Arkadaşlar ben evlenmek istiyorum ama istediğim gibi biri yok maalesef etrafımda. Beş vakit namazını kılsın istiyorum. Dini vecibelerini yerine getirsin. Ama birlikte çokta eğlenebilelim. Trakyalıyım. Burada içki içmeyeni bulmak zor. Ki ben kesinlikle namaz kılmayan biriyle evlenmek istemiyorum. Çirkin bir kız değilim. Dünyalar güzeli de olmayabilirim. Ama en azından ortalamanın üzerinde sayılırım. Ki zaten güzellikten önce ahlaka önem veren biri olsun istiyorum. Bugün arkadaşlar cemaatlerde uygun kimseleri birbirine öneriyolar dedi. Hiçbir cemaatle bağlantım yok. Açıkçası böyle bir şey istemiyorum da. Ama bu iş nasıl olacak bana bir yol gösterin.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende istiyorum ama sen evliligin zorluklarını masraflarını biliyormusunşunu oku profilimi gizliyorum kendımı övmüyorum
Herşey Kolaymı Sanıyorsunuz Kızlar Dürüst Erkek Hakediyorsanız Namuslu Dürüst Olmanız LazımNamussuz İnsanları Sevmem İgrenirim İşimde OlmazBeni Seni Allahıda Kadar SeverimBenimle Ciddi Düşüneni Annemle Tanıstırrım Köpekgibi Çalışır Hazırlık Yaparım Gelecek İçinCiddiyet Olursa Söz Nişan Evlilik Gelir Evleniriz Köpek Gibi Çalısırım Borclarımızı Öderim Seni Kimseye Muhtaç Etmem Sen Bana ALLAHIN Emanetisin :=) Gelecek İçin İyi Şeyler Planlıyorum Bebişlerimiz İçin 2 Miz İçinSorunlarımız Büyük Olur Kirası Olur Çalışır Öderim Su Elektirik Dogalgaz İnternet Fatuları Calısır ÖderimDevamı Var Dur Bitmedi Kombi Döşencek Ev Alınıcak Allahım Yardım EtBilgisayar Tv Yatak Odası Salon Takımı Çelik Kapı Dolaplar Kapılar Degişicek ZamanlaYeri Gelince Aşkım Faturala GEldi Aşkım Kira Geldi Aşkım Cocuk Sünnet Olucak Aşkım Hamileyim Gece 3 Te Karpuz Ve SAyre Sinemaya Gidelim Gitmek İstemessin Yorgun Olursun Sevmiyormusun Dogum Zamanı Çileside Var Parası Var Cocuk Hastalındımı Oda Var Eş Hastalandımı Oda Varda Var Kardeşim VarrrrYok Oje Alalım Yok Ayakkabı Alalım Fatura Tekrar Geldi Cocuk Hasta Gece 5 TE Kalk Taksitleri Öde Vay Be Ne Erkeklikmiş Zamanı Gelicek Aşkım Arkadaşım Sunu Almış Bizde Alalım Kapılar Dolaplar Telefon Eskidi FilanEvlilik Kolay Degil Koca Baba olmak Kolay Degil Ama Napak Madem ALLAHINA Kadar Seviyoruz Yapıcagız... ALLAHIM YARDIM ET :))10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşağı da bir baktım ne çok hayal dünyasında yaşayan var. Katalog diyenler ki iftira atıyorlar. Biri şirkçi demiş oldu kimin şirkte olduğunu arkadaş tayin ediyor ya. Paralel olmasınlar dinle inanma alakası yok diyen gizli bir gâvur var orada. Menfaatleri için orada diyen gerizekalı var. Allah ın salağı menfaat olsa bu devirde adam cemaatte mi kalır. Cemaatin artığı başbakan a başdanışmanı oluyor. Sen burada yazanlara bakma bir çoğu da istiyor ama olmuyor. O yüzden çamur at iZi kalsın ve kedi erişemediği ciğere mundar der kafasındalar. Iftira atanlar biliyor ki cemaattekiler bunların yüzüne bakmaz zorlarına gidiyor. Arkadaş çevresiyle oluyor cemaatten evli bir arkadaşın olur eşi sana yardımcı olur seni ona onu sana anlatır eğer ikibininde mantığına yatarsa resim gönderirsiniz beğenirseniz bir gün hep beraber buluşursunuz ikinizde tamam derse daha sonra 1 kere buluşursunuz olursa devam edersiniz. Hep böyle olur. Aksi yalan ve iftiradır.
10 Yorumla
Katolog olayini. bilmiyorum ama cemaat abilerinn istediği biriyle evlenmek zorundasin. sanki bu hükmü vermek onlara kaldı güya müslümanlar. Cemaatten isterler çunku onların işlerini yaptıracak hizmetkâra ihtiyaçları vardır. yanı Allah rizasi adı altında seni kullanırlar. zamanında bende bu isin icindeydim ve yaptıkları kul haklarini Rabb'im gosterdi ayrildim. geri çağırdılar asla dönmedim. ve simdi aşık olduğum sevdiğim biri var ama o da cemaatteymis üstelik askeriyeden ve oldukça bu isin içinde. abiler beni öğrenince bizi ayırdılar. gençler uzak durun. doğru zannetiginiz yol da kâfir çıkarsınız Allah korusun. asla musluman muslumana hüküm veremez ve eğer Kur'an'i ve hadisleri rehber edinselerdi bugün. Yaptıkları işleri Rabb'im yüzlerine carpmazdi. inşallah en yakın zamanda hidayete erersiniz cemaat adı altında bulunan müslüman kardeşlerim. benim sevdiğimi siz aldınız Allah ta sizin canınızı yaksin asla helal etmeyeceğim bütün cemaatcilere...
00 Yorumla
+1 yılTrakya'da ki her insanıda tanımıyorsunudur, ya da ne oldugunu bilmiyorsundur ki. Yani bu yüzden illa bir cemaat mensubu ya da tarikat mensubu olmasına gerek yok. Ama varsa yakınında istediğin biriside, konuşmaya başlayabilirsin.:)
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
36Cevap
Bayarılı 👏 elbette ailen bir cemaate üyedir vede kesinle oradan bulacasın. Benim ailemde senin gibi muhafazakar fakat alimden zalim doğdu şahsen benim için namaz kılması önemli değil benim kadar bilsin, kendimiz için değilde topluma fayda sağlamak için çabalıyalım, hayvanlar için birşeyler yapalım yeter benim için
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 843 cevap paylaştı. Ben cemaatten evlenmeyi düşünüyorum. Adnan Hoca cemaatinden. Orda bir kız var adı Gülşah Güçyetmez. Bombastik bişey. Çok ta kültürlü Boğaziçi İngilizce mezunu sanırım. Harika birşey. Hocasından isticem yakında. Adnan a mehti demeye bile razıyım yeter ki izin versin bana :)) a9 tv izler oldum sırf bu kız yüzünden.
00 Yorumlahacı hoca üfürükcü tayfası bulur seni merak etme kanka bizim burada imam var oğluna kız aldılar şimdi 2 kızı var birde kızlarıda ayrı bir motor zaten birisiyle cıktım oradan diyorum bunu. onuda istemeye geliyorlarmış öyle söyledilerrr cemayit tayfası buluyor birbirlerini.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhlaklı kız bulmak zor bu devirde. Benim baglı oldugum bir cemaat var. Yaşın gelince istiyorsan gidip söyluyorsun. Bana uygun birisi var mi diye. Onlarda bayan hocalara soruyor. Varsa gorusuyorsun begenirsen evleniyorsun ama bunun icin bir cemaate girmen lazim. Nerden biliyorsun dersen. Bende cemaatten birisiyle evlenmek istiyorum.
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Rtmnogr buyur burdan sor. Ama ben cemaatten ayrilali 2 3 yil falan olmustur.
Cevap sahibi+1 yıl@Rtmnogr yok ya Allah korusun fetoyla hic isim olmadi senin kastin ne?
Cevap sahibi+1 yıl@Rtmnogr Süleyman Efendi Hazretleri'nin yurdundaydim
Cevap sahibi+1 yılAma bu evlilik isi zorunlu birsey degil yani sen istersen gidip soyluyorsun. Tanidigim bircok kisi vardi eşi cemaatten değil de akraba komsu vs. olan
- +1 yıl
Bana ulaşır mısınız? Bir şey danışmalıyım
Vallah bende senin gibi çıkmazdayım. Evlenmek istiyorum lakin bazen maddi imkandan düşüncelerim karışıyor. Yokki müslüman bir kurum öyle genç müslümanları evlendirse. Ama iman varsa imkan da vardır. Eğer evlilik Allah rızası içinde bu evlilik bir ibadet olur. 40 yıl harama bakmaktansa 40 yıl aç kalmak daha ıyidir. O yüzden tek çözüm evlilik. Evlilik imanın yarısıdır. Teklifin geçerliyse talibin olmak isterim
10 Yorumlabırak o cemaat işlerini. alayı hurafeci şirkçidir. ailen nasıl dindarmı?
26 Yorumla
Soran+1 yılDeğil. Sıkıntı orda zaten. Burada çoğu kişi beni yanlış anlayabilir. Koca bulmaya gelmiş gibi. İnan bu konularla ilgisi olan biri değilim bu sitede. Kimseyle de konuşmadım buradan. Ama gerçekten cemaate bağlı olmadan dini bütün olmuş olabilen biriyle evlenip kendi dinimi yaşamak istiyorum.
- +1 yıl
anlıyorum kardeşim ancak gizli bir kullanıcı olarak bunu nasıl yapacaksın kim sana nasıl ulaşacak? kamuya açık şekilde millet sana irtibat bilgisimi verecek? eğer normal bir nickin varsa özel mesaj kullanabiliyorsan ondan faydalan istersen. yaşın vs detayları verirsen davasında samimi dindar ailesi düzgün kardeşlerimize söleriz seninde ailenden bir büyüğün varsa sahip çıkacak bir şekilde hayırlı birşeyler olur.
Soran+1 yılSiz evlisiniz sanırım. Yardımınızda ciddi iseniz eşinizle tanışmak isterim.
Bende senin gibi biriyle evlenmek istiyorum konuşabiliriz?
00 Yorumla
+1 yılÇok kibirlisin cemaatte adam beş vakiti kılıyor gece aksarayda kızların koynunda buna ne diyeceksin geçin bunlari hafiz
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Benim gibi birini bulacaksın o zaman. Zor valla. Kur'an Müslümanı adam bulmak zor. Cemaatlere girdin mi, hepten ayvayı yedin zaten.
00 Yorumla
+1 yılBen ne kadar oyle biri olsamda fizife bakiyonuz senin cemaat olmasi icin carsafli olman lazim aradigin gibi insanlara kiz yok artik kendimi bozunca bukuruz artik
00 Yorumlamerhaba hanımefendi bende namaz kılan dindar bir eş arıyorum açıkçası.. ama aileme söylemekten de utanıyorum biraz garip gelebilir ama öyle utangaç biriyim.. şu an yazarken bile acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünmüyor değilim..;)
00 Yorumla
+1 yılEvet bende cemaatde bı kızla çıktım önceden gerçekten insanlari temiz ortalıkta dolaşan yellozlar gibi değiller bende aslında cemaate girmeyi düşünüyorum ihvan olarak çünkü tasavvuf çok güzel bir şey anlayana... Saygılarımla
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcemaat önemli bende öyle düşünmüştüm namaz kılan biriyim sadece sabah uyuya kalıyorum bazen.. sigara ve içki hariç içmiyorum ve yakışıklıyım
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica etsem bana mesaj atar mısın?
Soran+1 yılO neden? Sigara ve içki hariç içmiyorum ne demek?
Cevap sahibi+1 yılBurada içki içmeyeni bulmak zor yazdın bende sana içki sigara filan içmiyorum demek istedim hariç mi yani içecek kötü şeyler demek istedim
Cevap sahibi+1 yılmesaj atar mısın belki tanışırız diyorum.
Cevap sahibi+1 yılgizledim umarım beni bulursun
Soran+1 yılbilemiyorum :/
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum derken gizliden cıkıp mesaj atacak mısın bir konuşalım belki anlaşırız yanlış anlama
Cevap sahibi+1 yılolur dersen gizliden cıkacam mesaj atarsn bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılcevap vercek misin? boşa bekliyorum bune :/
Cevap sahibi+1 yılGizliBayan Benim kullanıcı olduğumu biliyorsan bana mesaj at lütfen rica ediyorum. şimdiden bu son mesajımdır a. e. ol
+1 yılSundan bir ay kadar once gelsen alirdim seni ben de trakyaliyim beya iyi olurdu aslinda
00 YorumlaKanka çok yanlış yerdesin sen başka yerde takıl burada bulamazsın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCemaat gayet iyidir. Dindar biri sana hem bu dünyada hem öbür dünyada yoldaşlık eder
01 Yorumla
+1 yılGit sana da katalog versinler.. bu arada ordakiler menfaaleri icin orda
19 Yorumla- +1 yıl
Malsin iste olm. o ortami gormesek tamam diycez
- +1 yıl
ABİ istersen bni konusturma burada. git muhterem hocaefendine takil. adami peygamber etmissiniz mk.
- +1 yıl
Kusura bakma cemaatten degildim. feme gidiyordum sadece 2 hafta abilere gittim sonra tovbe ettm bir daha da gitmedim. Yalniz sunu soyliyim ki para icin can atiyorsunuz. bilginize..
- +1 yıl
Ki bu da menfaatim icin gittim anlamina gelmez sinucta sizin taptiginiz seyi verdik aracilara yani parayi
- +1 yıl
Tamam l*n madem ki paragoz degilsiniz 5 arkadasim var bize 2 haftaligina diyarbakirda yurt ayarla ders calismak icin.
+1 yılBurada oyle birini bulamazsin bulsan bile cok uzak olur zannimca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpararelciler olmasında dikkat et, müslüman gözükürler dinle imanla alakaları yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun yıllar cematte kaldım yakısıklıyımda ama evlenebilcek durumum yok şu an üzgünüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuraya resmini koy seninle tanışmak isteyen bayları seçersin kendine göre.
00 Yorumla
+1 yılcami çıkışı allah rızası için koca de
33 Yorumla- +1 yıl
çok vicdansızsın ama
- +1 yıl
@doğrubiryolvar vicdanlıyım ya da iyi bir insanım demedim ben
- Aile & Toplum konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇöpçatan cemaatine bakmalısın.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen en iyisi akışına bırak.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKatalog var. Oradan seçiyorsunuz.
310 Yorumla- +1 yıl
kataloğu nerden temin edebiliriz
- +1 yıl
Var. En yakın arkadaşlarımdan biri cemaat yurdunda kalıyordu. O şekilde birilerini buluyorlardı. Ki zamanında bende orada kaldım.
- +1 yıl
Cemaatte olmanız lazım. Satılmıyor. Herkese de göstermiyorlar :D
- +1 yıl
vay ciddisin şaka yapıyon sanmıştım peki bunun kara borsası yok mu bir şekilde ele geçirsek :p
- +1 yıl
Ben gizlice görmüştüm, cemaatteyken. Ne yazık ki ciddiyim. Maalesef. Ama sizin için birşeyler ayarlayabilirim :) araya tanıdık koyarız :D Olmazsa Ankara'da ki dayılarımıza söyleriz :D
- +1 yıl
Gereksiz bir konu için niye yemin edeyim ki? Ayrıca gördüğümi söyledim. Tersi birşeyler söylemedim. Söyler geçerim. Çok umrumda olmaz, inanıp inanmadığınız
- +1 yıl
@doğrubiryolvar arkadaş sallamasyon konuşuyor. Katalog olayı yok. Ben evliyim hanımımda senin arkadaşın senin istediğin tarzda sana denk birini anlatıyor bana bende çevremden bekar senin kriterlerine uygun birini bulunca ona durumu anlatıyorum. Olur derseniz zarf içinde birbirinizin resimleri size geliyor ben arkadaşımınkini hanımımda senin resmini birbirinize ulaştırıyor. Beğenirseniz 4 ümüz yemeğe çıkıyoruz ya da siz bizim eve geliyorsunuz. Beğenirseniz bir de kendiniz görüşüyorsunuz olursa oluyor olmazsa bir daha birbirinizden haberiniz olmuyor.
+1 yılhanım ablalarından yardım iste
00 Yorumla
+1 yılniyet ettim Allah rızası için koca bulmaya
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCemaatten biriiyle evlen olur olur güzel olur
00 Yorumla
+1 yılCemaat ama hangi cemaat oda önemli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 19,7b cevap paylaştı. Cematten resme göre evleniyon
00 YorumlaEsra erola çık o sana bulur
00 Yorumla
+1 yılBen de öyle birini arıyorum
00 Yorumlasen 5 vakit namaz kılıp buralaramı takılıyosun? :D
00 Yorumla
+1 yılBen burayım uzaktan arama 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşüncelerin mantıklı . Allah gönlüne göre versin
10 YorumlaBulayım hemen sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılesra erol
00 Yorumla