bu dünya mı?
öbür dünya mı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu dünya çünkü öteki tarafı daha görmedik ve görmediğimiz bir yeri isteyemiyoruz tam tersi korkuyoruz... Bu dünyada bir düzenimiz var ve neler yapacağımızı biliyoruz ama öteki tarafta böyle olmicak bunları düşününce ben deliriyorum aklıma getirmeseydin keşke...
Knk bence biran önce getirmelisin ve korkmamalısın çünkü Allah merhametlidir çok affedici sende biliyosun ve korkma onun için ateşte bile yanmaya razı ol işte o zaman onun gönlünü rızasını alırsın ama sen onun için iyi bi insan ol denklem basit farzları yerine getirip iyi bi insan olmak zaten bu farzlar yapmamız yapmamamız gerekenler gerçekten bizim iyiliğimiz için düşününce tabi senin hayatın sadece bi tavsiye hayalhanem izlemeni öneririm bilmediğin o yer de çok güzel yerler var Rabbine vakit ayırırsan hem bu dünyayı yaşa hemde diğer dunyayı namaz kılmak insana çok iyi hissettiriyor bu arada kılmanı da tavsiye ediyorum bu kadar canım🤍
Bu dünya
Teşekkürler
Cevap
4Cevap
Hiç bir dünya.
İstemez misin Ya Ömer, dünya onların olsun ahiret bizim demiş Alemlerin Sultanı, bize laf düşmez.
Öbür dünya zaten öbür dunyayı seçenler o dünya için çalışırken o dünyalarını güzelleştirirler Rabbine yakın olana da rabbim dünyada güzellikler verir aslında bütün sır burada bence Allah'ım cennetlik kullarından eylesin hepimizi
İkisi de.
Öbür dünya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?