Diyet & Beslenme Sizce 2. Düğün için biraz zayiflasam daha mı iyi olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu yapılan 1. Düğünden fotolar yanaklarım bedenim biraz tombul mu çıkmış burada sizce? 2 hafta sonra yapılacak 2. Düğün için biraz diyet yapsam daha mı iyi olur Sizce 2. Düğün için biraz zayiflasam daha mı iyi olur? Cevapla Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 13,5b cevap paylaştı. evlendin boşandın şimdi bir daha mı evleniyorsun ben onu anlamadım 🙄😳 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır 2 düğün yapıyoruz eşimin ailesi biraz kalabalık ve adetleri farklı olduğu için onlara ait bir düğün olacak Yorumla Gök-mavi +1 yıl Aşiret paket anladım Neyse Resimlerde iyisin abim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oghh harikasin guzelim. Gogus dekoltene bayildim. Bacak dekolteside varmiydi. 0 0 Yorumla
Richgeziyor Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Kocana sorsaydin. bence iyisin kadin dedigin biraz ele avuca gelcek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O hayır diyor iyisin diyor konuyu açamıyorum ona çünkü aklına giydiğim gelinlik geliyor kavga etmek istemiyorum Yorumla Richgeziyor +1 yıl Gelinlik guzelmis cesaret isi. fizigin iyi bence. tabi bence 😁 Yorumla
X1212do Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Çok güzelsin hiç öyle çabalara girme nasıl mutluysan öyle yap 0 0 Yorumla
EddaY Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Evleniyon hala burdasın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evlenenler Bu uygulamayı kullanamıyor mu? Soru sorma yeri değil mi burası Yorumla EddaY +1 yıl Kocan var kendini paylaşıyosn sapık dolu Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çok açık değil mi rahatsız olmuyor musun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok olmadi ama Evet biraz açık çoğu kişi söyledi bunu ama modeli güzel diye almak istemiştim Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl 1. Dugun 2. Dugun ne demek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 düğün olacak biri oldu Yorumla nedenziz +1 yıl Gayet ideal boydan da koy resim Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zayıflamana gerek yok gelinlik tam bence. 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 1,3b cevap paylaştı. böyle iyisin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
evlendin boşandın şimdi bir daha mı evleniyorsun ben onu anlamadım 🙄😳
Yok hayır 2 düğün yapıyoruz eşimin ailesi biraz kalabalık ve adetleri farklı olduğu için onlara ait bir düğün olacak
Aşiret paket anladım
Neyse
Resimlerde iyisin abim
Oghh harikasin guzelim. Gogus dekoltene bayildim. Bacak dekolteside varmiydi.
Kocana sorsaydin. bence iyisin kadin dedigin biraz ele avuca gelcek
O hayır diyor iyisin diyor konuyu açamıyorum ona çünkü aklına giydiğim gelinlik geliyor kavga etmek istemiyorum
Gelinlik guzelmis cesaret isi. fizigin iyi bence. tabi bence 😁
Çok güzelsin hiç öyle çabalara girme nasıl mutluysan öyle yap
Evleniyon hala burdasın
Evlenenler Bu uygulamayı kullanamıyor mu? Soru sorma yeri değil mi burası
Kocan var kendini paylaşıyosn sapık dolu
Çok açık değil mi rahatsız olmuyor musun
Yok olmadi ama Evet biraz açık çoğu kişi söyledi bunu ama modeli güzel diye almak istemiştim
1. Dugun 2. Dugun ne demek
2 düğün olacak biri oldu
Gayet ideal boydan da koy resim
Zayıflamana gerek yok gelinlik tam bence.
böyle iyisin
Kendini nasıl doğal hissedersen öyle ol
Böyle iyisin