Bir müridle tanıştım? Bu olay normal mi ve buna benzer bisiler yasayanlar var mi?

Bugün sevgilimle hastane cikisinda iliskimizin kopma noktasiyla ilgili tartisirken bir sonuca varmaya calisirken bi kadin geldi yanimiza muhabbet acti bir sekilde kendini tanıttı sohbet hocasiyim diye. Sonrasinda arkadas mısınız (sevgili misiniz manasinda) sordu. Evet diyince bikac ovguden sonra bak kizim bu cocugu uzme bu cocuk cok temiz durust seni seviyo falan dedi ama baya tekrarladi zaten iliskiyi bitirme noktasins getiren bitirmeyi dusunen kisi bendim. Sonra kadın hakkimizds hicbisi bilmemesine ragmen anlatmamamaiza ragmen dedi ki egegr biticekse bitsin bugün ama yoksa bu cocugu uzme dedi. Sonra bu cocugu seviyo musun devam etmesini istiyo musun dedi evet dedim gel sunnetleyelim dedi pek anlamadim ama eger ebedi hayatta yaninda olucaksa diyee icinden gecir dedj ve iki parmagimdsn birisisni secmemi istedi onlara bildirmeden sectim (orta ve isaretten birisini) ve kendisi aklimdan gecen parmagi secti. Sonra dualar edip ben naksibendi tarikatinda birinin muridiyim dedi ismi hatırlamıyorum. Bu olay garip geldi nasil yorumlarsiniz? Sevgilimden ayrildim bu arada.

Bir müridle tanıştım? Bu olay normal mi ve buna benzer bisiler yasayanlar var mi?