Hıı o kadar he vay arkadaş. Yalnız bodruma fare bassa sorumlu belli kajsdksjad. Ayrıca bir dk belki senin yanında bir kez yaptı da bu normalde de yapıyordur bunu. Ayrıca yanında mı sıçtı attı ilginç cidden yani ne diyeyim bez bağlasın bu kadar şeyse kajsdkajsd
Ya WMQKDKAKDK ne kadar garip yanıtlar veriyorsun. d evet benim yanımda yaptı ben küçüktüm ama o zaman 9 yaşında bir şeydim yanımda yapıp poşete sarıp atti bildigin odaya da parfümü sıkmıştı bende küçük olduğum için o an çok odaklanmadim sadece izlemiştim. d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kocamın kardeşinin evine gitmistik tuvaletinde kapısı bozuktu 😫 gördü maalesef:(
Neyy s*çarken mı gördü hıı
Çiş yaparken
Hıı olsun yani her türlü görmüş sıkıntı
Benim öyle bir anım yok da kuzenim WC gitmeye useniyor diye odasin da çöp poşeti bulup yırtıp ona yapıp aşağı evin bodrum katına fırlatmıştı
Ohaaa bir dk o zaman poşetse direkt s*çmış atmış he vay bee bulan ne sövmüştür bee kasjdkjasd
Evet ya hiç sorma EKQKEKAKD ben utanmıştım onun yerine yok ya kimse bulamaz bodrum kat kimse temizlemezdi kimse girmezdi
Hıı o kadar he vay arkadaş. Yalnız bodruma fare bassa sorumlu belli kajsdksjad. Ayrıca bir dk belki senin yanında bir kez yaptı da bu normalde de yapıyordur bunu. Ayrıca yanında mı sıçtı attı ilginç cidden yani ne diyeyim bez bağlasın bu kadar şeyse kajsdkajsd
Ya WMQKDKAKDK ne kadar garip yanıtlar veriyorsun. d evet benim yanımda yaptı ben küçüktüm ama o zaman 9 yaşında bir şeydim yanımda yapıp poşete sarıp atti bildigin odaya da parfümü sıkmıştı bende küçük olduğum için o an çok odaklanmadim sadece izlemiştim. d
bebekken bezi bezi şaka şaka jdjddk
Bebek bezi * djdjjk
haa ishal falan mıydın
Yok bebekken herkes bebek bezi kullanır yaa o zamanlar için dedim djdjjk
Haaa ben şu an anladım. E onu herkes yapıyor yaa şu an desen okk de onu yapmayan tuhaftır asıl be. Mesela desen asansöre yaptım o zaman wow derdim
oha diaper fantazisi mi var
Isyerinde banta
Haa bant mı
Piknik alanı