Güncellemeler
+1 yıl
Yaşımi soyleme sebebim bunu fake hesap olarak acmistim yasim 21 yalvariyorum sizden cevap bekliyorum
Kimseyle paylasamiyorum bu kaygimi, insallah alay etmezsiniz. 21 yasindayim, kafami bir yere carpayim veya iste herhangi biri eliyle kafama vursun o kadar huzursuz olurumki beyin bu tur darbelerden etkilenecek kadar korunaksiz mi? Beynin kafatasinin zaraf gormesi basit darbeler icin gecerli midir? Aydinlatirsaniz simdiden tesekkurler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Niye bu kadar kafaya takyorsunki
Herhalde beyin kanamasi gecirilir diye dusunuyorum yani darbe alinirsa kafaya boyle bir durum gercek mi bu benim takintim mi
Bu kadar kendini derbeder histmene neden olan şey ne hayırdır insallah
Bolmiyorumki bir bebek bile benden daha mantiklidir dusundugum seye bakin
öyle şeyler düşünme
cok aldik top oynarken
Tabıkı degil kafa tası kolluyor
Yani kafaya darbe alinsa ufak tefek bunlar beyin kanamasi yapmaz dimi
Beyin kanaması dırek olmaz cok sert Bı cisme veya darbe alma lı
O zaman oyle elle vurmalar veya ne biliyim cama carpma falan o kadar da etkilemez dimi
Sen neden takıntı yaptın bukadar
Ben bu sebeple hep arkadaslarjma bile kiziyordum bana vurmayin diye ama hickimse takmiyor anladigim kadariyla bunu ben sorunlu muyum
Nede enin kafana vursnlarkı
Hani arkadaslae arasinda olur ya oyle şakasına ben bunlara bile izin vermiyordum ama ogrenmek istoyorum ki bu kafa ve beyne zarar verme dusuncesi ben de bir takinti mi yoksa yerinde bir korku mu
Boş takıntı bundan kurtul bıylu varda detaylı anlatmam lazım
Korkma bir şey olmaz
Niye vuruyorsun ki?
Takma bence
Yani takilacak dert edilecek bir sey degil mi sizce? Siz hic darbe aldiniz mi kafaniza