Diğer Her şey üstüme üstüme geliyor günahlarım çok. Bu yüzden mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Dayanamıyorum artık nefret ediyorum herşeyden. Kimsem yok. Ölsem kimse bir gün ağlamaz. Güncellemeler+1 yıl Beğenmeyin sorumu! Her şey üstüme üstüme geliyor günahlarım çok. Bu yüzden mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aaaa ölmek son çare olmalı daha yaşın kaç yaşayacak senelerin var daha sakin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 30 olacağım Yorumla Soran +1 yıl Yaşlıyım Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Diğer konusunda 751 cevap paylaştı. Ya ne yaptin bu kadar gunah olacakkk sakin oll senden kiymetli degerli bisey yok hersey gelip geçer 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiyor geçmiyor bir de üstüne yenisi ekleniyor Yorumla CAGRI16 +1 yıl Anlat dinleyelim. neyse cozelim. Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl tövbe et her sorunun çözumu varıdr mucadele et herşeyi aşarsın 0 0 Yorumla
ŞairinManifestosu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Size bakış açısı lazım. Ölmek değil sadece bunları yaşamamak istiyorsunuz. 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl İstersen arkadaşlık edebiliriz sohbet muhabbet elimden bu gelir ancak 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı. Tabi tabi helak etmiyo da işte minik minik dertler veriyo 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yoo helak oldum resmen Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Sen helak görmediğin için kar topunu çığ sanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Psikolojik problemlerim yüzünden üniversite bile okumadım herkes benden faydalandı geçti benim geleceğimi umutlarımı hep hiçe saydılar Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Geleceğini sen yiyorsun gibi ama neyse. Bahane ararsan bulunur tabi Yorumla Soran +1 yıl Hep ben yapıyorum zaten Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Bana niye kızıyon ki Yorumla Soran +1 yıl Sen de bana kızıyosun 😉 Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Ben sana kızmıyorum, senin de kendine kızmaman için söylüyorum Yorumla erkeksihayvan +1 yıl 😉 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 470 cevap paylaştı. üstüne gelinmez ya kenara gelirim ben olsam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne güzel demişsin kimse ağlamaz o yüzden inadına yaşayacağız 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Babam bugün bile keşke ölseydin dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bırak baban konuşsun sen inadina yasa Yorumla Soran +1 yıl Dışarda kendimi arabanın önüne atacağım dedim kız kardeşim bile umursamadan defol dedi gitti beni ölüme terk etti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen onları neden takıyorsun bu kadar salla gitsinler Yorumla Soran +1 yıl Yalnız hissediyorum kimsem yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak bizler varız Yorumla Soran +1 yıl Bu sitedeki insanlar da yalan gibi. Yıllarca konuştuğum kişi bile beni aşağıladı en son iletişimi sonlandırmak kaldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardımci olmaya çalışırım ama elimden ne gelir bilemiyorum Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 13,5b cevap paylaştı. Günahı çok olanın allah dünyada azabını çektirir miş ki ahirde cennete koymak için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen başörtülüsün hayatın çok sessiz durgun geçiyor herşeyi ertelemişsin anlaşılan 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 697 cevap paylaştı. Ben ağlamasam da üzülürüm 0 0 Yorumla
CesaretliOll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Neden, ne oldu, anlatabilirsin. Dinlerim. 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Ne günah işledin. 0 0 Yorumla
Seyyaravukattt Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel yaşamla alakası ne? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cinsel günahlar da var çünkü. Bu kategoriyi seçmem mi dert oldu? Yorumla
leo91ist Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 819 cevap paylaştı. Sacmalama yahu. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ölmek istiyorum kendimi arabanın önüne atacağım dedim kız kardeşim bile umursamadan defol dedi gitti Yorumla leo91ist +1 yıl Ya derdin ne? Yorumla Soran +1 yıl Geçmişim zaten günah dolu. Bugün de huzurum yok mutsuzum herkes bana it gibi davranıyor sevenim sayanım bile yok Yorumla leo91ist +1 yıl O zaman ilerisini guzel insa etmeye caba goster. Bu sekilde bi yere varilmazki. Yorumla Soran +1 yıl Mutlu olamıyorum huzur bulamıyorum korkuyorum Yorumla leo91ist +1 yıl Okul, is, ugrastigin bsy yok mu? Yorumla Soran +1 yıl Artık yok Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tövbe et huzur bul 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Tabi tövbe edilince hemen huzur bulunuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir süre acı çekcen tabi Yorumla Soran +1 yıl Yıllardır çekiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Soran +1 yıl 27. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hataların neler ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aaaa ölmek son çare olmalı daha yaşın kaç yaşayacak senelerin var daha sakin
30 olacağım
Yaşlıyım
Ya ne yaptin bu kadar gunah olacakkk sakin oll senden kiymetli degerli bisey yok hersey gelip geçer
Geçmiyor geçmiyor bir de üstüne yenisi ekleniyor
Anlat dinleyelim. neyse cozelim.
tövbe et her sorunun çözumu varıdr mucadele et herşeyi aşarsın
Size bakış açısı lazım. Ölmek değil sadece bunları yaşamamak istiyorsunuz.
İstersen arkadaşlık edebiliriz sohbet muhabbet elimden bu gelir ancak
Tabi tabi helak etmiyo da işte minik minik dertler veriyo
Yoo helak oldum resmen
Sen helak görmediğin için kar topunu çığ sanıyorsun
Psikolojik problemlerim yüzünden üniversite bile okumadım herkes benden faydalandı geçti benim geleceğimi umutlarımı hep hiçe saydılar
Geleceğini sen yiyorsun gibi ama neyse. Bahane ararsan bulunur tabi
Hep ben yapıyorum zaten
Bana niye kızıyon ki
Sen de bana kızıyosun 😉
Ben sana kızmıyorum, senin de kendine kızmaman için söylüyorum
😉
üstüne gelinmez ya kenara gelirim ben olsam
Ne güzel demişsin kimse ağlamaz o yüzden inadına yaşayacağız
Babam bugün bile keşke ölseydin dedi
Bırak baban konuşsun sen inadina yasa
Dışarda kendimi arabanın önüne atacağım dedim kız kardeşim bile umursamadan defol dedi gitti beni ölüme terk etti
Sen onları neden takıyorsun bu kadar salla gitsinler
Yalnız hissediyorum kimsem yok
Bak bizler varız
Bu sitedeki insanlar da yalan gibi. Yıllarca konuştuğum kişi bile beni aşağıladı en son iletişimi sonlandırmak kaldım
Yardımci olmaya çalışırım ama elimden ne gelir bilemiyorum
Günahı çok olanın allah dünyada azabını çektirir miş ki ahirde cennete koymak için
Sen başörtülüsün hayatın çok sessiz durgun geçiyor herşeyi ertelemişsin anlaşılan
Ben ağlamasam da üzülürüm
Neden, ne oldu, anlatabilirsin. Dinlerim.
Ne günah işledin.
Cinsel yaşamla alakası ne?
Cinsel günahlar da var çünkü. Bu kategoriyi seçmem mi dert oldu?
Sacmalama yahu.
Ölmek istiyorum kendimi arabanın önüne atacağım dedim kız kardeşim bile umursamadan defol dedi gitti
Ya derdin ne?
Geçmişim zaten günah dolu. Bugün de huzurum yok mutsuzum herkes bana it gibi davranıyor sevenim sayanım bile yok
O zaman ilerisini guzel insa etmeye caba goster. Bu sekilde bi yere varilmazki.
Mutlu olamıyorum huzur bulamıyorum korkuyorum
Okul, is, ugrastigin bsy yok mu?
Artık yok
Sebep ne
Tövbe et huzur bul
Tabi tövbe edilince hemen huzur bulunuyor
Bir süre acı çekcen tabi
Yıllardır çekiyorum
Yaşın kaç
27.
Hataların neler ki
Ne günah işledin ki