Eski sevgilime resmen yalvardim?

1.5 senelik güzel bir iliskim vardi 28 yasindayim ayrılalı 2.5 ay oldu. Sevgilimin maddi durumu çok iyi değilmiş kendi işi kazanamiyormus ama bana bunu demedi evlenecegimizi söylemişti 2025 yaza kadar ekim Kasım gibi işlerinin kötü gittiğini söyledi aralıkta da bana 2 3 sene bekleyelim dedi ama o da net değilmiş işlerine bagliymis. Bu sırada bana nişan veya herhangi bir ciddi adımla da gelmedi annesiyle tanıştırmak gibi ben de bu belirsizlikten dolayı ayrilmak istedim ama çok üzüldüm hemen geri aradım yazdim bir hafta normal konustuk haftasonu ne yapacağımı sordu ben de uniden buraya atanan bir arkadaşımla kahve içeceğim söyledim erkek olduğu icin bana dediki sen kötü zamanda insanın yanında olmazsın hayatimdan çık bir daha benimle. muhattap olma 2 ay boyunca barışmaya çalıştım ama istemedi. En son her yerden engelledi ben de başka bir yerden ulaşamadım. Ama konuşmalarda maddi sebepli ben ilişkiye yaşayamam önüne bak diyip duruyodu. Cok pişmanım sürekli kendimi sucluyorum ayrilmasaydik diye ama belirsiz bir plan sunması beni germisti. Yaşım da küçük değil çünkü. Asla bana dönmez mi şu an ne yapmaliyim ve sizce suçlu muyum. Bana bu ilişkiyi sen bitirdin senjn suçun dedi

Eski sevgilime resmen yalvardim?