AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Özel whatshabimiz dan bahsetme neyden bahsediyorsan bahset
Ohoo hepsini anlatacan
Seni gerbertirim _)
Bittiniz banka hesabıma 15.002 TL atmazsaniz yandınız
aL KARDES
Neyy özel wp mi gerçekten öyle bisey var mı
Erkekler intagram veya baska bir sosyal medyada bir kıza istek artıklarından gerçekten tanıma amaclimi yoksa tek düşünceleri pslikmi
Psloklik tabiki başka ne olacak
Kötü niyetim yok sadece tanışmak istiyorum diyendemi
Ve kız kapalı muhafazakar
Ohoo her tanışmak istiyorum diyene inanma bunların çoğu abaza istekli kuduruk kafayı yemiş. İki azgınlık tepkisi ver eğer yok derse doğrudur ama he derse belli eder şu emonileri at 😋🥵😛👅
Peki sosyal medyadan evlenen insanlar var bu senin teorini bozmazmi belkide herkesi aynı keseye koymamak gerek
Çünkü %1 oluyor bu dediğin
Nasıl birini bulup evlenicez
Peki evlenen insanlar erkekler sevdikleri içinmi evleniyor yoksa
Yoo ne sevgisi kız kuduruk bu erkekler kızlarda öyle gerçi çoğu yalnızlıktan ve seks düşkünü var. Niye bu namus kavgaları zinalar çok sanıyorsun millet kudurmuş:D
Yani evlenen nişan takanlar kudurmuşmu çok romantik görünüyorlar adam çiçekler getiriyoruz kıza nişanlısı sahipleniyor koruyor bunlarda illaki sevgi vardır
Onların hepsi sahte eve gidince işler değişiyor. Çok nadir şeyler bunlar ya o videolar da çekilenler hep gösteriş yani inanma
Abartma be ben gördüm kız için ağlayan hocalara giden adamlar gördüm kendim için olmasada s😂
Onlar takıntılı hayallerinde yapamadıkları için
burada erkekler bazen soru soruyor işte sevdiğim kız engelledi ya da böyle oldu diyip çok üzülen var
Kız bende soruyorum öyle beni kimse sevmiyor çirkin miyim diye falan ama kötü biriyim ben bir ta tanısan oho
Lan şimdi kime güvenelim😂 evlenmek istiyorum ama senin bu dediğine göre heryer sapık
Kaç yaşındasın ki evlenmek istiyorsun bu zamanda evlenilir mi deli misin ya hele yaşın 20 falansa
26 kanka
Bende 27 yaşındayım bende evlenmek istiyorum. Karşıma doğru dürüst biri çıkmadı çünkü bahsettiğim bu erkek tipleri de bakma kızlar sevmiyor değil. Yani örnek biraz cinsellik gibi olacak ama ben zina yapmadım hiç ama kız diyor ben tecrübeli erkek istiyorum diyor. Bunu deyince erkekler de sapık oluyor o yüzden bizim yaşlar artık zor evlenir fjdjsk
Artik sana inanan olmaz kendini deşifre ettin 😂
Kendimi değil erkeklerin gerçek yüzünü dhsjs bende sevgilime sapığım yani dhshs
Tamam işte kızlar bunu gördükten sonra artık erkeklerin ne ml olduğunu anlayıp soğuk olur
Bence doğru karar verirler en azından kimse üzülmez. Ben varsın yalnız kalayım +10 senedir sevgilim yalnızım zaten yine devam ederim
Helal olsun keşke herkes gerçekleri dile getirse
Gerçek bunlar kimse aşk aramıyor yalnız kalmiyim diye evlenillar dhsjs aynı kafa da olmak önemli tabi anlaşmak falan gerisi hikâye
Öyle olsaydı çoktan evli olurdum neden seçilmedim peki
Bilmiyorum belki de şu an tanışmamız gerekiyordur dhshs gerçi sen beni beğenmezsin
Lan sen manyakmısın senin anlattiklarin normalmiş gibi birde tanışalım diyo🤮
Normali zaten anlatmam değil mi
kizlar hakkinda neler konusursunuz?
ya da bir evli adam neden bekar bir kizla konusur?
Eğer kız sevgilisi değilse argoya düşer götü çok iyi memesi çok büyük iyi skilir gibi terimler kullanılır.
Çünkü artık evlilikten haz almaz farklı heyecan arar. Kadına doymaz
yok sevgilisi felan degil, kiz onu seviyor ama karsilikli o tam belli degil.. adam evlilikten pisman.. ve sevmedigi ortada cunku yanindakiyle yasar kalbindekiyle olursun dedi..
cinsellik felan da yok sadece whatsappp konusma
Heyecan arıyor cinsellik zaten ister ama diyemez erkek kadın yüz verirse her yolu yer erkekler o konuda korkaktir kadının demesini bekler kadın küfür et dediği an içinden gecer.
oyle birseyi asla teklif etmicemi bilir.. hatta ona oyle teklifte bulunan pislikler var bana yolladi hemen engelledi onlari
En büyük kurgumuz ohh çok iyi zeki çocuk kızlara bu işi atipnben sana saydığım demeyi çok severiz. Bunu kızlar çok yer ve inanır.
nasil yani
Yav karısına yüz vermeyen adam sana niye versin he bacım az mantıklı düşün.
boş ver
Hoşlandığınızı, ilginizin olduğunu bariz belli ettiğiniz kıza neden adım atmazsınız?
Red yeme korkusu vardır her zaman
Veya başka bir kızın ilgisi için yaparız
Yedekte dursun diye öyle davranırız
Cinsellik olarak vücudu hoşumuza gitmediği için kararsızlık vardır
Peki en fazla kac ay bakışırsıniz?
Buna en fazla ne kadar vakit ayırırsıniz
Okul bitene kadar sürer, süreriz ahahs
Yani erkek milletine güvenilmez diyorsun
Yani aşağı yukarı
Bi kızla gizlice telefondan hangi uygulamadan konuşursunuz sevgilinize belli etmeden
Telegram
Başka knk
Sevgiline güvenmion mu
Yok güvenmiyorum knk
Ayrılsana kanka o zaman büyük ihtimalle wp ikinic profili de vardır
Oha banada öğret onu knk
Basit ya
Ögret o zamn knk
Kafana çok takıyorsun ayrıl bence
Evet
Öyle
Bir erkek bir kıza neden takıntılı olur?
Başka kız olmadığı için
Bana pek gerçek gelmedi bu cevap ama peki :)
:D inanmak istediğine inanıyorsun çünkü
Artı olarak seninle yatmamistir bu yüzden elden gitmeni istemez sana çakana kadar bütün kozunu kullanır. ortada sevgi yoktur sadece seni kaybettiği için üzülür kayıp dediğim de popo * meme işte yani
Ben cinsellik bazlı sormadım ama neyse teşekkür ederim yine de.
:D ah saf ah zaten kızlar bunu anlamıyor sen öyle düşünmüyorsun ama çocuk sana o yüzden takıntılı seni * için
Peki
Gerçekler acıdır. Üzülme
Benim üzüleceğim bir şey yok takıntılı erkek çok oluyor bana o yüzden
Amaçlarını anlamadığım içinde bende sorayım dedim öyle bana ters cevaplar verme
Yani çok oluyor derken ne manada cok
Bundan sonra beni yatağa atamadığın için takıntılısın it oğlu it deyip engelleyecem onları
Bildiğin çok işte
Yüzün güzel o yüzden o zaman kimse kalbine bakmıyor üzüldüm
Ne alaka oğlum 3-4 yıllık sevgilimde oldu mesela benim hayatımda bildiğin bi b*k yok üzüldüm deyip durma
Üzülüyorum hayatına.. 3-4 yıllik sevgilin sadece seninle yatmak için durdu seninle sevişip işin bitince bırakıp gitti... Üzülüyorum umarım gerçekten sevilirsin.. üzüldüm kaderine
Oğlum sevişmedim sevgilimle ben ayrıldım ailesel nedenlerden dolayı mal mısın nesin
21 yaşındayım ne kaderi 40 yaşında kadın mıyım ya ne biçim insansın sen
Üzüldüm ailen seni sevmiyor sanırım
Ailem Türk olmadığı için istemedi sevgilimi oldu mu
Git işine şimdi bilmediğin hayatlar hakkında ahkam kesme
Üzüldüm ailen yabancı.. seni nasıl anlıyorlar ki. Türkçe konuşuyon
Hay senin üzülmene de sana da yabancı değiliz oğlum Türküz biz Türk
Kim yabancı o zaman üzüldüm keşke yabancı olsaydınız
Bende sana üzüldüm gerçekten iyi günler
Ben sana daha çok üzüldüm. Çünkü hayatında kimse sana gerçekten aşık olmamış..
Oldu sanki sana çok olmuşlar Allahın anonimi şimdi de sevgilim var zaten ikile hadi :D
Zaten çok olur bu gidişle:D yılda en az 5-10 tane kebzna
Benim ciddi ilişkilerim olur çevrendeki kızlarla karıştırma e mi :D
Hadi iyi günleeeerrrrrrrr
Ahahaha ciddi ilişki mi canım cjddi ilişki evlilik ile biter 10 sene içinde 10 erkekle bir yıl çıkınca ciddi ilişki değil biraz azgınlık olur
10 yılda 10 erkek demedim belki bu ilişkim evlilikle bitecek nereden biliyorsun? Hadi iyi günler.
Hahahah anca seni * için uğraşır ne evliliği evlilik mis çoktan çalmıştır bile sana sen kendini kandır hadi iyi gün l
Kimseyle yatmadım iftira atıyorsun çok günah.
Bu kadar iftiracı ve seviyesiz biri olduğunu bilsem asla soru da sormazdım zaten. Hadi iyi günler şimdi seni Rabbime havale ettim.
İftira mi ne alaka sen kendin diyorsun bissuru sevgilin oldu diye :D çok din kitaba sarsın evlilik dışı sevgili de haram el ele de tutuşmak da haram sevfilite nude atmak da ama gerçi sen bunları helal biliyorsundur
Ben bunların hiçbirini yapmadım sus lütfen seviyesizleşme. İyi günler. Ahirette görüşeceğiz senle.
Hem ben çok sevgilim oldu demedim benim az sevgilim oldu ama takıntılım çok yani anladın mı ben bunu sormuştum konuyu nerelere getirdin yazıklar olsun sana
İnşallah takipleşmiyoruzdur seninle
Adın ne ki ben seni karıştırdim la kusra bakma başka bir yorumda kız abrdi ikinjzde gizli ya ondan helal et hakkını takiplesiyoruz büyük ihtimalle
Peki madem öyle hakkım sana helal olsun. İyi günler.
Sağol sende dikkat et kendine
Beni ifşalama.
Bittiniz banka hesabıma 15.002 TL atmazsaniz yandınız
Sektör kötü yav.