Korkmalı mıyım bilmiyorum?

Biraz uzun bir yazı olacak ama ne yapacağım bilmiyorum. Okuyanlar fikir verebilir mi? 2 ay önce cinlerle ilgili bi olay dönüyordu yaşadığım yerin biraz uzağında. Herkes aynı yerde gördüklerini çok fazla olduklarını söylemeye başladı. Duyup merak edip giden arkadaşım var. O da gördüğünü ve kitlendiğini birkaç dakika hareket bile edemediğini söyledi. İnanmıyordum. Gece açık market arıyordum arabayla o gün arkadaşım benleydi. Konuyu açtı inanmadığımı söyledim. Gidelim görüceksin diye ısrar etti. Gittik birlikte oturduktan 20 dakika sonra arkadaşım orada diye bağırmaya ve kalkıp geriye doğru adım atmaya başladı. Etraf çok karanlık ve sessizdi. Hiçbir şey görmediğimi orada bir şeyin olmadığını söyledim. Israrla orada olduklarını ve telefonundan kayıt alacağını söyledi. Yaklaşık yarım saat sonra kendine geldi kalkıp gidelim desemde ısrarla videoyu izlemeden gitmiycez diyip açtı. Bak sen nasıl görmedin bunları dedi telefonu verdi. Videoda 6 7 tane varlık görünüyordu. Çok tuhaf ve boyları bazılarının kısa bazılarının çok uzundu. Yüzü olan ve yüzü gözükmeyenler vardı. Videoyu izleyip kalkıp telefon ışığıyla etrafa bakmaya başladım ama kimse yoktu. Sadece daha önce hiç almadığım ağır ve kötü bir koku alıyordum. Birde bir kuş oraya geldiğimizden beri durmaksızın ötüyordu. İnsan çığlığı gibi ötüyordu ve susmuyordu. Arkadaşımı alıp arabamla evime döndüm. Olaydan bir gün sonra gece yarısı aynı kuşun sesini balkonumdan duydum. Çıkıp baktığımda uçarak uzaklaştı. Bu olaydan önce oturduğum çevrede kuş bile görünmezdi. Çok fazla araba ve insan sesi olan bir yer her saat aktif ve binalarla dolu. 2 aydır 12 den sonra o kuşu sürekli balkonumda öterken buluyorum. Son bir haftadır her gün kapımı gece biri çalıyor. Açtığımda binada kimseyi bulamıyorum. Sitedeki komşularıma sorduğumda hiçbirinin kapımı çalmadığını ama gece vakti binadan benim katımda çok sesli bir şekilde kapıya vurulduğunu duyduklarını söylediler. Şu an evimin içinde herhangi bir tuhaflık yaşamadım. Fakat kuş ve kapı çalma olayını her gün yaşamaya devam ediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Korku hissetmiyorum ama belki de korkmam gereken bir şey yaşıyorum. Bana fikir verebilir misiniz?
Korkmalı mıyım bilmiyorum?