Ben Annemle yaşıyordum 3 hafta olacak onu kaybedeli…Birlikte tasarlayıp yaptırmıştık evi ona 1 sene oturmak nasip olmadı her karesine emek verdikte yaptırdık Lakin evin her odasında dışarıda her sokak başında onu hatırası var…Bir gün evlenirsem muazzam bir yuva olabilme kapasitesine sahip ama ben onu hatırlayıp çok üzüldüğüm için satmayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Başın sağolsun ilk zamanlar hep öyle olur acısı geçmeyecek sanırsın ama alışıyorsun merak etme daha acın çok taze evi satmak yerine kafanı toparlamak için kuzenlerinin arkadaşlarınin yanında kalabilirsin belli süre... O kadar emek vermişsiniz alışcaksın bence satma
Bir kere acısının geçmesini geçin o geçmez ama kollarımda can verdi güzelim bir anda karaciğerden hastaneye kaldırdık toplanamadı ölüme kadar gitti…Evet arkadaşlarım kardeş akraba gelince biraz açım hafifliyor doğru Lakin biz o evin içinde çok güzel zamanlar yaşadık oturduk yedik içtik caddelerde dolaştık arkadaş gibiydik senşn anlayacağın…O varken gezerken eğlenirken ona şımarır zevkime zevk katardım şimdi beni mutlu eden her şey içimden geçiyor…Normalde dört köşe olduğum ev bana acımı hatırlatıyor…Annem ileride evlenirsin yaşarsın falan diye yaptırdı kız arkadaşta buldum ama benim bu ağlar halimden hoşlanacağını da sanmıyorum…Yani şöyle düşün Dünya kadar sevdiğin insan yanındayken atıyorum bir Ferrari olsun normalde insanlar kullanmak için neler verirler farzet senin ve onu o çok sevdiğin insanla gezerek kullandığını ya da başka şey aktiviteyi yaptığını o yokken acı çekersin…
O güzellik sana onu hatırlatır ve acı verir
Acını az çok anlayabiliyorum benim annem de aynı şekilde kollarımda can verdi.. onun için canımı bile verirdim her şeyden çok seviyordum onsuz yapamam diyordum ilk 1 yıl depresyona girdim zaten hayatla bütün bağım kopmuştu çok zor toparladım aradan 5 yıl geçti ilk zamanlardaki halimle şu an ki halim arasında dağlar kadar fark var derdim acı yarıştırmak değil elbette ama bu dünya fani gelip geçici insanlar evlatlarını koyuyor o toprağa ama alışıyolar belli bir süre sonra şu an senin acın cook yeni yıllar sonra fark edeceksin ama yok benim ruh sağlığım cidden kötü yapamıyorum diyorsan hakkında hayırlısı olsun sat kendine yeni bir düzen kur.. bol bol dua oku annene elden başka ne gelir ki
Düşüneceğim kızkardeşine falan ortak bir karara varacağız…Sizin Anneniz ne zaman vefat etti bilmiyorum da Annemle aramızda ki bağ çok özeldi evlat acısı bu kadar olur mu bilmem her şey bana onu hatırlatıp hüzün veriyor rüyamda acıklı şarkılar duyuyorum inşallah geçer…
5 yıl oldu annemle aramda ki bağ çok farklıydı aşırı bağlıydım ona 20 yaşına kadar kolunda yatmış bir insanım küçücük çocuk gibi tahmin edersin
En yakın arkadaşımdı herşeyimdi annem de bana aynı ki şekil çok bağlıydı
Allah mekanını Cennet etsin Cennette kavuştursun inşallah…Ne diyelim…