Güncellemeler
+1 yıl
Kişi bunu hak etmişse peki? Evleneceğimizi benim aileme de kendi ailesine de duyurdu evlilik tarihi de alında ve karnımda 2 aylık bebekle beni terk etti.. Ben gunahsiz değilim ama çok güvenmiştim. 30 yaşındayım her anlamda ilkimdi. Beni arzulayan erkekler çok oldu evlilik ya da cincellik fark etmez kimseyle bir şey yaşamadım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öyle birini bağlasan sence sana ve bebeğine faydası dokunur mu biraz beynini kullan
Bence hiç bulaşma hayatın birdaha eskisi gibi olmayabilir
Kişi bunu hak etmişse peki? Evleneceğimizi benim aileme de kendi ailesine de duyurdu evlilik tarihi de alında ve karnımda 2 aylık bebekle beni terk etti.. Ben gunahsiz değilim ama çok güvenmiştim. 30 yaşındayım her anlamda ilkimdi. Beni arzulayan erkekler çok oldu evlilik ya da cincellik fark etmez kimseyle bir şey yaşamadım.
o giden büyü sayesinde belki gelir ama öyle bir gider ki hayatından bazı şeyler intihara kadar götürür seni. En büyük günahlardan unutma
o yüzden dinde evlilik öncesi cinsellik yasaklanmıştır kadınlar mağdur olmasın diye seni asla kınamıyorum ama büyü bunun çözümü değil Allaha sığın tövbe et yeni bir sayfa aç kendine bebeğinle..
Asla yapmam dediğim şeyi yaptım ve bu yorumu yazarken bile kendimi tutamayıp ağlıyorum. Ailem bu durumu bilmiyor bilseler zaten öldürürler. Ben yaptığım bir günahtan dolayı ailemin de başını yakmak istemiyorum onlara bile bırakmadan kendim alırım canımı. Bu sefer bir can değil 2 cana birden kıymış olucam
hayır sakın yapma öyle bir şey bu çok kadının başına gelmiştir maalesef ailen çok mu katı ya da ne biliyim güvendiğin akraban yok mu?
Ailem katı da diyemiyorum aslında sadece böyle birşeyi kabul edip kendilerine yediremezler. Hayatım boyunca babam hiç yanımda durmadı. Beni okutmadi. Hep çalıştım. Bir erkekle el ele tutuştuğumu bile duysa öldüresiye döver. Güvendiğim akrabam yok içinde bulunduğum ateşten kurtarmak yerine bir odun da kendileri atarlar
Of ya senin adına gerçekten üzüldüm şu an. Eşşek babasıyla niye ayrıldınız. Söylesene babalık tazminatı açarım sana diye? Tek başına yapmadın sen o hatayı oda tutuşsun ve inşallah evlenirsiniz güzel bir şekilde ama bu gerçekten büyüyle olmaz. Öyle olsaydı herkes şu an mutlu olurdu.
Bilmiyorum aslında böyle biri değildi kendisi daha çok hevesliydi ve benim aklımda evlilik düşüncesi yoktu düğün için hazırlık bile yapmıştı. bir anda değişti içinden başka biri çıktı
burcu ne kocanın? ve nereli
Burcu aslan Diyarbakırlı
aslında kürtler daha namusuna bağlı olur. Sen onu ailesiyle tehdit et. Bu işi çözsün kimseye duyurmadan
Yorum yapan gizli üyeyi tebrik ediyorum çok güzel dediniz.
Annesine söyledim ama bebekten bahsetmedim. Kadın bu şekilde olmaz dedi ailenle konuşucam dedi. Bende olayın üstü ortulsun ailemle konuşmasınlar diye daha sonra yalanladim olayı
BuldunuZ mu?
Sadece 2 türkü ogrenir dönersin
elbette
Deneyiminiz nedir neler oldu
Soruyu guncelledim. istersen okuyabilirsin. Düşüncelerini merak ettim.
Gereksiz işler