1.5 yıldır bir işte çalışıyorum oradan güvendiğim biriyle ceyrek altınli güne girdim ablaları ve ablasının iş yerindeki kişiler var günde 11 tane ceyrek alınacak ve en son ay Aralık ayın da sıra bende biriyle konusuyor bu yaz evlenebilir işi de bırakacak başka bir yerde yasayacak ya Aralık ayında altınları alamazsam kimseye kolay güvenmemek lazım çok iyiliğini de gördüm sizce ne yapmalıyım günden çıkmalı mıyım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yok öyle bir hata yapma alırlar öyle bir şey yapmazlar gün işlerinde aramadan verirler merak etme
Ama günü ayarlayan kişi evlenecek işi bırakıp gidecek farklı bir yerde yaşayacak diğer günde ki kişileri tanımıyorum bu zamanda kimseye güvenmemek lazım az parada değil ki
Şimdiye kadar hiç altın verdinmi
Hayır bu ay sonu zaten
Yani daha ilk vereceksen bence cik günden kimse kimseyi tanimiyosa oyle gün olmazki
Zaten diyerleride çıkar o kız işten çıkarsa kinse vermez merak etme sen
Gün işi kendi akrabalarinla olur insan tanimadgi ile gün yapmaz
Sen git deki ben güne guremicem de gerekçe olarak ta maaşıma eşya alacam bana bişey kalmiyo de cik
Ben sadece günü ayarlayan kişiyi tanıyorum iş arkadaşım benim diğer kişiler ablalari onların arkadaşları falan evlenip işi bırakırsa parayı ya alamazsam diye düşünüyorum
Küser mi kırılır mı ya konuşmazsan benimle
Yok niye kuserse art niyetli olduğunu anlarsın merak etme cunki kusulecek bişey yok burada
Evet zaten kredi çekeceğim zar zor ödeyecek tim yüksek miktarda kredi cekecegimi söyleyeceğim anlayış gösterir dimi
Yani dedimya anlayış la alakası yok bunun eğer somurtursa bilki art niyetli o anlayış gösterirse ki zaten mecbur değilsin güne girmeye sana önceden niye demedin falan gibi sözler soyleyipte ikna etmeye çalışırsa kesinlikle Girme o toplara cunki bak kendin diyosun işten çıkacak diye bir çeyrek olmuş 3.500 TL 10 kişiye çaksa 35 milyar aklını başına al inan Girme para kolay kazanilmiyo
Evet öyle zaten kredi çekeceğim söyleyeceğim yüksek miktarda ödeme yapacağımı söyleyeceğim büyütülecek bir durum yok ki hiç altın da almadım vermedim de
İyi iste kredi cekseydin inan bana hem gün hem kredi altından kalkamazdin birde dolandirilsaydin hep biterdin
Evet öyle kredi çekiyorum diye beni anlar küsmez dimi
Hayır kesinlikle kusmez
Arkadaşım diyon bana iyilikleri oldu diyon sana kızmaz o
İnşallah aramız bozulmaz
Bozulmaz merak etme sen en güzeli ona günden ayrılmadan deki ben dün akşam özel bir sebebten kredi kullanmam gerekti mecburdum ben güne guremicem hesapladım dee kes at
Benim arsa alacağımı biliyor ona çekeceğim kredinin miktarının çok yüksek olduğunu alacağım arsanın pahalı olduğunu ve güne girersem maddi olarak sıkıntıya gireceğimi söyleyeceğim
Bak her şeye zaten vakifmis gordunmu bunu demende hiç bir sakınca yok
Evet zaten arsa almak için kredi çekeceğimi biliyor
Evlimisin sen
Hayır
İyi çok güzel dusunmussun arsa için valla nerden alacanki arsayi
Sakarya
Kaç MT kare imarı var mı bari
Zeytinlik alacağım
340000 tl
Bide bak bu işlerde sahtekarlik çok donuyo noterden ayrı al satışı tapudan ayrı al kesin bunu yap pafta yi iyi incele satış alırsın başka yeri sana satmış olurlar
Zeytinligin imarı yok biliyon demi
İmarı var yazıyor babam o işlerle ilgilenecek gidip bakacak orası olmazsa başka yer olur
Zeytinlik sakın alma hiç bir zeytinligin imarı olmaz unutma bunu
Nasıl bir şey alacagiz
Krediyi kaç para kullanacan önce onu söyle birde aylık maaşın ne kadar bunu bana anlat bir yol cizelim birlikte sana
Böyle saçma şeylerin içine ne diye giriyorsunuz ki
Neden yüklü miktarda para vermiş olacağım
Her ay zaten altin alıyorsun, ne diye başkalarına veriyorsun , sonra onlar sana verecek diye bekliyorsun , bundan saçma bir şey olur mu, her ay al 1 tane at hesabina
Haklısın şimdi gireceğim diye söz verdim nasil vazgeçeceğim kırılır mı ki
Bir kaç aya evlenecem, o yüzden girmek istemiyorum, doğrusu bu de
Ben değilim günü ayarlayan kişi evlenecek başka yerde yaşayacak o giderse altınları alamam diye korkuyorum çünkü en sonuncu benim
Ya bu gün mantıksız zaten, bir de sonuncu olunca daha mantıksız, bul bir bahane girme, her ay kendin al koy kenara, başkalarına ne diye kullandirip hem de böyle riske gireceksin
Haklısın arsa için kredi çekeceğim onu söyleyeyim 1 yılda ödeyeceğimi yüksek miktarda çekeceğimi söyleyeyim mi kırılır mı aramız bozulur mu ki
Yok, bu gayet normal bir şey, köle bir mecburiyet yok yani
Küserse diye korkuyorum
Valla elindekiler gidince de keseceksin nasıl olsa, hiç değilse simdi küssün de altınların gitmesin
Yüksek miktarda kredi çekeceğimiz söyleyeceğim anlayış gösterir dimi
Doğru kişiyse anlayışlı olması lazim
Evet öyle sorun yapılacak bir şey var mı sence
Tabi ki yok
Yarın konuşayım riske girmeyeyim kendim birliktireyim sadece bana neden baştan söylemedin falan derse aramıza mesafe koyarsa
Valla koyarsa da kendisi bilir boş ver üzülme
Haklısın inşallah aramız bozulmaz