Güncellemeler
+1 yıl
ve az daha. Krose. yapacaktim ona. Hz. Muhammed zamaninda AIHM olsaymis. Putperestlerin. inanclarina. saygisizliktan. Mahkemeye verilirdi Putlari kirip. Mescid yaptigi icin dedi.. bende ona " Tovbe. de. O... Affedendir" dedim
Ben. yurtdisinda beraber calistigim Hindu arkadasima. onlarin tapindiklari yerdeki Putlari yikip Mescid yapilirsa sevaptir dedim.. Oda Pakistanlilar denediler. bizde tersini yapip onlarinkini tapinak yaptik dedi? Bende konuyu kapattim hemen iyi insan ama bazen kaciriyor. bu Puta tapanlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Inanca saygisizligin karsiliginda saygi beklemek normal mi olur? Onlarca inanç var ve her inanan kendi inancini en dogrusu sayıyor. En dogru inanc benim inancim ve benim inancima inanmayan herkes yanlış yoldadır diyen zihniyetlere "yobaz" denir!
Ama. ona saygiyla soyledim. O Tanrim tarafindan gonderilmis bir peygamberdi. Puta tapanlarin anlamasi ve dogru yolu gormeleri icin Putlari kirdi dedim..
AIHM nereden aklina geldiyse. Boyle bir durumu. onlarin Kabul etmezler herhalde. Cunku Allah, in. elcisi..(. ve yillarca suren. Hindistan Pakistan. savasinda. Paki, ler. onlarin. bir cok puta taptiklari. Hindu tapinaklarini yikip namaz kilmis sevap. yapmislar..
Sen sadece kendi inancin ile yorumluyorsun. Humanizm nedir biraz arastirarak daha geniş cerceveden yorum yapmani tavsiye ediyorum. Hala puta tapanlara dogru yolu gormesi icin tavsiye veriyorsun ve bunu saygiyla yaptigini zannediyorsun. Dogru dedigin sadece ve sadece senin dogrun! O kisiyin dogrusu senin dogrunxan farkli bunu algilayin!
Dusunmeye dogru itiyor yazdiklarin. sagol
Bu yorumun dahi sevindirici. Dogru olan gercekten dogru mudur bunu iyi dusunmek gerekir. Hele hele dogrulugun temelinde herhangi bir inanc varsa bunu 50 kez sorgulamak gerekir. Eger ısrarla kendi dogrunu dayatirsan bu karşı taraf adına işkenceye dönüşür. Ben kotu bir sey demedim ona sadece namaz kıl dedim demekte kendi dogrunu dayatmaktir. Bir Hintli gelip ben senin iyiligini istiyorum hadi gir Ganj nehrine yikan. Ve öldüğünde cesedini Ganj nehrinde yakalim. Bunu senin iyiligin icin istiyorum derse ne diyeceksin? Kutsalları dayatmak yanlıştır! Kutsalınızı yaşayın ama sakın dayatmayın bu cok yanlış.
Vede bunu benim ona yaptigim gibi mujdeliyeceksin.. yok o mujdeye ihtiyacim. Yok.. Habuki ben ona. Puta tapmayi. birakmasini. Mujdeledim.. o inancindan dolayi bunu mujde olarak algilamadi..
Neyse ben soyledigim konularin algilandigini zannetmiyorum. Devam edin.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!