Acil sorumm var?

Arkadaşlar direkt olaya giriyorum yorumlarınızı bekliyorum ben üniversiteye gidiyorum mühendislik okuyorum 2. Sınıfım maddi durumum kötü bugün hocaya acaba bu deilde bu olur mu diye yanına gittim tabi bundan önce de hoca bir kitap almamızı istemisti ben alamadığım için yanına gitmiştim ben bir kod vericem onu gir dedi bana orada sorunumu cozmustu lakin bugün bir şey daha oldu yanına gitti acaba hocam böyle deilde sohle olur mu diye gittim tabi yabimizda tanimadigim kişiler vardı hoca da bunun için mi sordun dedi bana senin başka bir şey var gibi geldi bana dedi sen gel bakalım dedi ve beni odasına soktu ikimiz konuşurken tabi odasına alınca beni benim agliyacagim geldi ve ağladım zaten asosyal biriyim yanlız biriyim ben ağlayınca ağlanacak bir şey yok bak buranın arkasında medikal gibi bir şey var orada tedavi merkezi felan dedi sen kaç yaşındasın dedi yarın mühendis olucan patronum bağırınca sana agliyacak misin dedi sen işlerini ağlayarak mi cozuyorsun dedi anne babandan bir şey isterken ağlıyor musun dedi felan filan acaba ne çıkarım yapmam gerek yorum soylermisin tesekkurlerr

Acil sorumm var?