Diğer S sürekli uyumak istiyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlim yok evdeyim ama hep uyumak istiyorum. Nasıl kırtulırum bundan Güncellemeler+1 yıl Buarada uyumuşum rüya bile gördüm. S sürekli uyumak istiyorum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. Kan değerlerini ölçtür... Kanın yüksek muhtemelen 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne olur ki Yorumla alpp3838 +1 yıl Kanı yuksek veya koyu olan kişilerde oluyor sürekli uyuma isteği Yorumla Soran +1 yıl Benm ki koyu Yorumla alpp3838 +1 yıl İşte sebep bu... Yorumla Soran +1 yıl 😞😔😒 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne yapıyorsun ki şu an 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yayıyotm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet edelim? Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Kurtulma uyu 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Canselllqx +1 yıl Uyku gibisi yokta ondan Yorumla Soran +1 yıl Öyle😅 Yorumla
bonfire1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Uyuma hobi bul 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Yapcak sadece temizlik var Yorumla bonfire1 +1 yıl Yapacak çok şey var da sen kisitliyon Yorumla Soran +1 yıl Evet galiba Yorumla bonfire1 +1 yıl Sen bı kalk yerinden dene bı şeyler canın ne istiyosa ne ilgini çekiyorsa Yorumla Soran +1 yıl İlgimi çekmiyo bişey Yorumla bonfire1 +1 yıl O zaman herhangi bir şeyleri dene uyuya uyuya geçmez bu depresyon Yorumla Soran +1 yıl Depresyon mubu Yorumla bonfire1 +1 yıl Bilmiyom da vardır belki ilgisizlik ve aşırı uyuma isteği falan var sende Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,7b cevap paylaştı. COVID aşısı oldun mu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla ahhbukizlar +1 yıl İnternetten araştır. "COVID aşısını vücuttan atmak için neler yapılır?" Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yat uyu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Uyuyom Yorumla _Thanos_ +1 yıl İyi uykular canım Yorumla Soran +1 yıl Sagol Yorumla
Birzamanlardagibi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Hastasindr 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
ekşınseverdelikanlı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Uyu made m:) 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Çok uyunca kalbim ağrıyor Yorumla ekşınseverdelikanlı +1 yıl Kaliteli uyku nasıl uyunur araştır Yorumla ekşınseverdelikanlı +1 yıl Yetersiz değil de kalitesiz uyuyo olabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Geç yatoyyotum Yorumla ekşınseverdelikanlı +1 yıl Erken yat :) Yorumla Soran +1 yıl Telefon a bakıyorum Yorumla ekşınseverdelikanlı +1 yıl Bakma :) gizli olmasan keşke Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende öyle işim olduğu halde. Kışları böyle oluyorum
Kan değerlerini ölçtür... Kanın yüksek muhtemelen
Ne olur ki
Kanı yuksek veya koyu olan kişilerde oluyor sürekli uyuma isteği
Benm ki koyu
İşte sebep bu...
😞😔😒
Ne yapıyorsun ki şu an
Yayıyotm