi. Paylaşmak istiyorum herkesle.
burada biraz zor silmemiştir bence
Nasıl korku hissetmiyosun anlamadim cin musallat olmuş bildiğin neyden korkmuyosun
Bilmiyorum tuhaf tekim ama korku hissetmiyorum. Kapı her çaldığında sanki normal biri gelmiş gibi gidip bakıyorum. Endişe duyamıyorum. Yani normalde bu kadar ruhsuz biri değilim. Gece kapım çalsa etrafımdakilere haber verip ses yapmamaya çalışacak olan ben gidip delikten baktıktan sonra açıp kontrol ediyorum.
Psikolojin bozulmuş olabilir videoyu izledikten sonra mi oldu bunlar
Hayır video izlemedim, anlattığım olayı yaşadım işte. Bir video değil. Normalde inanmıyorum onlara ama ilk defa sanki onların yaptığı bir şey gibi hissediyorum.
Videoyu izledim yazmissin ya
Arkadaşımın olay anında çektiği videodan bahsediyorum
Tamam bende ondan bahsediyorum o videoyu izledikten sonra mi bunlar olmaya başladı diyorum
Onların olduğu yere arkadaşımla birlikte gittiğimizde yanımda çekti videoyu. Yani oraya gittikten sonra başladı tuhaflıklar.
Nasildilar
Çok uzunları da vardı çok kısalarıda bazısının yüzü yoktu ama birinin yüzünden sanki et parçası sarkıyordu gözleri yoktu yüzüne kezzap atılmış gibiydi. Fazlaydı sayıları. Videodan hatırladığım bu. Çok netlerdi ama gezip baktığımda kötü koku hariç bir şey hissedip görmedim.
Iy iğrenç
Güzelce bir abdest alt evde ayetel kürsü felan nas suresini sürekli oku gece yatmadan öncede 3 kere nas 3 kere felak 7 kere de ayetel kürsi oku avucuna üfle üzerini sıvazla bişi yapamazlar rahat ol
Şakası olmaz bu işlerin kafayı yedirtirler şu an başlangıç aşamasında korktuğunu hissettiklerinde daha çok dadanırlar
Kuran okuyorum her gün dua da ediyorum korkmuyorum ama zarar verebileceklerini söyleyen var. İlk kez yaşıyorum ne yapacağımı şaşırdım. Her gece alacaklı gibi kapım çalınıyor ve bunu tüm bina duyabilecek şekilde yapıyorlar. Baktığımda kimseyi bulamıyorum. Komşularım kapı sesini duyup arıyorlar iyi misin yine çalıyor kapın diye. Normal değil nasıl kurtulurum bilmiyorum.
Kesme okumayı zarar veremiyorlar okuduğun için sadece ürkütmeye çalışıyorlar bak canım kardeşim özele bi gel sen ben her şeyi yazamıyorum burdan
Mesaj atamıyorum ki sana
Takip isteğini onaylıyamıyorum nedense
Vereceğim fikri buradan yazamam.
Cin aşık olmuş sana
Şakaysa komik değildi
Hayır olabiliyoki
Cin neden bir insana aşık olsun? Gerçekten var mı böyle şeyler?
Banyoda ilahi söyledinmi hiç
Komik değil gerçekten
evham yapmışsın :))
Yani pek normal şeyler yaşamıyorum o olaydan sonra herhangi bir korkum yoktu olaya takılmamıştım bile evhamdan daha ciddi bir şey gibi geliyor gün geçtikçe
biraz kafanı dağıtman lazım :))
bolca komik video izleyebilirsin asdasd :)
Korkmalisin
Korkma
Kork bence
Daha önce cinlerle ilgili bir şey yaşadın mı?