Arkadaşımı hoşlandığı çocuktan nasıl uzak tutarım açıklamayi okur musun?

Öncelikle merhaba ,

Liseden beri arkadas olduğum kızı iş yerinde yanıma yardımcı olarak aldım. Aynı ortamda daha fazla vakit gecirdikce insanları tanıyorsunuz maalesef. Beni taklit etmeye başladı atacağım maillerden, giydiğim kıyafetlerden, yediğim yiyeceklere kadar. Arkadaşlar birbirine destek olur haklısınız ben şu elbiseyi indirimden aldım sen de almalısın gibi.. Fakat en ufak bir şey bile taklit edilmez. Dövme yapsam o da aynısını yaptırır. Biraz da mızmız bir hanımefendi. Hiç bir şeyi begendiremeyiz. Aşırı soğuktur. Herkese mesafeli kaç kişiyi dediysek ay yok olmaz dedi. Ben yakınlarda nişan yaptım. Nişanlımin çocukluk arkadaşı için teklifte bulunduk (nişanlım çok ısrar etti tanistir diye ben kızın huysuz olduğunu biliyorum zaten hayir der diye düşündüm ilk hayir dedi) sonra maddi durumunun iyi ve çocuğun çifte vatandaş olduğunu öğrenince yakama yapıştı eklesin diye çok sıkıldım istemeyerek nisanlima söyle artık eklesin konuşsunlar biz çekiliriz dedim ama kız şimdiden dörtlü tatil planlıyor. Yüz yüze bile gelmediği çocukla nişan planı yapıyor ağzı da gevşek birisi çok konuşuyor Nişanlımın yanında dengesizce konuşup beni de mahcup ediyor ağzı bozuk açıkçası ben böyle insanlardan uzak durmak isterim ama kız belki seviyordur diye günaha girerim diye de korkuyorum. Bu işin içinden nasıl cikicam bir kere lafı attık ağızdan ceremesini çekiyorum.

Arkadaşımı hoşlandığı çocuktan nasıl uzak tutarım açıklamayi okur musun?