Çekicilik katar mı sizce karşı cinse?
Ama Jennifer Lawrence gibi kadınlar ya da Johnny Depp gibi erkekler hayal etmeyin. Tek başına bu özelliği değerlendirin.
Sizce çirkin birini de daha çekici kılar mı?
Çekicilik katar mı sizce karşı cinse?
Ama Jennifer Lawrence gibi kadınlar ya da Johnny Depp gibi erkekler hayal etmeyin. Tek başına bu özelliği değerlendirin.
Sizce çirkin birini de daha çekici kılar mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çekiciliğini bilmem ama bir yerden sonra insan sıkılıyor yaparken
Johnny Deepden daha yakışıklıyım ve çok iyi yemek yaparım😄
Mutfak robotu da aynı işi yapıyor
Ben erkeklere yakıştırıyorum mesela
Sanki daha şefkatli biriymiş algısı yaratıyor
Ben 10 yıldır tek yaşıyorum başka kim yapacak yemeği :)
Guzel bir özellik. Hele bir de değer verdiğin kadına daha özenli yemek yapıyorsan çok tatlı bir görüntü bence
Amatör bir aşçı kadar yaparım en azından ;)
Vaayyy
Boğazına düşkün olan ben için bir artıdır
Aynen benim için de karşı cinste aradığım bir özellik oluyor
Önemli
Hayır
Oh be 😂
Karakterin bozuksa ne yaparsan yap boşa.
Ya ne alaka
Bunlardan bağımsız sadece tek bir özelliği değerlendiriyoruz
Karnıyarık yapabiliyor musun?
Herkes yapabilir ama herkes yapmayı tercih etmiyor yemek yapmak zor bir şey değil.
Ben o konuda berbatım mesela asla yapamam
Yaparsııınn
Tam manasıyla denememişsindir
Hayır hiç denemedim zaten ama kendimi biliyorum Max makarna yapabiliyorum
Kanka ne alakası var internette adım adım yazıyorlar yapma böyle 😂
La çok zahmetli elim yatkın değil biliyorum
La sus yatkın 😂
Yav tamam ben ustayım asciyim aman yapma tamam mı sakın yapma
Babanemde yapıyor
Ben de yapıyorum
Guzelmis
Çekici mi oldum şimdi
Kadında çekici.
Bence erkekte daha çekici
Hayır, erkeğin görevi bu değil. Özel olarak mesleği buysa olabilir ama mesleği bu değilse itici. Layt erkek olur.
Mesleği bir anda vahiyle mi öğrenecek
Ya şimdi bak, okulunu okurken olabilir. Zaten o zaman ergen oluyor adam, sıkıntı yok. Bekar adamsa evde kendi yemeğini yapabilir, onda da sıkıntı yok. Ama sevgilisi varsa ve o sevgili bütün gün ardını yayıp oturuyorsa, kendi etini internette satıyorsa o zaman sıkıntı işte. Ev işlerini karı yapar. Çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik, bebeğin bakımı. Bunların hepsini karı yapar.
Senin çamaşırını sevgilin niye yıkasın
Kimsenin öyle bir zorunluluğu yok
Öyle birini bulursan bile eminim mutsuz ve daha şefkatli, medeni erkeklerin özlemini duyan bir kadın olacak.. bir süre sonra senden soğur
Kimsenin öyle bir zorunluluğu yok zaten. Bunları yapan kadınla ciddi düşünürüm ben, yapmayan kadın geçici olur benim için. Kadın dediğin kocasına hizmet eder. Mesela görüyorum ben, kadınlar çalışıyorlar ve bebeklerinide evde bakıcıya baktırıyorlar. Öyle bir şey olsa ben bakıcıyla evlenirim mesela. Benim çocuğuma o bakıyor eve ev işlerini o yapıyor. Çalışan kadını ben ne yapayım? Ben çalışırım, ben bakarım, ben korurum.
Kesin muhafazakarsındır ama Muhammed peygambere bile yıllarca bakıcısı baktı, eşi hatice de ticaret kadınıydı.
Sen aşçı veya temizlikçiyle de evlenmiyorsun ki bir bireyle evleneceksin. Tabii sana o bilince sahip biri uymazmış o ayrı. Biriyle olabileceğini sanmıyorum ama olsa bile çok kötü bir evlilik olacak o belli
Ateistim ben. Bir tanrı veya dine inanmıyorum. Ben böyle kadın istiyorum. Böyle zamanda böyle kadın çok nadir zaten, o yüzden ben de kısa süreli ilişkiler yaşıyorum sadece. Herkes ortalık malı olmuş, ben de gereken kadar değer veriyorum onlara sadece.
Bence yoksul bir ailede büyümüş kültürsüz bir çocuktun neye inandığın çok da önemli değil. Ben de ateistim bu sırada ama yoksul muhafazakar kesimi andırdın bana
Aynen, kültürsüz. İyi geceler.
Tabi ki.
Bilmem