Diğer Martın ilk günü nasıl geçti? WonderfulWomen Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bir benim kötü geçmiş demekki 😂 sevindim sizin adınıza Martın ilk günü nasıl geçti? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. Benim normal geçiyor. 0 0 Yorumla
aaaenes Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Hergünn aynı.. soruyu görene kadar martta olduğumuzdan bihaberdim hsjssj 0 3 Yorumla aaaenes +1 yıl Valla benim de köyü geçti hergün aynı dan kastım her gün kötü yav Yorumla WonderfulWomen +1 yıl Benim bugün ve dün felaketti yetti bana Yorumla aaaenes +1 yıl Allah yar ve yardımcın olsun bacım ahah Yorumla
nevflll Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hava güzeldi işlerde iyiydi gecede iyi olursa çok iyi olacak 0 1 Yorumla WonderfulWomen +1 yıl Süper Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 432 cevap paylaştı. Kanka bugün hava baya kapalı ya modum düştü gece takılıcaz arkadaşla 0 3 Yorumla WonderfulWomen +1 yıl Bende aynı fikirdeyim. Havayı da bilmiyorum pencereyi bile açmadım bugün Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Bakırköy sahilde bira içtik biraz avmde takıldık eve geçtik Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Sen ne yaptın Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sıradan bir gün işte öyle bir mükemmelliği yok yani 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Martın ilk günü baharın ilk günü olduğu için güzel geçti sıcak ve hoş... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sana soran olmamış hiç senin neden kötü geçti :) @WonderfulWomen 0 0 Yorumla
SonHevesBükücü Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kârlı. Başka özel bir şeyi yoktu. 0 4 Yorumla WonderfulWomen +1 yıl Süper yine de Yorumla SonHevesBükücü +1 yıl Evet ben de memnunum öyle olmasından. Şimdilik para kazansak yeter 🤭 Yorumla WonderfulWomen +1 yıl Sonra nolacak 😂😂 Yorumla SonHevesBükücü +1 yıl Bilmiyorum ki. Bir planım yok. Ama bir planım yokken bile birikim yapmam iyi bence 🤭 senin niye günün kötü geçti? Yorumla
Hayalsesi28 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl gündüzüm iyi gecem sinir bozucu idi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok güzel geçti sevgilimin doğum günü 🥰 0 1 Yorumla WonderfulWomen +1 yıl Yaaaaa cok cici Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Fena geçmedi güzel para kazandim 0 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sıkıcı 0 1 Yorumla WonderfulWomen +1 yıl Klasik :) Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Çok ateşli. 0 2 Yorumla WonderfulWomen +1 yıl Hangi il ki o. O kadar sıcak Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Evet Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. GÜzel geçti 0 2 Yorumla WonderfulWomen +1 yıl Süper Yorumla emre00 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 508 cevap paylaştı. Harika geçti 0 7 Yorumla WonderfulWomen +1 yıl Tüm ay aynı geçer umarım Yorumla megakolik +1 yıl Teşekkürler seninde Türkiyede olmayınca her saniye güzel geçiyor zaten Yorumla WonderfulWomen +1 yıl 😭😭 bende diyorum insanlar neden mutlu okay ozaman haha Yorumla megakolik +1 yıl Benim için öyle 🤣 Yorumla WonderfulWomen +1 yıl Hangi ülke? Yorumla megakolik +1 yıl İspanya Yorumla WonderfulWomen +1 yıl Güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Benim normal geçiyor.
Hergünn aynı.. soruyu görene kadar martta olduğumuzdan bihaberdim hsjssj
Valla benim de köyü geçti hergün aynı dan kastım her gün kötü yav
Benim bugün ve dün felaketti yetti bana
Allah yar ve yardımcın olsun bacım ahah
Hava güzeldi işlerde iyiydi gecede iyi olursa çok iyi olacak
Süper
Kanka bugün hava baya kapalı ya modum düştü gece takılıcaz arkadaşla
Bende aynı fikirdeyim. Havayı da bilmiyorum pencereyi bile açmadım bugün
Bakırköy sahilde bira içtik biraz avmde takıldık eve geçtik
Sen ne yaptın
Sıradan bir gün işte öyle bir mükemmelliği yok yani
Martın ilk günü baharın ilk günü olduğu için güzel geçti sıcak ve hoş...
Sana soran olmamış hiç senin neden kötü geçti :) @WonderfulWomen
Kârlı. Başka özel bir şeyi yoktu.
Süper yine de
Evet ben de memnunum öyle olmasından. Şimdilik para kazansak yeter 🤭
Sonra nolacak 😂😂
Bilmiyorum ki. Bir planım yok. Ama bir planım yokken bile birikim yapmam iyi bence 🤭 senin niye günün kötü geçti?
gündüzüm iyi gecem sinir bozucu idi
enerjik fazlasıyla geçti
Çok güzel geçti sevgilimin doğum günü 🥰
Yaaaaa cok cici
Fena geçmedi güzel para kazandim
Sıkıcı
Klasik :)
Çok ateşli.
Hangi il ki o. O kadar sıcak
Evet
Orta
Kötüden iyi