Merhabalarrrr soru saçma gelebilir ama :) Hattımı faturalıya çevirdim 2. ayım arkadaş yanlışlıkla 30 TL attırmış bana ama benim hat faturalı :) o 30 tl ne oldu şimdi? :) Faturalı hatta TL yükleme olur mu?faturalı hatta kontör yüklenir mi
Operatör kullanımında en önemli karardır faturalı hat mı, faturasız hat mı? Faturalı hattın avantajları başka, faturasız hatların avantajları başkadır. Faturalı hattın en büyük avantajı bakiye sorunu olmamasıdır. Ama senin yaşadığın faturalı hatta TL yükleme olayı da baya farklı olmuş. :D
Normalde faturalı hatta TL yüklemesi yapılmıyor. Yani yükleme yapmaya çalıştığında hata vermesi gerekiyor, o bedeli asla göndermemesi gerek. Senin durumunda bir karışıklık oldu sanırım. Senin hattına yüklediğine emin misin? Sana göndereceğim diye başka birisine göndermiş olmasın :) TL yüklemesi yaptıktan sonra verilen fişi bir daha kontrol edin bence. Eğer senin numarana yüklediğine emin olursanız, müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeni öneririm. Büyük ihtimal yapacakları işlem, gelecek ayın fatura tutarından yatırılan miktarı düşmek olacaktır fakat sen yine de bir ara sor ya da hangi operatörün müşterisi isen en yakın mağazasına gidip oradan da halledebilirsin.
faturalı hatta tl yüklenirmi
Operatörlerin müşteri hizmetleri numaraları
Turkcell operatörünü kullanıyorsan 0532 532 00 00 üzerinden ulaşabilirsin.
Vodafone müşterisi isen 542, başka operatörlerin müşterisi isen 0542 542 00 00 üzerinden müşteri hizmetlerini arayabilirsin.
Bunlar dışında operatörlerin internet sitelerinden form doldurarak veya sosyal medya hesaplarından iletişime geçerek sorununa çözüm arayabilirsin. Hangi operatörün müşteri hizmetlerini ararsan ara mutlaka yardımcı olacaklardır. Yükleme yaptığınız fişi, ekranı mutlaka elinizde bulundurun. Müşteri hizmetlerine numaranızı ve yükleme yapılan kanalı, tarihi ve saati iletirseniz çok kolayca durum anlaşılır. Faturalı hatta TL yüklenirmi soruna cevap vermeye çalıştım. Umarım ödediğiniz parayı geri alırsın en kısa zamanda. Faturalı hattın var madem, fatura ödemesini yapabileceğin marketleri öğrenmek için buradaki içeriğe göz atmanı öneririm.
En İyi Cevaplar