Teşekkür ederim. Bende bugün dışarıda içeyim dedim. Keyfim öyle istedi :d Kahve yapmak zor değil. Sende yapıp içebilirsin ya da dışarıda içersin. Keyfin nasıl isterse :) İyi gezmeler. İyi yapmışsın. Sessize almak en iyisi kafan rahat olur, kimse rahatsız etmez. :)
Çook teşekkürler :) Filtre kahve makinam var, gün içinde iki kez filan içiyorum ama Türk kahvesi konusunda pek iyi değilim, seninki de gayet hoş görünüyor o yüzden canım çekmişti :P
Rica ederim :) Ooo filtre kahvede iyidir. Bendede filtre kahve makinesi var. Lakin şu an şehir dışındayım. Bu yüzden dışarıda içtiğim oluyor. Bende öyle günde 2 defa mutlaka içerim ya da daha fazla. İyi geliyor bence... Türk kahvesi konusunda bende berbatım. Zehir gibi içtiğim için kimse kahvemi beğenmiyor hahah Ama diğer şeyleri iyi yapıyorum. Ben cafede içtim ya. Onlar yaptı ben içtim:d Canını çektirdiysem kusura bakma... Bilseydim görseli koymazdım :d
Ahaha çok hoşsun, içtenliğin ve inceliğin için teşekkür ederim :) Hiç sorun değil, afiyet bal olsun sana. Kahve konusunda sana güvenmiştim ama görüyorum ki benden farklı değilsin, canın sağolsun :P Yine de canımı çektirdiğini bilmelisin, belki bir gün ellerinden içerim ahahah. Umarım şehir dışı tatilin veya görüşmelerin iyi geçiyordur. Şimdiden dönüş yolunda iyi yolculuklar :)
Benimde canım bağırmak çağırmak çekiyor ama kimseye bağırmıyorum mesela jdjdjrj her canımızın çektiği olsaydı ooohooo. :d Ne ala memleket dimi :d doğal bir şey tabii ama bir yere gidip içmek elinde.
Ahjkjsf kıyamam, ne kadar dolmuşsun. Bağırıp çağırmak bazen iyi bir terapi yöntemi olarak öneriliyor, arada yalnızken yapabilirsin :P Ayrıca bir kahve yüzünden bu kadar üzerime gelmene gerek yoktu canım :)
Dağlara çıkıp haykırasım var hahah Ama yapamam yavv. bağıramam... En iyisi iç sessizlik ve uzaklaşmak... İnsanın en iyi psikoloğu kendisidir. Ve en iyi terapi kendinle kalmaktır. İç huzuru bulacağım buna eminim... djrjrk üzerine gelmiyorum. diyorum ki madem canın istiyor bir yere gidip içebilirsin diye öneriyorum :)
En İyi Cevaplar