• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Diğer

İlluminatiye inananlar inanmayanlar?

fakehesap
fakehesap Takip Et
Xper 2 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
İlluminatiye inananlar inanmayanlar? nedenleriyle birlikte cevap verirseniz sevinirim
İlluminatiye inananlar inanmayanlar?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Husus
    Husus Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 57%
    +1 yıl

2266379133 BU SAYILARI UNUTMA. BU 1. 2. ŞİMDİ KANITINA GELELİM. GOOGLEYİ AÇ VE İLLUMİNATİYİ TERSDEN ARAT YANİ İTANİMULLİ YAZ VE EN BAŞDAKİ SİTE HANGİ SİTE BİLİYORMUSUN? AMERİKAN USA GİZLİ SERVİSİNİN SİTESİ :) herşeyi geçtim dünyanın en bilindik markaları en bilindik yazarlar en bilindik gazateciler basın herşeyin sahipleri bu adamlar bu adamların üyeleri okadar güçlüki şu anda illuminatinin emrinde olan en az 6 ülke ve ülke başbakanları var... adamlar neyi isterlerse insanlara aşılıyorlar. örneğin şu çok sevilen fethullah gülen adam cıa gizli servisinin adamı ve fethullah gülen en korkunç miktarda parayı çeviriyor dini alet ederek herşeyi alet edip her ne mesela medya ellerinde basın ellerinde adamlar ne isterlerse onu insanlara şaılıyorlar :) ha gelelim o başta verdiğim rakamlara eğer birazcık hack bilgin varsa o İTANİMULLİ yazdığında googledeki en baştaki site varya hani? işte o sitenin admin panelini bul ve bu kodları script ile yaz ve bak bakalım neresi açılcak ales harikalar diyarı... vesselamm..

2
    16 Yorumla
    • Husus
      Husus
      +1 yıl

zeki alasya açık açık söylüyor zaten işini en iyi yapan yani sana türkce meailini açıklıyayım işini en iyi yapan zengin demek şu demek. topluma istediğinde birşeyleri aşılaya bilecek gücü olan. ve parası olan herkez katıla bilir. zaten sen o konuma gelince onlar seni buluyor :) ...

Yorumla
    • fakehesap
      fakehesap
      +1 yıl

Çok saol bunu duymamıştım o kadar araştırma yaptım bak hiç duymamıştım fetoya güvenmiyordum zaten amerikaya kaçtı gitti tayyip de var mı

Yorumla
    • Merî_Yadêê
      Merî_Yadêê
      +1 yıl

nsa'in sitesinin ilk sırada çıkmasının sebebi, kimliğini gizlemiş bir arkadaşın itanimulli. com adresini alıp nsa. gov'a yönlendirme yapmasıdır.

https://efsaneweb.com

Yorumla
    • Husus
      Husus
      +1 yıl

akp ığdır millet vekili isim vermem. k. b sonra şu şehit olan maden ocaklarını kim yaptırdı? bir trafo kaç bin derece ısıya elektirik şasesine bile dayanır bir atom bile parçalanır ama trafo patlamaz bunları kim yaptı sanıyon? neyse.. herşeyi geçtim. çağlayan adliyesindeki savcılar şu beylik düzünde krallar gibi yaşayan savcılarımızdan bahsediyorum... şu hani kaza süsü verilerek hayatını kaybedip şehitlik mertebesine ulaşan reislerimiz adam gibi adamlarımız vardıya hani? işte onları içimizdekiler yaptı sana açıkca demek istediğim şu ki bırak tbmm yi adamlar bırak millet vekilini
      adamlar en ufak çapdan en büyüğüne kadar uzanmış basamak basamak türkiye bile bitmiş. kim ne derse desin. sonucda herşeyi dışarıdan satın alıyoz sanaymiz yok. adam gibi mühendisimiz yok aselsanmış tubitakmış zaten bizim isim vermiycem ama bak buraya dikkat lütfen. 1 gecede 14 mühendisimiz kendini intihar etti aynı günde aynı gecede aynı saatlerde? ve hepsi aselsan da çalışan mühendislerimizdi

Yorumla
    • Husus
      Husus
      +1 yıl

yani dicem o ki türkiye nakdar güçlenirse güçlensin türkiyede bile var bu örgüt ve türkiye bu örgütden arınmadığı sürece büyüyemeyecek. türk halkı ya o bu demeden dil feto imam hain dese şeriata uyup direk silecekler onu aksi halde böyle medinedeki kanunlar türkiyeye gelmedi sürece olmaz şuraya bak adam kalksa tayyib fetonun ne nasıl biri oldunu anlatsa bile bu defa tayyibe savaş açarlar. adam napsın? neyse ya. boşver herşey boş :D

Yorumla
    • Husus
      Husus
      +1 yıl

Merî_Yadêê ekşi ağzından yorum yapma. whois nedir bir araştır whois ile sitelerin ip adresini sahiplerini sunucularının yerini felan bula bilirsin tibe bile mail attığında geri dönüş yapyıorlar ve gel denemesi bedava wohisine bak bakalım sitenin nsa nın sitesinin yönlendirme yapan kişinin ip adresini bir arat bakalım ip bulma sitelerinden hangi ülke çıkıyor. herşeyi geçtim nsa amerikanın gizli servisi bu kadarmı tecrübesiz? adamlar istese bu yönlendirmeyi 1 sanisede durdurur. üstelik yönlendirme domain üzerinden olur googleden yönlendirme yapmak için googlenin sahibi olmak lazım öyle değilmi yani googlenin bile... neyse...

Yorumla
    • fakehesap
      fakehesap
      +1 yıl

Zengin ve zeki olan einstein mesela atom bombası. Ben de biliyorum o maden ocağı katy perrynin dark horse klibinde urlsinde soma yazıyormuş sonra elmas varmış klipte ama o Allah yazısını yok ettiğini gördüm takip ederim de sonra hemen kaldırdılar. Nasıl yaparlar bunu anlamıyorum dinimizle dalga geçiyorlar önemli olan inanmayanların gözünü açmak ben tv hiçbir şekilde izlemiyorum artık aptal makinesi deniyor sanırım çok zararını gördüm bilinçaltı çok tehlikeli ve bunlar uzman psikologlar tarafından hazırlanıyor. Ama iyiye kullanılsa kurtlar vadisi çok tepki toplamıştı ezanın tersini fon olarak kullandılar diye bence çok mantıklı ezanı bilinçaltına empoze ediyolar. Atatürk ne oluyor peki onun alakası var mı inönüyü geçtim menderesin idamı Atatürk?

Yorumla
    • fakehesap
      fakehesap
      +1 yıl

Durdurmuyolar bence gözümüze gözümüze sokmaya çalışıyor herşey açık ama kimsenin bişey yaptığı yok ne yapabiliriz ki korkuyor halk korkutuyorlar kimse sesini çıkartamıypr hatta bu yazışmaları bile grüyorlardır

Yorumla
    • Husus
      Husus
      +1 yıl

paranoya felanmı var sende? :) :) adamlar zaten gözümüze değil neyse söylemiyimde... adamlarzaten ulu orta yapıyo varsa gücü yeten çıksın önümüze diyor. adamlar ellerine mikrafon alıp benim mi dicek daha ne istiyo bu insanlar anlamadım :) nasıl devlet kamu kurumları şu bu ise illuminatide bir devlet gibi bir şahıs lider yok bin tane var. ve bu yüzden osmanlıdan bile güçlüler. öyle bir istihbaratları varki akıl hayal almaz adamlar kendilerine kim bilir uydumu yolladılar naptılar bilinmez kim bilir ne teknolojileri vardır atıyom bak sadece bilim kurgu yapıcam :D mesela yani bu biraz hayal yani :D mesela atıyom bulut şeklinde bir kimyasal zehir düşün öyle bir rüzgarı felan hesaplıyorlarki o buhar makinasından çıkan bulutu bir ülkenin üzerine gönderiyolar ve o ülke anlamadan etmeden üzerlerine yağmur şeklinde geliyo mesela yani :D biraz heycan olsun bilim kurgu yapalım:D şaka bir yana asıl demek istediğim şu ki adamlar varya öyle sudan sebeplerden parayı ellerine almışlarki örneğin ---

Yorumla
    • Husus
      Husus
      +1 yıl

bir hastalık icad ediyolar 2 gün sonrada onun ilacını yapıp satıyolar :D neyse bu konu kilit artık kafam şişdi :D

Yorumla
    • Husus
      Husus
      +1 yıl

uzun lafın kısası varlar güçlüler. kimsede engel olamaz. olursada olan kişi emin olunki tarihe altın harflerle geçer :) oh be :D konu kilit.

Yorumla
    • fakehesap
      fakehesap
      +1 yıl

Neden paranoya olayım inandığımı söylemeim sadece duydum baktım takip ediyorum derken de katy yi takip ediyorum 😂 kimse osmanlıdan güçlü olamaz şimdi olsaydı biz övünüyoruz bir de Osmanlı torunlarıymışız hani nerde. Neyse zehir dedin kuş gribi domuz gribi olayı da aynı şekilde dünya nüfusunu azaltmak yarıya düşürmek israili ışidi amerikası hepsi aynı. Ama Türkiye çok önemli Türkiye biterse var ya heryer biter ne de olsa üç kıta ortası ama hala bir ada ülkesi deniyor Avrupa birliğine girmekmiş bir de ne anlıyorlar şundan anlamıyorum

Yorumla
    • fakehesap
      fakehesap
      +1 yıl

Çok şey var da yeter bu kadar 😄

Yorumla
    • Husus
      Husus
      +1 yıl

bizene ülkelerden illuminatiden ondan bundan biz gariban insanlarız :D ölümden öte köy yok :d :) yapcamız sanki bişeymi var :) zeki alasyalı bile ben illuminati üyesiyim diyor kalkıp koca türk milleti zeki alasyayı bile indiremiyor. sen nediyon diye sorgulayamıyor. sonucda bu örgüt öyle bir yapı kurmuşki bir terör örgütü muamelesi kimse yapamıyor. neyse bak tek kelime etme daha sıkıldım :D
      üstelik bırak koca illuminatiyle şeyim kadar türkiye baş edecek güldürme beni :D cüllük kadar türkiye kalkıp koca illuminatiyle baş edecene önce kendi eteğindeki taşları döksün :D :) bin tane derdimiz var illuminatiylenmi urascaz :D :)

Yorumla
    • fakehesap
      fakehesap
      +1 yıl

:D tamam bakalım sustum

Yorumla
    • Husus
      Husus
      +1 yıl

ha tayyibde var mı demiştinya içimde kalmasın 1. artık recep tayyib erdoğan başbakanımız değil cumhurbaşkanımız ve o adam adam gibi adam. türkiyeyi yüceltti ben haticeye değil neticeye bakarım arkadaş onun yerinde kral faruk gelseydi türkiye bu kadar gelişemezdi emin ol. aslan parçası valla yaw elinizi vijdanınıza koyun sonucda o bizim kanımızı taşıyor adam bizim düşmanımızmı? bu adama bu saygısızlık ne den? allah kkorusun şu gün vefat etse varya bak gör nekadar üzülcekler. biteriz. biz bir bütünüz bu sayede sağlamız. herşeyi geçtim sonucda o bizim bizi temsil ediyor. ve ele güne karşı bile sitelerde şurda burada değil sadece bir toplumsal zihniyet olarak şunu benimsemeliyizki o bizim cumhurbaşkanımız sırf diğer ülkelere karşı bile kimseye ezdirmemeliyiz. her yerde adama laf vurduruyorlar bir türlü anlamış değilim.. neyse. ama siyasi görüşümü soracak olursan B B P

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Dünya başlayandan illuminati vardı. Şeytan allaha demiş ki bir tane bile şükr edecek insan bulamayacaksın. Sonra da illuminatiyi kurdu kapitalizmi yaratdı insanları kõle haline getirdi. Ama bana meraklı gelen tüm bunlar olurken allah ne yapıyorki nerde kalmış her kesin inandığı

0
    1 Yorumla
    • fakehesap
      fakehesap
      +1 yıl

Allah şeytanı yaratmış kendine ibadet etsin diye ama senin de dediğin gibi şeytan bunu yapmamış o olmasaymış biz şu an cennette olurduk çünkü tüm insanlar iyi olurdu Allah a ibadet ederdi. Allah şeytana karışmamış sence kendi yarattığı bir varlık kendinden güçlü olabilir mi herşey O nun istediği gibi olur istese tüm insanlık yok olur şeytanı yok eder ve kötülük kalmaz iyi ve kötü diye birşey daha önce bu bir imtihan kim cenneti hakkederse gider ibadet etmeyip inkar ederse cehenneme seçim bizlerin

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

3

Cevap

• reaxsy
    reaxsy Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.

O insanlar tam ceheneemlik

0
    0 Yorumla
  • Mertgms
    Mertgms Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Varlıkları gerçek bence inanıyorum

0
    3 Yorumla
    • fakehesap
      fakehesap

Aktif bir örgüt diyosun teşekkürler. Ben de inanıyorum

Yorumla
    • Mertgms
      Mertgms
      +1 yıl

Bana zararları yok , kaliteli müzik yapanlar oradan çıkıyor :)

Yorumla
    • fakehesap
      fakehesap
      +1 yıl

Ve bilinçaltını altüst eden subliminal verenler de oradan çıkıyor (evet müzikler güzel)

Yorumla
  • Merî_Yadêê
    Merî_Yadêê Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Gördüğüm saçma rüyalar kadar saçma bir örgüt

0
    6 Yorumla
    • fakehesap
      fakehesap
      +1 yıl

Neden inanmıyorsun peki

Yorumla
    • Merî_Yadêê
      Merî_Yadêê
      +1 yıl

Şundan inanmıyorum dini ortadan kaldırmayı amaç edinen bir örgüt dünya döndükçe insanlar dinsiz kalmaz dolayısıyla fos bir örgüt.

Yorumla
    • fakehesap
      fakehesap
      +1 yıl

Bu peygamberler zamanında olan da birşey Hz. Muhammed gönderildi çünkü din evet dinin olması gerek en son kıyamet koptuğunda din tamamen bitecekkenHz. İsa gelecek edindiğim bilgilerle sonuçta. Deccal falan var ona inanmalı mıyım bizi korkutmak için mi bilmiyorum bana saçma geldi hz. İsa ile savaşacak savaşı Hz. İsa yenecek falan. Ama dünyanın karanlık bir dönemden sonra altın çağa geleceği bilinmekte

Yorumla
    • Merî_Yadêê
      Merî_Yadêê
      +1 yıl

Dikkat edersen din bitmeyecek "Biz Kur'an'ı kıyamete kadar koruyacağız" deniyor. Hz. İsa'nın gelişi dinin ortadan kalkışı değildir.
      Bu saçmalıklarla güzel kafanı yorma.
      Ne kadar saçma iş varsa bizimkiler uğraşmayı seviyor

Yorumla
    • fakehesap
      fakehesap
      +1 yıl

Biliyorum ✌ yo saçma değil sadece merak :D

Yorumla
    • Merî_Yadêê
      Merî_Yadêê
      +1 yıl

Tamam abla:-) kızma yeterki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cehennemlik bir örgüt. Bence.

0
    1 Yorumla
    • fakehesap
      fakehesap
      +1 yıl

Soyları kurusun diycem de bazı iğrenç şeyler de öğrendim sınıflar var ondan başkasıyla evlenemiyomuş bush bay bayan Clinton bu abd başkanları hep akrabaymış bir video vardı birbirlerine çokbenziyorlar. Kardeşleriyle evlenen de oluyomuş belki de hepsi öyle. Bilmiyorum zor cehennemlik evet hep o adam var ya onun yüzünden

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > İlluminatiye inananlar inanmayanlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İlluminati komplo teorilerine inanıyor musunuz? 14 cevap verildi
İlluminati sizce varmıdır? 116 cevap verildi
İlluminati dinler parapsikoloji? 5 cevap verildi
İlluminatinin olduğunu düşünüyor musun? 9 cevap verildi
İlluminati gerçek mi ? 27 cevap verildi
Falcılara inanılır mı? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Günümüzde teknoloji bu kadar ilerlemişken yeniden çocuk olmak ister miydiniz?
  • Balayında hangi ülkeye gitmek istersiniz?
  • Aşk dediğin hoyratça mı olur?
  • Kalbin ne zaman yeşil ışık yakacak?
  • Ağzı iyi laf yapan karşı cins seni korkutur mu?
  • Hayatta size en acı tecrübeleri yaşatmış burç hangisi?
  • Kalp sağlığı için ne yapmalı?
  • Yalnız kalmaktan korkar mısınız?
  • Aşktan kaçmak mümkün mü?
  • Sac tava sever misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨