Arkadaşlar uzun bı süredir yaşadığım bı travmadan dolayı piskolojim bozuk maalesef çalışmıyorumda sürekli markete çıkıyorum ama sürekli abur cuburum bitince sinir krizi geçiriyorum markete çıkmadığım gün elim ayağım titriyor
Güncellemeler
+1 yıl
Param olmayıp abur cubur alamayınca evde bı eksik olunca sinir krizi geçirip ağlıyorum
Evet sınavdan sonra çalışıp kendi paramla kendime birşeyler alıcam annem babam hiç umursamaz beni evde ymek bile pişmez 4.5 sene aynı montu giydim mont bile değil ceket montumu onu attıktan sonra aldım annemin ceketlerini giyerdim ortaokulda
Benim piskolojimi bozdu evde kafam kaldırmıyor artık iki yıllık bölüm okicam burada mı kalsam gitsem mi bilemiyorum daha rahat olur diye düşündüm burada olursam ama bana rahat vermiyor hep üstten konuşup eziklemeye çalışıyor bugün sırf o tepsiyi kaldırırken su bardağı koydum diye bağırdı😔
Yaşadığım çok trawma var babamı toplasan 6 kere görmüşümdür hayatımda beni de her konuşmadan sonra kavga çıkartıp azarlar hiç yol gösteren olmadı en kısa yoldan meslek sahibi olup kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum nasip olursa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence kendin vermişsin cevabını çalışmıyorum diyerek. Daha yoğun bir arayış içine gir bu konuda.
Ama ben senelerdir çalışmıyorum yeni degil
Zaten psikoloji aniden bozulan bir şey değildir her zaman.
Para olmadığı zamanlarda aglıyorum markete çıkamadıgım icin
Baya uçtum
Youtube'dan sağlıklı leziz tariflerle yemek yap. Abur cuburu kes, kuruyemiş ye. Vitamin değerlerini ölçtür, spor yap. Maneviyatını güçlendir.
Güzel tavsiyeler teşekkür ederim maneviyatımı güçlendiriyorum çok şükür ama kuruyemiş çok pahalı
boş ver çekirdek çitlemen bile abur cuburdan iyidir :-)
Kendini iyi hissedebileceğin aktiviteler bul hobiler edin
Hazır değilim o aktivitelere başlamaya henüz
Neden hazır hissetmiyorsun
Bende çalışmıyorum sosyal hayatım yokk
İnsan kafayı yiyor arkadaşımda yok benim
Bi tutunacak bişey bul kendine
İlginç
Evet
@GoldenFireBall_06 mesajına cevap veremiyorum
Bende sen gibiyim 😔
Sen niye öylesin peki
Parasızlık yüzünden depresyona girdim kaç yıldır diğer insanlar gibi ne kıyafetim var ne doğru düzgün yemem içmem gezmem yok hayatım çok berbat geçti
Şuanda hala öylemisin
Evet sınavdan sonra çalışıp kendi paramla kendime birşeyler alıcam annem babam hiç umursamaz beni evde ymek bile pişmez 4.5 sene aynı montu giydim mont bile değil ceket montumu onu attıktan sonra aldım annemin ceketlerini giyerdim ortaokulda
Ahh canım Allah yardım etsin, inşaallah iyi yerlere gelirsin, evde niye yemek pişmiyor olmadığı içinmibyapmıyormu annen neden yapmazki
İnşallah canım küçüklüğüm hep ordan oraya geçti hiç ilgilenen olmadı annem ben hizmetçisi değilim bu evin der arada bir yapar
Annende normal değil gibi
Benim piskolojimi bozdu evde kafam kaldırmıyor artık iki yıllık bölüm okicam burada mı kalsam gitsem mi bilemiyorum daha rahat olur diye düşündüm burada olursam ama bana rahat vermiyor hep üstten konuşup eziklemeye çalışıyor bugün sırf o tepsiyi kaldırırken su bardağı koydum diye bağırdı😔
Aynısını yaşayan bı tanıdığım vardı kendi ayaklarının üzerinde durdu okudu çalıstı tek yaşıyor. Travmalar bizi mafediyor
Yaşadığım çok trawma var babamı toplasan 6 kere görmüşümdür hayatımda beni de her konuşmadan sonra kavga çıkartıp azarlar hiç yol gösteren olmadı en kısa yoldan meslek sahibi olup kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum nasip olursa
İnşallah tuzağa falan düşme dikkat etde
Nasıl tuzak anlamadım