AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ruh iyilestirir derler , birine iyi gelebilmek icin oncelikle empati yapabilmen lazim sanirim yoksa nasil iyilestirici guce sahip olunur bilmiyorum
Hm empatım herşeye empat yaparım düşünürüm birisine iyileştirmek için şifa enerjimi nasıl kullanırım o kişiyi iyileştiririm aklında tahminen başka var mı
Onunla konusarak , onu dinleyerek , onu anlayarak yardim etmeye calisip birseyleri degistirmesine yardim etmek istemen bile iyilestirici olabilir , hayatin guzelliklerinden bahsetmekte iyilestiricidir bazi insanlar birinin onlara hatirlatmasini bekler , asla onyargili olmamalisin , o kisiyi kendi olarak bile cok yeterli olabilecegini hissettirmelisin gibi gibi
Ya elimden bir şey gelmiyorsa peki
O zaman yaninda oldugunu ve her zaman o kisiye deger vereceginizi hissettirin
Kısacası ne olursa olsun birlikte olmak peki benden kacıyorsa kendi öfkesine mutsuzluguna rehin kaldıysa kacıyorsa benden bakmıyorsa konuşmuyorsa napıcam
Israr edin , o kisi uzaklastikca yakinlasin , bazen kacan uzaklasan insanlar birilerinin onlari kurtarmasini bekler ama bunu asla belli etmez , ona karanliginda bir isigi olabilecegini gosterin , kolay olmaz belki zaten hayatta kolay olan nadir seyler var , konusmasa bile siz konusun , yazin, ilgilenin halini sorun , bugun nasil hissettigini neler yaptigini sorun bu bile o kadar iyi gelicektir ki , bazen kisiler gerceklik veya kendilerinden kacar siz ne olursa olsun ona yakin oldugunuzu hissettirseniz bile bu onun icin cok buyuk birsey olur
Ben böyle yaralı kalbi çok seviyorum onu cinden beter musallat olucam cin biryerden sonra bedenden çıkar gider asla bırakmayacam teşekkür ederim sen efsane insansın🤍
😅 cok tatlisiniz , rica ederim ne demek
Yok yaaa Neyim tatlı ya😄
Kisiliginiz tatli birine benziyor o sebeple oyle dedim 🤷♀️
Teşekkür ederim bu aldığım en güzel iltifat hiçbir iltifat böyle iltifat kadar güzel olamaz
☺️
🤗🤗
Kusura bakmayın gözüme ilişince yazamadan duramadım.. bazen bizler ne kadar iyi niyetle düşünürsek düşünelim karşıdaki olayları bizim gözümüzden görmeyebilir. Yani bu ilginin sınırı düzgün çizilmelidir yoksa takıntıya dönüşür. Biri iyi bir ağrı kesici olabilir ama karşıdaki kişinin o an ağrı kesiciye değil de belki aspirine ihtiyacı vardır o an. Bu iyi gözlemlenmelidir. Yani senin iyi gelmemen senin faydasız biri olduğunu göstermez, bu durumda bazen geri çekilmek gerekir. Umarım anlatabilmişimdir
Yoruma hoş geldiniz düşüncelerinizi bizden sakınmadıgınız paylaştığınız için teşekkür ederim benim için ayrıcalık oldu bir insanın çok nazikçe ince uzun yazması ilk kez basıma geliyor🤍
@plütondakahvaltı Dogru gercekten
Ben ondan cekilmicem istediği kadar bagırsın dursun bırakmıcam
Rica ederim de şimdi öyle deyince xncjsjcjsjd yine çabala tabi ama dikkat et, karşıdaki da sıkıntıya düşmesin. Çok üstelemek bir zamandan sonra zarar verir
Eheheheheh asla zorlamma ama bırakmamki kovsa bacıdan girerim
Pekala😅
😄😄😄.
reiki bionerji tarzı mı yoksa psikolojik olarak insanlara destek mi çıkmak istiyorsun?
Psikolojik
empati seviyen ne kadar yüksek bilmem zira insanlara yardım etmek istiyorsan psikoloji üzerine sertifika programlarına katılabilir kendini geliştirebilir ve bu alandan devam edebilirsin eğer ben psikoloji okumak istemiyorum dersen. 1-2 araştırmayla da bilgilerinide tazeler çoğaltırsan ve kalemin , dilin de iyiyse hallolur.
Empatım herseye empati kurarım düşünürüm hissederim sanki benim basıma gelmiş gibi ciddiye alırım ve senin cevabın ne soruya
kocaman paragraf yazdım ya işte. oku
Okudum
Bende var el ve ayaktaki sigilleri okuyarak erimesi sağlıyorum 3-5 kişide denedim oldu
Abi senin için de varlık mı var ben senden gerçekten korkmaya başladım😳
Korkma canim bunu birisi söyledi böyle ya bir dene dedi. Biraderim de vardı bir deneyim dedikguluy eğlenip okuduk erişin diksin yag gibi diye dua ettik bir ayda yok oldu sonra sülaleden geldiler onlarda aynı şeyi yatık tesadüfen onlardada fayda sağladı köyden bir iki kisiyede yaptık onlarda oldu sonra üniversite iş derken o gün bugün hiç yapmadım. Bu konuda beyin enerjisi olabilir veya geçeceği vardı geçti korkmana gerek yok hiç kimseye kötü gözle bakmam. İnsanları severim herkesin iyiliğini isteyen biriyim.
Abi geldiler felan tövbe tövbe ben insanla yazısıyorum dimi🤦🏻♀️
Yok ya öyle bir varlıklarla isim olmaz beyin enerjisi var o kadar
Abi ben nasıl şifacı olurum bana anlatsana
Yaa onu herkes yapamıyor ben 5-6 kişiye söyle söyle yap diye söyledim onlarda olmadı onların yapıp geçmeyenleri bana getirdiler ben yaptım geçti. O beyin enerjisiyle ilgili heralde diğer hastalıklar için olur mu da onuda denemedim. Bu işi ticari düşünenler bekli para kazanır ama para için yapmadım parada kimseden almadım.
Peki sen hangi konularda eğitmenlik yapabiliyorsn abi
Mühendislik yapıyordum o tip islede ticari isim olmaz
Ruhsal enerji olarak bilgi sahip olduğun başka var mı
Yok öyle denemem olmadı meslekle ilgisiz bir alan o yüzden bu enerjiyi başla nerede kullanirim konusunda çalışmam ve ilgim olmadi
Hmmm
Ayaklarıma kapanıp, el etek öperek sana el vermemi sağla
Sen bokum olamazsın herşeyim erkeğime.
onunla konuş onun ruhunun derinliklerine in ordaki yarayı bul ve iyileştir
Hım yanında olmak
aynen öyle
Anladım teşekkür ederim
Meditasyon ve yoga.. :) Dene ve farkı gör.
Ya birisine kendime değil
balık burcuyum bende var ama sırrı söylemem
Lütfen söyle
tek kelimeyle açıklanabilecek şeyler değil bunlar
Olsun acıkla yaaa
sabredemezsin.
Yemin ederim ki sabrederim
Senin gibi duygusal ince cevapsız bırakmayan uzun yazan boşlugu tamamlayan birisi lazım abi
anladım konuşmak lazım
Abi yazıyorum cevabını vericeksin dimi
tamam
Cevap bulursan banada haber ver
Oluuur
Anlaştık
Anlaştık
Varsa öyle bi gücün hastayım ilk bende test et
Bende soruyorum
Dua et
Kendime dua defteri yaptım
water bending ogren
One
piece
Abi ingilizcem yok benim sen sanırım ingilizsin😅
ogren sen de abla
Uğraşamam ben yorganıma yatacam
Bye bye
Ay ne güzel bir kız 😍
Erkeğim olduğu için ben güzelim teşekkürler🥰
Çok şanslı
Rica ederim 😊
🤗🤗🤗
Evet iğleştirdin bile
Nası
Güzelliğinle
Ben sadece erkeğime güzel olurum insanların tipine bir şey yapmaya bırakın her insanın ayrı güzelliği vardır.
E awk edebiyat yapma da
Edebiyat şiir duygudur bu bir tartısma sözü. Ve gerçekler sadece kirletilmiş güzellikteki bakımsız vardır.
Al awk bi kılıçdar oğlu daha
Siyasetten nefret ederim siyasetçiler duygudan yoksun olur sistematik ciddiler nesnel gibi hislerine bastırırlar tartısma savastan hırstan başka hiçbirşeyleri yoktur
Abi sen bela oldun başıma
Ben kimseye bela olmam şiddet karsıtıyım engellersin bu kadar basit.
Allah belamızı verdi ya
Yok vermesin ama zorbaysan birinin ahını kalbini kırdıysan belanın beteri olursun inşallah gebermekten ötesindr
Awk ya çattik walla
Ya engelle ben katil değilim😄😄😄
Walla sktin beni burda😂
Niye engellemiyorsn 😂
Pislik olman bir yana okadarda tatlısin ondan
Abicim sen sanırım şu milletin yuvasına mutluluğu kuduran orsp kadın avına heba eden metressin ben herşeye yaparım aslalar olur evet ama siz insan yaratıkları gibi asla pislik kötü olmayacam🙂
Bi kalin dmrlı yraģı yesen böyle düşünmezsin
Moderatör umarım kadın tecavüzcüsüne burada barındırmazsın hesabı kapatırsın
He awk çokta skledi
Ekmek ye bol bol
Ne alaka
Can boğazdan gelir
İyide benim yemek yememde iyileştirme nasıl neye bağdastırdın
Neyin var ki hastamısın
Yok abi de ekmek yemekte bir insanı şifa enerjim ne alaka nasıl öyle gücüm olacagını nasıl bir insana iyileştirme enerjim olacagını anlatsan
Ekmek yersen vitamin elde etmiş olursun, ekmek dediysem sadece ekmek ye demedim portakal ye meyve ye besin değeri yüksek olan şeyler
Abi onlar insan enerjisi ben şifa enerjim olmasını istiyorum iyileştiricek güc birisne
Neyin kafasını yaşıyorsun, süper güç mü bekliyorsun mucize gibi bişey
Hayır herkesin farklı gücü var senin nasıl enerjin varsa sen osun
Ben uçabiliyorum geziyorum gökyüzünü
Astral seyahat le mümkündür
Bende onu diyecektim birazdan onu yapacağım
Anladım abi iyi yolculuklar
Teşekkür ederim
Abi astral seyahat nasıl yapılır
Bunu anlatmak çok uzun
Video atayım izle
https://youtu.be/oBaznjFsW-A?si=o8Rt6nXIVjiS08ih
Teşekkür ederim abi