İllaki olmuştur, tuhaf bir yerde yapmak zorunda kalınabilir? Var mı böyle bir anınız?
Tuvaletinizi Yaptığınız En Garip Yer Neresi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ya evde misafir var diye onlara gözükmemek için odamdan çıkmıyordum. Çok çişim gelmişti en sonunda dayanamadım odamda bulunan bir poşetin içine yapmaya çalıştım wşcöemfeş çokk zor olmuştu ya o zaman keşke erkek olsaydım çok rahat yapardım demiştim
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Poşete nasıl yapılır ya 😅 poşetin içine kumaş koyup bez gibi yapsaydın daha iyi olurdu bence 😄 ben beze yapıyorum rahat oluyor ☺️
Nişanlımla il dışına Karadenize gezmeye gittik. Neyse ağaç evlerden kiraladık ama kesinlikle cinsel bişey yaşanmadı bunu belirtiyorum ki aşağıya abazalar üşüşmesin. Her neyse Tuvaletimi yapmaya utanıyorum aslında küçüğü ama genede işte ses çıkacak şöyle olacak böyle olacak sıkıştım ama ölücem o günde orada kalıcaz. Sanki o tuvalete çıkmıyormuş gibi beni bi utangaçlık bastı napsam ne etsem dayanacak gibi de değilim sjfjjfjsjch çıktım evden buna dedim gidip kendime el kremi falan alıp geliyorum sen gelme dedim kapıyı çarptım çıktım jsjfjdjdjd bulduğum ilk boşlukta Pet bardağa yapmak zorunda kalmıştım jsjfhsshhfshauxhdhahahxhdhah
2
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok fena olmuş ya ama utanacak ne var ki keşke tuvalete gitseydin 😄 iyi ki gören olmamış 😂
Yok görünmeyecek yerde yaptım onda sıkıntı yokta sanki o hiç tuvalete gitmiyo ya da tuvalete gitmek çok ayıp bişeymiş gibi davranmam çok absürt ksnfjssjjx😂😂
Sonradan bunu nişanlıma anlattım senden utandım falan dedim çocuk şimdi her ev eşyası almaya gittiğimizde Pet bardak bolca alayım eve çok lazım olacak sendeki bu utangaçlıkla diyip basıyo kahkahayı unutmama müsaade etmiyo ki jsjfjdjfhdjshx