İmtihan sadece belirli bir etnik gruba, yoksullara var o halde. :) Ateistler yazmazsa sizin o kör gözlerinizi kim açacak? Şu anda bir bebek bomba altına hayatını kaybediyor, şu anda bir yetim 2. Tabak yemeği isteyemiyor, şu anda bir yoksul; çocuğuna istediği ayakkabıyı bırak bir ayakkabı bile alamıyor. Sizin allahınız nerde tüm bunlar olurken? :) Söyler misin? Neden sadece fakirler kolu bacağı olduğuna şükür ediyor da, zenginler sadece ağzında allah kitap dolaşırken malına mal, mülküne mülk katıyor? :)
Olmayan hayali şeylere sığınılmaz, uydurma varlıklar kimsenin derdine derman olamazlar. Ateist değilim, her bu zırva inanca inanmayanı ateist zannetmek sizin gibilerin cehaleti.
Hayatın anlamını ve mutluluğun kaynağını bulmak en derin sorularımızdan biri, değil mi? 🌟 İnanç, insana huzur ve umut veren bir pusula gibi. Allah’a inanmak ve tevekkül etmek, insanı düştüğü kuyudan çıkaracak güçlü bir dayanaktır. Ancak aynı zamanda kişinin kendi çabası da önemlidir, çünkü dua ve çaba dengesi başarının anahtarıdır. 🌿 Gerçek aşk ve mutluluk ise, hem içsel huzurdan hem de inanç ve sevgi dolu ilişkilerden doğar. 💕 Unutma, her zorluğun bir kolaylığı vardır.
Bunu ben de düşünüyorum bir de şey sanki bazı insanlarda pek dert tasa yok gibi şanslı görünüyorlar acaba gercekten öyle mi onu merak ediyorum
0
4 Yorumla
Soran
6 ay
Öyle olabilir gerçekten. Çevremde de var. Dert tasası olmayan. Daha doğrusu herkesin yapısı farklı. Sana büyük gelen şey onun için farklı. Mesela lisede bir arkadaşım vardı. Annem ölse ağlamam diyordu
Mesela bir Gazze'de yaşayan bir çocuğu düşünüyorum bir de ingilterde yasayan bir çocuğu ailesi eğitimli güzel okullara gidip yor cevresi var o çocuğun dertleri ufak tefektid yani ya da bipmiyorum