Terkettikten sonra barıştık, bana soğuk davranıyor. Ne zaman yüzüm gülecek benim?

8 aydır erkek arkadaşımla beraberiz. başlarda herşey süperdi zamanla tartışmaya başladık ve en sonunda yeter artık deyip beni terketti. onu o kadar sevdiğimi bilmiyordum meğer deli gbi aşıkmışım. ilişkimize bir şans daha verdik. sonra ne mi oldu beni srekli alttan alan beni sürekli arayan kişi bana şiirler yazan kişi gitti umursamaz ilgisiz biri geldi. bunu ona söylediğimde seni seviyorum tabi ki de diyor sevdiğini biliyorum ama soğudu mu sıkıldı mı tam olarak ne oldu bilmiyorum. artık beni canı çekince arıyor buluşunca konuşunca hiçbirşey yok ama ne zaman uzak kalsak sürekli bi kafamı kuruyorum bunu onunla konuştum bişey kurma herşey çok güzel niye bu kadar takıllıyorsun demeye başladı hatta benden ayrılmaksa amacın bilim dedim çıkıştı öyle bişey istemiyorum diye. ama beni aramıyor ve saatler sonra aradığım evet ben aradığımda bu sefer niye beni aramadın oluyor. arasam müssait değil diyor aramasam niye aramadın diyor. napıcam bilmiyorum.
Terkettikten sonra barıştık, bana soğuk davranıyor. Ne zaman yüzüm gülecek benim?