AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yıl olmus 2024 hala istihareye göre hareket edenleri görüyorum allahım 🤯 rüyayla amel olmaz ya bu nasıl bi düşünce yapısı
Bende etmiyorum bizim adımıza yatan bir kişi görmüş bende merak ettim yani başkası yatmış bi de biz bir kişi yatmış diye biliyoruz ama başkaları yatmış resmen
Askım istihareye göre hareket edilmez sence de garip değil mi? misal biriyle evleneceksin çok da iyi birisi eminsin ve güveniyosun ama istihareye yatıp kötü gördün sen bundan ayrılacak mısın yani? allah akıl fikir vermiş 🙂
Ben yattığımda yeşil gördüm başkası yattığında böyle görmüş anlamadım ben bu işi… bide başkasının hangi bilinçle yattığını bilmiyorum misal bunu gören kişi kuran kursunda çalışıyor ve benim yorumlamam rüyasında o bilinçle yattığı için öğrencilerle uğraşmış ama bize yoruldu kötü diye sence kötü mü rüyanın yorumu
Bu istihare benim kırmızı çizgim oldu, yatanı yattıranı anlamıyorum anlamak da istemiyorum.
Bi de bir kere daha yatmıştı bizim adımıza rüyanın anlamı ya iyidir ya kötü sma o gören kişi hep ya başını iyi görüp sonu kötüyle bitiyor diyor ya da tam tersi diyor bu nası oluyor anlamadım yani artık benimde kırmızı çizgim 🙈
Istihare ile amel edilmez. İstihare bir duadır ve o da yapılan bir sünnet. Rüya sonucu kötü olup, evlenip mutlu yaşayan insanlar da var.
İstihareye göre hareket edin diyorlar bence de edilmesin sonuçta beyaz gördük diye çok mutlu olacağım anlamına gelmez. Bizim adımıza yatan kişinin gördüğü rüya ds 3 kişi sınava giriyor 2 si geçemiyor ağlıyor 1 i geçiyor çok mutlu oluyor neye yorulur sence
Dinde bence yoktur. Ben olan bir şeyi söylüyorum. İstihare tek başına yeterli değildir. Evet, bazı insanların kalp gözü açıktır veya Allah rüyada rizik verir net görmesi için. Ama, normal olanı sürece devam etmek. Peki ne zamana kadar? Hislerinden ve çevrendeki kişilerin (güvendiğin) düşüncelerinden
Evet ama başkasının yatması bence doğru değil sonuçta kişinin hangi psikolojiyle yattığını bile bilmiyorsun mesela yatan kişi kuran kursunda bi hoca sayılır rüyasında bilinçaltı olarak öğrencilerle uğraşmış gibi yorumladım ben onun dışında başka açıklaması yok onda bizim adımıza gördü diye yordu diye düşünüyorum
Başkasının yatması da doğru mu bilmiyorum. Bununla ile bazı örnekler duydum çevremden. Çıkıyor, doğru biliyor vs. Söylüyorlar ama emin değilim. Ve bilgim yok maalesef.
Bi de bir kere daha yatmıştı bizim adımıza rüyanın anlamı ya iyidir ya kötü sma o gören kişi hep ya başını iyi görüp sonu kötüyle bitiyor diyor ya da tam tersi diyor bu nası oluyor anlamadım yani neye yorumlanır
Her insanın manevi olarak gücü farklıdır. Bazen de Allah rizik verir bu yönde belki bilebilir. Böyle yapan bir çok dolandırıcı da var etrafta. En iyisi güvenli tarafta kalmak. Bildiğinle amel etmek. Seni şüpheye düşüren şey, Allah'a yakınlaştırmiyorsa uzak durman daha iyidir.
Evet sma dediğiniz gibi kötü olup çok mutlu olan insanlar da var. Birinin beyaz çıkmıştı sma evlilikleri kötü yani hiç konuşmuyorlarmış onlarda üzülüyormuş bu duruma mesela böyle de var her kişinin de doğru çıkmaz. Ki kaderimdeyse yine yaşarım bunu ben ne kadar isteyip istemesemde olsa da olmasa da..
Hayır yahu. Elbette kader önemli ama tamamen kendimi salıyorum başıma ne gelirse demek değil ki. Evlilik aşamasında olduğunuzu varsayıp kendi bilgim dahilince yazıyorum o halde. En mühim olan histir. Bir, iki görüşme ya da konuşma sonrası net bir hissiniz olur. Daha sonra istihare +istişare. Geleceğe bilemeyiz o yüzden elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Karşıdaki kişinin çevresi, ailesi, geçmiş, yaptığı iş, mimikleri, konuşmaları da çok şey ifade edebilir.
Ne gördüğüne bağlı olan bir şey
Öğrenciler sınava giriyor 2 si geçemiyor ağlıyor 1 i çok mutlu oluyor nasıl yorumlanır
Biri ağlayıp diğeri gülüyor mu?
3 kişi giriyor 2 si ağlıyor 1 i geçiyor çok mutlu oluyor bunu bizim adımıza yatan bi kişi görmüş öyle söyledi
3 arkadaş misiniz?
Bizim adımıza biri yatmış bana söylenen o öyle görmüş rüyada
Ee o arkadaşa söyle üzülecek diğer iki kişi gülecek
Çok karışık gördğm dedi karışık gördğ dediği de o yani anlamadım ben bu işi kötüye yordular hemen sence kötü mü rüyanın yorumu
Dediğim gibi işte arkadaş üzülecek o diğer iki kişi kazanacak
Bi de bir kere daha yatmıştı bizim adımıza rüyanın anlamı ya iyidir ya kötü sma o gören kişi hep ya başını iyi görüp sonu kötüyle bitiyor diyor ya da tam tersi diyor bu nası oluyor anlamadım yani neye yorumlanır
Niyete bağlı olan bir şey bu ve istihare öyle her gün yatılan bir şey değil
Üst üste 7 gün yatmıştı bu kadın
Ona hangi slk söyledi her gün yatılır diye. Perşembe den cumaya geçen gecede yatılır. Ayrıca ortam temiz çarşaf yorgan kılıfı yastık kılıfı ve etrafındaki Çoğu şeyin beyaz olması lazım
Valla ben yatıcam 7 gün üst üste 1 hafta sonra yorumlarım dedi en sonda yorumladı üstelik erkek arkadaşıma hemen karar verme temkinli ol felan sayıkladı çocuğun da aklına girdi.. ve Ben o beyaz olma olayını bilmiyordum hiçbir yerde de yazmıyor..
Ah sizi tarikat mensubu insanlar sizi. Sizler o hocalardan uydurulmuş İslami dinliyor sunuzda ondan.