Her soruda bahsettiğim eski sevgilimi bugün otobüste gördüm. O da beni gördü. Hiç umursamadı tabiki ben de öyle. Birbirimiz yokmuş gibi davrandık. Bir ara adımı duydum yanındaki arkadaşına söylemişti. Hiçbir şey söylemeden otobüsten indi sonra. Bu kadar kolay mıydı? Hiç yokmuşum gibi davrandı, sevgilisi var zaten. Selam vermemekle hata mı yaptım? Benim hakkımda ne konuşmuş olabilir?
Cevabın nedir?
ilk aşk gibisi yoktur, ilk öpüşme, ilk sevişme, ilk sevme, sevilme. Ama yaş ilerledikçe duygusal hisler duygusal mantıklara dönüşüyor. O hayatını alt üst eden adamı seviyorsun ya da deli gibi sevmek istiyorsun birisini. Belki de henüz karşına, aşık olabileceğin, onu unutturabilecek birisi çıkmadığından böyle konuşuyorsun. Hayatta hiçbir zaman büyük konuşmamak gerekir. Ben bunu bilir bunu söylerim. Sonuna kadar aşkın peşinden koşarım, birşeylerin olmayacağını farkedersem de ayrılırım. Acımasızca ama ayrılırım. İlişkilerde bazen taş kalpli olmak gerekiyor. Bazen de sonunu düşünmeden, ayrıntılara takılmadan sevmek. Yaşın kaç bilmiyorum ama daha yaşanılacak çok şeylerin olduğunu söyleyebilirim.
13 Yorumla- +1 yıl
Kızlar erkeklerden önce buluğ çağına girerler. Senin yaşlarında, kızlar erkeklerden daha olgundur diyebilirim. Yani erkekler daha çocukça davranışlar yapabilirler. Daha çılgın olabilirler. Çocukluk etmiş işte boşver. Daha yaşın genç. Kendine bakmayı öğren, kendini daha çok sev. Kendisini sevmeyen bir başkasından sevilmeyi bekleyemez ;) Salla gitsin. Kalan sağlar bizimdir :D
En İyi Cevaplar
Hem selam verme kafanı çevir diğer tarafa, hem de bu kadar kolay mı de :)) Belki de o da senin gibi, " bu kadar kolay mı demiştir arkadaşına? "
05 Yorumla- +1 yıl
yapacak birşey yok. Giden seni geride bırakıp gidiyor. Sen ister sev istter sevme umrunda değil. Ayrılma kararını verip gidiyorsa, tercihini seçimini yapıyorsa, karşı taraf için göz yaşı dökecek değilim. Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. Herkesin yolu açık olsun. Nasip değilmiş hayırlısı değilmiş. .. Üzme tatlı canını :)
iyi veya kötü farketmez, ayrıldıysan, o defteri kapatmış olman lazım. demek ki onun için sen yoksun, senin için de eski sevgilinin olmaması lazım artık. selam vermemekle doğru yapmışsın. muhtemelen yanındakine şu kız benim eski kız arkadaşımdı bak orada oturan, adı da alk97 ydi demiştir. :) böyle şeyleri kafana takma. neticede geçmişe mazi derler.
05 Yorumla
hanımlar sizi cidden anlamıyorum...
iş bitmiş...ilişki bitmiş...
selam verilse ne olur..alınsa ne olur yaaa..
yenisini bulmuşsun..eskini nee yapacaksın ki...
hayret ya...
kadınlar hovarda oldu...baskın tip yani...01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
yok mu ortak arkadaşınız? hafiye gönder... ne düşündüğünü tahmin edebilir misin az çok? Küçük bir mesaj gönlünü almaya yetiyorsa fazla küslüğe dargınlığa gelemiyorsun sen. Birazda meraklısın :) Ayrılmışsanız ve onun kız arkadaşı varsa şu anda, direkt temasa diyaloğa girmen doğru olmaz. Dolaylı yoldan araştır. Hakkında ileri geri konuşuyor mu ya da herşey yolundamıymış öğrenirsin. Yaaa daa, salla koyver gitsin :)
15 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin yazdığın yorumları okuduktan sonra sadece şu kanıya vardım sana bu kadar kötülüğü yapan bir insana hala selam vermediğin için kendini bundan sorumlumu tutuyorsun?İyikide vermemişsin.
Bir söz var çok seviyorum.
--Eğer sizi üzen kişilere hala 'selam' veriyorsanız bu "vicdanınızın sadakasıdır."03 Yorumla+görüyomusun haci otobüste bile rahat yok sürekli beni takip ediyor
-kim
+su öndeki eski sevgilim x
-yapma yav zor bi durum olsa gerek sürekli pesinde yapis yapis o ne yav
+ilk durakta inek haci bu kizdan kurtulus yok116 Yorumla- +1 yıl
40 yillik evliler bile ayriliyor sevgililerin ayrilmasi da gayet dogaldir, fazla takilip neden ayrildik diye düsünmemek lazim.
eski erkek arkadasini öküze benzetme sebebimde senin duyabilecegin bir sekilde senin ismini yanindaki kisiye söylemesidir.
selam vermeye tenezzül etmedigin kisinin ismini de agzina almicaksin ozaman.
büyük bir ihtimalle kasten yapmistir bunu.
onu bosver sen hayatina bak. gereksiz kisilikmis ve hayatindan cikarak sana büyük iyilik yapmis.
bıtmıs o senı sen onu yok gormussun bak şu kızın adı x dunyaya bak ne kuçuk eskı cıktıgım o benım demıstır yada bunun benzerı bısey sevgılısı var sonuçta ısteseydı oda selam verebılırdı
05 Yorumla
+1 yılen doğrusunu yapmıssın senin hakkında konusmustur kesin sende onun hakkında konusuyorsun sonucta burda
17 Yorumla- +1 yıl
öyle düsünme bak o sevgili bulmus hayatına devam ediyor sende onu gördüğünde sanki hiç bisey olmamıs gibi davran hatta kazara ona baksan bile sanki arkasındaki duvarı görüyormus gibi dusun senin içinde işler yoluna girecek hayatında yeni biri olur ne onun adını hatırlarsın belki aynı otobuse binersiniz ama farketmessin bile
hem kendine güven biraz ya kesin bu kız maldır dedi deme kesin ben malım bu kızdan neden ayrıldım dedi diye düsün:) - +1 yıl
güzellikle olmuyor bu işler 10 15 sene sonra ne guzellik kalır ne birsey kişilik sahibi olmak lazım ama annenle neseli sohbet yapman iyi olmus emin ol senin o neseli haline o bozulmustur:)
Diğer konusunda 875 cevap paylaştı. tabikii doğru yapmışsn o sana karşı nasıl tutum sergilemşse sennde o şeklde olman gerkr hiçbşy olammş gibi sen selamını verrsn burda sen kaybedersn..
019 Yorumlabende selam vermem ama o verirsede nezaketen alırım...eskisi hayatımda yer kaplamayacak kadar önemsizdir...selam vererek onu ödüllendirmenin anlamı yok...
01 Yorumlaikinizde hatalısınız, medeni olmak gerekirdi kötü ayrılınmadıysa.
032 Yorumla- +1 yıl
Kötü de lafmı ? Aldattı beni sonra da terk etti. Bi de küfretti.Aldattığı da kardeşim dediğim kız. Küfretmesinin sebebi de ; o kızla neden konuşmayacaksın , seninle biz ayrıldık o kızla konuş falan. Sonra onu da terk etti şimdi başka sevgilisi var facede sarmaş dolaş fotoğraflar falan . Ben sktr i yediğimle terk edildiğimle kaldım. Bundan önce 2 kere daha terk etti ve ilk bana acıdığı için çıktığını söyledi. Yeterince kötü mü ? Ben gurursuzluk mu yapsaydım , ya terslerse sonuçta sevgilisi var
- +1 yıl
biliyorum karaktersiz şerefsiz ama çook seviyorum. Nedenini bilsem zaten çözülecek sorun. Benle babam duyar diye hi. fotoğrafını koymamıştı bunu nasıl koydu. Ben onu seviyorum diye yedek sporcu yaptı resmen.Demek ki kızı çok seviyor ki facede fotoğrafı var , neden bana inat koysun ki ? içinde hiçbir şey kalmamış bana karşı
- +1 yıl
rica ederim, yardımcı olduysam mutluyum,
süreç şöyle: önce sevmeye devam edeceksin, içinde küçük bir umut tekrar birlikte olma olacak, sonra nefret ve beddua edeceksin ve sonra hiçbir şey hissetmeyeceksin
üçüncüye geldin mi unuttun demektir.
inşallah süreç hızlı işler bende 3 sene sürdü. - +1 yıl
sen daha dediğim aşamaya gelmediğin için öyle sanıyorsun. nasıl sevdiğimi neler yaptığımı yazsam film olur, hatta bir ara yaprak dökümünü bile izlemiyordum benim hayatım daha bir diziydi,
bir gün gelecek hiç umrunda olmayacak, ben hatta sonra evlendiğini öğrendim ve hiçbir şey hissetmedim. böyle işte bu işler.
+1 yılselam verdin diye sana tekrar acıyıp sevebilir.
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam