Evim deki cin mi? Yoksa şeytan mı?

Hadisi Şerif'te, şeytanların ramazan ayında ve üç aylarda bağlandığı, bişey yapamadığı geçiyor. Bana büyü yapıldı. Ozamandan beri evimde, geceleri, karartılar, sesler duyuyorum. Salondaki, duvarda asılı olan resimi düşürdüler, kırdılar 20 yıldır asılı kalan resim, kendiliğinden, annem evdeyken düştü. Annem, bende anlamadım, nasıl düştü, rüzgarda yoktu dedi. Çok rüzgarlı günlerde, kapı baca açılıyken bile düşmeyen resimi , cinler düşürdü. Kış ayında, pencere ve kapı kapalıyken... Ama nedense recep ayına girdiğimizden beri cinlerle ilgili bir olay yaşamadım. Eskiden, yatağımı sallarlardı, deprem olmuş gibi olurdu, penceremi tıklatırlardı, yerden, parkeden ses çıkartırlardı , ben uyumiyim sesten rahatsız oliyim diye. Şimdilerde biiey yok. Recep ayına girdik diye böyle. Acaba bunlar cin değil de şeytan mıydı? Çünkü hadisi şerifte şeytanların, üç aylarda bişey yapamadığı söyleniyor. Ayrıca evime her girdiğimde. Ayetel kürsi, 3 ihlas, 3 felak, 3 nas, 3 fatiha suresi okuyorum. Ona rahmen bu olaylar yaşanıyordu. Halen bağımlılık oldu, yatagıma yatınca, uyumadan, euzi bi kelimatillahit taammati min şerri ma halak diye 3 kere okuyorum. La ilahe illallah diyorum, Allahümme salli alâ Muhammed ve ala ali Muhammed diyorum. Ozamanlarda da diyordum ama yine uyutmuyorlardı. En sonunda dövecektim bu cinleri, üç aylara girdik 😅😆 napiyim bundan sonra. Bunlar şeytan mı , cin mi? Büyüden önce evimde hiç cin yoktu. Büyüyü de bulmadım, bozmadım. Büyü olduğunu, kurşun döktürünce gördük. Kurşun etkili olmadı.

Evin de cinler var
Onlar şeytanlar. Üç aylarda bişey yapamazlar, sonra yine gelirler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Evim deki cin mi? Yoksa şeytan mı?