Korkmalı mıyım?

Şöyle ben şehir dışında 2 yıllık üni okuyorum. Ve ailem buraya 1 kere geldi o da beni bırakmak için okul ilk açıldığında geldiler. Onun dışında başka gelmediler. Neyse annemle babam bir ara kavga etmişti. Ayrılar şu an, boşandılar. Babam da beni suçluyordu sen aramızı bozdun senin yüzünden kavga ediyorduk vs. şeyler diyordu bana. Annem de babama "sen hiç kızı gidip orada görmedin" demişti. İlgilenmiyorsun çocuklarla falan dedi babama. Ve benim şu an 3. dönemim yani bu dönem bitiyor, benim okulum bitecek bu dönem bittikten sonra. Neyse babam da son zamanlarda diyordu ben bir haftasonu oraya gelicem seninle baş başa konuşuruz diye. Ben de tamam dedim yani gelme gerek yok desem adam yanlış anlayacak. En son da dün akşam arayıp allah nasip ederse yarın gelicem dedi. Ve ben korkuyorum yani burası kalabalık bir ilçe değil, baş başa olucaz eğer gelirse ve belki bana bir zarar verecek, bir şey yapacak? Beni suçluyordu ayrılmalarından. Şimdi baban bir şey yapmaz falan demeyin baba diye bir şey yapmayacağı anlamına gelmiyor bu ülkede nelere şahit olduk.

Korkmalı mıyım?