AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Tabi ki de yorumlayabilirsin
Hedabını aktif şekilde kullanıyorsun hatta şu sitede eskiden beri tanıdığım bir tek sen varsın Hedabını ilk açtığın zamanlarda Dr Strange filmini sormuştum sana yani o zamanlarda görmüştüm ilk o zamandan beri aktifsin ve yaptıklarının bazıları duygusal yorumlar yani buradan hesabın dışında duygusal hassas bir kişiliğin olduğunu çıkardım yeniden hesaba dönecek olursak bence gayet güzel bir hesabın var zaten dediğim gibi oldukça aktifsin bence gayet güzel kullanıyorsun hesabını bence 🌸🙏🏻
Yorumun devamı silinmiş +oldukça aktifsin bence gayet güzel kullanıyorsun hesabı, bence bu kadar EİC olmanın sebebi de aslında hesabını cevap vermek için değil gerçekten insanlara yardım etmek için kullanıyor olman
Hadi bakalım, nasıl biriyim senden duyayım 😂
Soruların hem felsefik hem eğlenceli bence gayet güzel mantıklı yani felsefe ile insanı boğan bir hesap da değil sadece boş boş yazan bir hesap da değil gayet güzel 🙏🏻🌸
16 yaşındaki çocuklara profil yorumlatmıyorum.
107 yaşındaki birine göre yaşımın ufak gelmesi normal ama yine de hesabın hakkında bir kaç şey söylemekten kendimi alıkoyamıyorum; Jim Carey çok severim ayrıca arka plan fotoğrafın da sanatsal ve güzel duruyor
Beni takip etmen gerekecek o zaman.
her zaman açık, her zaman ulu orta bir haldedir benim hesabım
Cevapların genel olarak cevap vermek için yazılmış şeyler değil gerçekten yardım etmeye çalışıyorsun gibi yorulmadım ayrıca soruların da çok ilgi çekici ama herkese açık daha fazla soru sorsan daha iyi olabilir belki çünkü gerçekten güzel soruların var tabii karar senin 🙏🏻🌺
Olur yorumlayın
Hesabın gizli olduğu için çok yorumlayamıyorum ama pp çok tatlı bence
Fark etmemişim kusura bakmayın teşekkürler ☺️
Sorun değil ne demek 🙏🏻🌸 Bence sorularınız ufuk açıcı gayet güzel ve felsefik düşündürücü sorular özellikle bazı sorularınız şahsen çok hoşuma gitti sorulara verdiğiniz cevaplar da güzel ve açıklayıcı zaten EİC oranınız da yüksek hesabınıza ilk girildiğinde çok iç ısıtan bir hesap olduğunu düşündüm pp sebebiyle sanırım 🙏🏻🌸
Çok teşekkür ederim sizin de sorularınız çok güzel 🌺
Olur yorumlaya bilirsin
Benceni çok beğendim bence çok yerinde ve güzel olmuş ayrıca soruların da her kesime hitap eden güzel kaliteli sorular yani arka plandaki taç tam sana göre 🌸🙏🏻
Çok teşekkür ederim çok ince düşüncelisiniz🌺🌺
Yorumla bakalım 😊
Çok güzel özgün soruların var ama pp çok korkunç palyaço fobim var 😭 buna rağmen hesabını beğendim bence çok hoş 🌸
Profil resmimden ne istiyorsunuz herkes laf ediyor o. O
Ama korkunç duruyor 😭😭
Palyaço korkunç olur mu :o şunun şirinliğine bak sempatikliğine bak :o
IT izledikten sonra korkmaya başladım ama 😭😭
Aaa IT filminin orijinal yapımını izle gülersin :D
Neden kii
o zamanın şartlarına göre iyi ama şimdinin şartlarına göre o kadar korkutucu gelmiyor o yüzden yeni uyarlama efektler kullanılan teknolojilerle daha korkunç hale gelmiş
Ama katil palyaço da var 🥺
nerede var :o
Senin ppde ki katil değil mi 🥺
Katil değil suça meyilli :P
Yaa tamam o zaman özür dilerim palyaço iftira atmış gibi oldum 🥺🥺
evet çok ön yargılısın :o
ÖZÜR DİLERİM LÜTFEN BENİ AFFET 😭😭😭😭
düşünmem lazım
ÖZÜR DİLERİM PALYAÇO YAPTIM BİR CAHİLLİK BEN ETTİM SEN ETME 😭😭
yorumla kız mavisi
Pp ve arka plan çok eğlenceli ayrıca cevapların da çok rahat insana kasıntı hissettirmiyor nick mükemmel ötesi bayıldım bayıldım bayıldım 🌸🙏🏻💝
büzüşük dudiş beybi
Olur, yorumla.
Nedense hesabına girer girmez eğlenceli olduğunu düşündüm cevapların kısa ama net yani gayet güzel ayrıca en iyi cevap oranın da yüksek bence Master olmayı sonuna kadar hak etmişsin
Teşekkür ederim.
Hadi yorumla bakalim ne cikacak
Sadece bir soru sormuşsun ama bence sorun çok güzel çok anlamlı belki daha fazla sormayı düşünebilirsin ayrıca arka plandaki fotoğrafın inanılmaz inanılmaz haklı yüz üzerinden yüz..
Cok tesekkur ederim güzel yorumun icin 🙏
Yorumla bakalım neler cikacak
Hesabın kilitli olduğu için fazla yorumlayamıyorum ama pp çok tatlı 🙏🏻🌸
Teşekkür ederim
Olur gel
Bence hesabın çok tatlı ayrıca yüzün de çok güzell 🌸🙏🏻
teşekkür ederim 🥺
Akıt gelsin
Pp çok gizemli bir hava yaratmış ayrıca yeme içme alanında fenomen olmuş birine nasıl olumsuz yorum yapılır mükemmel ötesi bir hesabınız var ayrıca EİC oranınız da çok yüksek demek ki cevaplarınız da tatmin edici bence hesabınız harika zaten karnım açtı daha da acıktım ama 10/10🥺🙏🏻🌸
Teşekkür ederim 🤞 ben demin yediğim için aç değilim 🤣
Olur
Genellikle soruların kaliteli ve genel olarak herkese hitap ediyor EİC yüksek olduğuna göre cevapların da güzel ayrıca nick mükemmel 🌸🙏🏻
Teşekkürler 🧡
Sizin de sorularınız çok güzel bu arada sjsjd
Teşekkürleeer 🌺🌸
Ricalarr 💕
ewet
Bencelerin gerçekten kaliteli ayrıca soruların da gayet güzel cevapların kısa ama net yani genel olarak güzel bir hesabın var bence 🙏🏻🌸
çok teşekkür ederim
Olur bakalım
Nick çok yaratıcı ayrıca soruların çok samimi gördüğüm kadarı ile yazdığın bence de gayet kaliteli çok hoş bir hesabın var🙏🏻🌸🌺
Çok teşekkür ederim 🤍🌸
Evet ✨
Soruların çok kaliteli ve çok özgün cevapların da çok içten hesabını birilerini kırmak için kullanmayan nadir güzel insanlardansın 🙏🏻🌸🧡
Teşekkür ederim birilerini bilerek kırmak istemem tabikide ama dediklerin benim için çok değerli💜✨🌸
Olur
Genel olarak kişilik ve yemek üzerine sorularını gördüm çeşitli konularda sorman hoş bir şey, yorumlarında genel olarak kibar yaklaşmışsın bu da çok güzel zaten en iyi cevap oranın da yüksek, gayet güzel bir hesabın var🙏🏻🌸
Yiaaa çok teşekkür ederim 🤗🥰 seninkide gayet hoş sade gözüküyor da senin kadar iyi yorum yapamayacağım ya baya güzel mahcup ettin balla çok sağol 🤭🤗🤗🥰❤️
Olur yorumla ama yeni geldim
Siteye yeni gelmiş olmana rağmen güzel cevaplar veriyorsun ve sanırım sitenin mantığını az çok anlamışsın (Hiç kız yok mu soruna dayanarak söylüyorum) Nick çok tatlı ayrıca pp de çok hoş bayıldım hesabına 🌸🙏🏻
Çok teşekkür ederim 🥰🙏
Tabii ki. 😅
Pp ve arka planı çok beğendim ki normalde anime izleyen biri değilim ayrıca soruların da yazım noktalama kurallarına o kadar dikkat etmişsin ki bakarken gözlerim rahatladı bunun için teşekkürler 🌸 soruların gayet kaliteli ve cevapların da güzel bence hesabın mükemmel ötesi 🌸🙏🏻
Çok teşekkür ederim, mutlu oldum. 🙏☺️
Olabilir
Bazı soruların tuhaf olsa da gayet mantıklı olanlar var (Tuhaf olanlar da kötü değil sadece tuhaf yani) Nick çok güzel bence eğlenceli duruyor
Hangi sorularım tuhaf bir tanesini örnek olarak verebilir misin
Az çok tahmin edebiliyorum da yine de sormak istedim
Bence de tahmin ettiğin sorular tanrı olabilir miyim ölmek nasıl bir his gibi. Yani biraz felsefik oldukları için diğer soruların aksine düşündürdü diyebilirim
Tâbi, olur.
hayranlık uyandıran cici cıtı pıtı zeki duygusal kitap sever tatlı insan🥰
Teşekkürler 🌸
💐💐
Çok tatlı insanın zihnini rahatlatacak soruların var ve güzel cevaplar vermişsin ayrıca profil fotoğrafın çok güzeel 🌸🌸
Çok teşekkür ederim 🥰🦋🌸
Rica ederiimm 🤍🌸💝
Hadi yorumla
Çok fazla cinsellik temalı sorun var bu yüzden diğerlerini göremedim ama en popüler cevabını çok eğlenceli buldum 🌸🙏🏻
Hangisi peki o 🌹
Tam olarak hatırlamıyorum ama telefon almışsın içinden salatalık çıkmamış gibi bir şeydi
Hee hatırladım evet evet eski bir yorumdu
Hayırrrr ya
Tamamm
Zahmet olmazsa
Bence soruların kaliteli ve güzel cevaplar veriyorsun ayrıca hesabın dikkat çekici duruyor 🙏🏻🌺
Sağol güzel yorumların için 🐣 Ne çekici duruyor ki
Olur
Hesabın kilitli ama arka plan fotoğrafın çok güzel
Teşekkür ederim 🙏
yorumla bakalım
Hesabın gizli o yüzden fazla yorumlayamıyorum ama Bursa yı çok severim bu yüzden 10/10 🙏🏻
Yorumla
Cevapların çok samimi geldi sadece iki sorunu gördüm ama ikisi de çok kaliteli duruyor soru sorma sıklığını artırmalısın bence..
Aklıma gelirse denerim. Teşekkür ederim
Olurr lütfen
Bence cevapların gayet güzel nick de yaratıcı olmuş 😁
Profilimmm?
Açık ol ama
Evet