Eşim sürekli ayrılalım deyip evden gidiyor?

2 haftadır iş yerinde mi artık ne sıkıntısı var bilmiyorum bende 1 haftadır çok fena salgına yakalandım hastaydım yemek yiyecek dahi halim yok 2 gündür yemek yememiştim eve geldi karnım aç dedi bende hiç halim yok dışardan söyleyelim dedim neyse söyledi sonra senin gene derdin sıkıntın var surat yapıyorsun diye bana laf söylemeye başladı bende bişey yok dedim hastayım bu böyle böyle laf dalşına girdi işte babangile gitte rahatlayayım bilmem ne sonra beni sinirlendirecek şeyler söylemeye başladı ve konu iyice büyüdü bana bana saldırdı bende kendimi korumak için haliyle ona. Sonra annesini filan çağırdı annesine ben bunu istemiyorum bıktım dedi ne hakaretler etti tabi bu arada bana halbuki hiç bişey yapmadım yani ne bir ihanet ne bir yalan nede bir insanı kızdıracak hareket. Bazen kendi içimde sorunlar oluyor bazen tadım kaçık oluyor ama kesinlikle öyle abartacak konu değil. O günde canım sıkkın değil hastaydım. Her zaman arkasından ağlar eve çağırırdım bu sefer yemin ettim aramadım da sormadım da. Bana mesaj atıyor bitirelim uzatma filan diye hiç cevap bile vermedim. Az önce de aradı yarın yola çıkıp gidecekmiş evden al ne alakacaksan dava açacaksan aç filan dedi bende nereye gidersen git bana niye haber veriyorsun dedim kapattım. Kayınvalidem de öyle deme uzaklaştırırsın iyice dedi ama ben cidden bıktım bu hareketlerinden ayrıca blöf yaptığını ve eskisin gibi peşinde koşup egosunu tatmin etmemi istiyor haksız mıyım?

Eşim sürekli ayrılalım deyip evden gidiyor?