Bu yaşadığım normal mi?

Öncelikle fazlasıyla kıskanç biriyim sevdiğimi paylaşmayı düşünmem bile baştan burada anlaşalım saçma sapan yorumlar yapılmasın.

Kız arkadaşım ve ben şehirler arası yolculuk için otobüse bindik biraz beklettik yol kenarında, muavin bize hızlı olun kardeşim sizi bekliyoruz vs konuştu tabii beklettik özürümüzü diledik. Muavin bize şöyle geçin falan yarım ağız konuştu. Terslik çıkartçak bi şekilde. Neyse kız arkadaşım da o gün straplez yakası da geniş bir bluz giymişti ceketimizi çıkartırken de yakası bayağı bir açılmış sonrasından fark ettiğimde sütyenine kadar gözüküyordu. Dekoltesini de çok beğenirim sevgilimin bana kalırsa çok iyidir. Sonra muavin geldi yanımıza HES kodu var mı diye sordu yüzüne baktığımda direkt olarak sevgilime bakıyordu tabii o an sevgilimin dekolte verdiğini fark etmemiştim neyse benim kodumun süresi bitmiş başımda bekliyor kibar kibar anlatıyor sevgilime dönüyor isterseniz tekrar kontrol edin vs diyor davranışları baya değişti. O ara bi sevgilime döndüm ve yakasının açıldığını gördüm. Sonra muavine baktığımda apaçık sevgilimin dekoltesini süzüyordu gözünü ayırmadan. Sevgilimi dürttüm anlamadı muavin hala bakmaya devam ediyordu ve önünü kontrol ettiğimde (tam solumdaydı) kabarıklık oluşmuştu bildiğiniz. O an çok sinirlendim adamı dövmeyi düşündüm ama bi yandan da neden bilmiyorum hoşuma gitmişti bu durum. O gün bikaç kişinin daha bakışını yakaladım bi yandan kıskanıyorum bi yandan hoşuma gidiyor.

Bildiğiniz kendi içimde çatışmaya başladım. O günden sonra sevgilime de dekolte giyme diyorum bu ara tartışıyoruz sevgilimi normalde kısıtlamayı çok sevmem ama bu hoşuma gitmesi durumu beni korkuttu. Asla eşimi paylaşmam ama ne bileyim yine de bu durum beni gerdi. Böyle de onu üzüyorum tartışıyoruz kısıtlıyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Bu yaşadığım normal mi?