Merhaba arkadaşlar ben dört yıllık evliyim bir çocuğum var eşimin ailesi bütün herşeyimize karışıyor evimiz evliliğimiz hayatımız her şeyimiz ve ben bu durumdan çok sıkıldım eşimin ailesinden çok hakaret ve küfür işittim Eşim her zaman ailesini haklı buldu eşimin annesi bizim isteklerimize itiraz edersen toplarsin taşını Tarağını kendine bir güzel kardeşim bulup defolur gidersin dedi sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kocanin aklini çel bence gidebildiniz kadar en uzaga tasinin, uzak kalmak en iyisi, bugunnsana bunu yapan yarin daha pisligini yapar
Denedim gitmiyor ben ailemi birakamam diyor
aileyle yuva kurulmaz kuzum sonucta herkesin kapisi ayri aksam kapini cektinde dort duvar arasinda kari koca aile kaliyoruz, oldu birde aranizda yatirin tam olsun ne is kuzum senin durumun benden de kotu imiş Allah yardimcin olsun eger esini seviyorsan omrunun sonuna kadar ailesine katlanmak zorunda degilsin adam olsalardi katlan dicektim ama sana karsi tavirlari insanliktan bi haber, yarin huzurunu da bozar esinle araninida bozat yuvana göz diker bunlar, bu sekilde evlilk sürmez kocani kendine cekeceksin iyice elinde tutacaksin ve parmaginda oynattacaksin aklilli ol ve aklini kullanirsan kimse sana birsey yapamaz
İste esimi tanimadiginiz icin bilmiyorsunuz beni zaten cocukla tehdit ediyolar elimde tutma gibi birsey soz konusu degil yani bir yolu yok ailem diyor baska bisey demiyor benim önceliğim annem babam kardeslerim diyor sen olamazsin diyor ne yapayim abla
Aynı yerde yaşamayın taşının mümkün olan en uzak yere
Tasinmiyor birlik yasiyordum bik evi bile zar zor ayirdim ne dayaklar yedim hamileydim neler yasadim tehlikeli bir dogum gerceklestirdim hayatimi kaybediyordum
Oho böyle hayat olur mu boşan o zaman
Cocugumla tehdit ediyolar
Savcıya şikayet et
Nasil yapacagim onu
Adliye sarayına gidip randevu talep etmen lazım sanırım şkayet olarak yönlendirirler orada seni
Bu ilişkiler genelde yürümüyor eşin koyması gerekiyor o mesafeyi
Ben de artık çok yoruldum kaynanam kendi kafasına göre dolaşıyor çoluğuna çocuğunu eşine ben bakıyorum bazen evimde kalmıyor onların evinde kalıyorum ve yine de hakaret işitiyorum gitmezsem yani kalmazsam eşim bana tavır alıp küfür ediyor itiyor kalkıyor
Zor Allah yardım etsin ama bunun arkasingelmez
Ne yapmaliyim sizce cok yoruldum beni cocugumlada tehtit ediyolar
Bu işi kocan çözmeli
Niyeti yok anam babam diyor hak diyor umurumda degilsin diyor
Ailen arkanda durması gerekirdi
Doldur boşalt askeri Bi terim ama hayyatta yeri olan bir söz
Ben öylesine karşı hiçbir şey söyleyemiyorum hemen bana tavırlanıyor ve üstüme yürüyor geçen gün de benim ahlakıma namusuma laf etmeye kalktı dedim sen benim namusuma laf edebilecek adam değilsin
Hımm bak o başka o zaman yaptığı etik değil üzerine yürüme yanlış olmuş karısı olmana rağmen namusa laf etmesi zaten seni fazla dikkate almamasından bu işte başka birsey olabilir
Ne olabilir mesela
Bu sana olan ilgisizliği ile alakalı pek dolduruşa gelmiş havası yok gibi geldi bana ciddi bir söylem bu bahsettiğin ya başka biri var ya da senin başka biri ile olabilme ihtimali var üzgünüm ama bu olanların açıklaması bu şekilde geliyor bana
Ben esimi cok seviyorum evime kargo geldiginde bile kargocuya kapiyi acmam kapiya birakin litfen derim gidince alırım ben disari dogru durust cikmam akrabalarimdan erkeklerle bile konusmam benim ona ihanetim soz konusu bile olamaz esim ise onun boyle bisey yaptigini düşünmek istemiyorum ama doldurs ailesini keske anlatabilseydim hak verirdiniz bana
Yani bilemiyorum ilişkinizi tabiri uza bir göz olarak yorumda bulunuyorum sadece olabilme ihtimallerinden bahsetmek istedim anlatmak istersen dinleyebilirim elimden geldiği kadar yardım etmek isterim. konuyu etraflıca dinlemek gerekir ki bir yol haritası çizilebilsin
Bana mesaj atabilirseniz anlatabilirjm ben atamadim
Tabiki bakıyorum hemen
Olmuyor ben de mesaj atamıyorum buradan belli bir seviyede olmadan mesaj atılamaz uyarısı veriyor
Hayatta cok zorluk cektim esimi cok severek evlendim ailem yok olmaz dedi iyi degil onlar dedi inanmadim evlendim kactim en buyuk hatam buydu ilk zamanlar iyidiler ama hastalandim yani covide yakalnmistim cok agir gecirdim ben gozlerimi acamiyordum kalkip is yapamiyorum diye bana tavirlandilar odamin kapısını acip nasilsin bile demedi kimse sonra esimi yavas yavas doldurmaya basladilar ailemle konusmamdan rahatsiz oldular ben birlik yasiyordum ayirmak isteyince karsi ciktilar esimi doldurup ustume sladilar hamile halimle dayak yedim esim beji evden kovdu bende gidemedim kolay lokma oldum zaten ne yaparsak yapalim gidemez algilari olustu evimiz ayrildi ama surekli gidip kalmaya basladik kaynanm geziyor tozuyor ben evine gidiyorum temizligi cocuklarina bakiyorum esine bakiyorum 1-2 gun gitmedimmi hemen esimi ariyor ah oglum annen bu hayatta cok yalniz herseye yetismeye çalışıyor diyerek fuygu somursu yapiyor esim bana saldiriyo sonra birde ben yeni dogum yaptigimda esime demistiki oglum karin hata yaparsa hic bekle vur beline sopayi herseyime karistilar hayatimi mahvettiler
İlişkilerimiz de büyük sözü dinlemeyiz kendi hayatımız ama şunu sonradan farkediyoruz kaşık kaşığa değmeden belli olmaz derler ve haklılar aynı ev içine girince roller değişime başlıyor siz doğru olanı yapmışsınız ayrı ev istemişsiniz hastalığınız da sizi bu kadar umursamamak insanlık dışı halin nedir sormamak düşüncesizlik olamaz böyle çok ayıp şiddet ne olursa olsun olmamalı ve kimse köle değil ev işlerine yardım etmek ayrı birsey içinden gelerek yapana ayrı zevk verir ama bu zorla ve gittiğin kişinin elinin ayağının tuttuğu bir ortamda yanlış geri bir düşünce ve bahsettiğiniz dayaktan evden kovma da gitmememinz ona bir koz olmuş şimdi her fırsatta bunu kullanmaya devam edecektir
Evet kullaniyor herhangi bir ayrilik durumunda cocugu goremezsin diyolar
Annesi babası bosan dese beni bosar
Yani bu koz elindeyken daha da zorlaşacak senin için bu evlilik çocuk olayida etkili onlara o karar veremez de mahkemenin işi boşanma olursa o kafasına göre konuşur
O derece yani yuhh ya işin zor vallahi