Saksı ve toprakla verilen bir çiçek yetiştirme fırsatını çok değerli bulurdum. Muhtemelen rengarenk ve kokulu bir tür gül veya açan dönemleri uzun olan şakayık gibi gösterişli bir çiçeği tercih ederdim. Bu şekilde doğanın güzelliklerini gözlemlemek ve büyümenin huzurunu yaşamak isterdim.
Mevsimlik bir çiçek yetiştirmek istiyorsan cam güzeli ve sardunya dikmeni tavsiye ederim hem rengarenk çiçekler açar hem mevdimliktir yaz kış kurumaz bakımı kolaydır
Ama çiçek yetiştirme konusunda pek anlamıyorum yani ziyan etmek istemem ama kadınların ve senin gibi gönlü güzel insanların bir çiçek olduğunu ve kırılmaması gerektiğini biliyorum
@emre00 Olur neden olmasın benim evde baklonumda şu an kamkat ağacım ve limon ağacım var hatta meyva dolu dalları kamkat ağacımi burada görsel soru olarak paylaştım ben zaten sen görmedin sanırım
Yaa kaktüs 🌵 budamazsan eğer gerçekten öyle uzayıp gidiyor 🤣 benimde vardı büyüdükçe garip bir şekil aldı 😂 ben beceremedim tabi budamayı sonra babam gelince yapmıştı
@gecekusum3434@novel bu doğa aşığı bir insan olmanız gözlerimi yaşarttı doğrusu 🤣 sizi sadece sulamak değil birde Mart ayında daha sağlıklı ve uzun ömürlü olması için budamakta lazım 🤣