Diğer Ya benim full yetkilerim ne zaman yuklencek? xkwks Takip Et Xper 3 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çok açım lan kendimi zor tutuyorm 🥺 Güncellemeler+1 yıl Beni takip ettiren biri var onu halletmem lazim artik. Ya benim full yetkilerim ne zaman yuklencek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. Yakında yüklenir 0 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Çok özür dileriz hanfendi teknik aksaklık oluşmuş. Hemen işlemlere başlıyoruz 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Full yetkili biri yükler sana rahat ol doyarsın :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne zaman yükletmek istiyorsan o zaman yüklerler... 0 6 Yorumla xkwks +1 yıl O ne be gebelik diil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gebeliği ya. Söylediğin şeyi bir sen anlamışsın kimse anlamamış. Sana anlatılanları da anlamıyorsun saçma sapan bir noktada durun Yorumla xkwks +1 yıl Ben bayadir yetki istiyorm Yorumla xkwks +1 yıl Saclari kesme ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne istediğin belli değil ne yapmaya çalıştığın belli değil konuştukların net değil benim sorduklarında alakam arıyorsun. Cevap yazanlara Bir bak bakayım kimse seni anlamış mı bence kendini de anlamış değilsin de Yorumla xkwks +1 yıl Iyi boyle Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 964 cevap paylaştı. Xper 2 olmuş başla şimdiden hsjsksk 0 1 Yorumla xkwks +1 yıl Yok be burdaki xper diil xjjs Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Konuyu cinselliğe mi çekicez 0 1 Yorumla xkwks +1 yıl Yok baska Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Abazan gençlik loading... :D 0 5 Yorumla xkwks +1 yıl Abazanlik diil ya baska mevzular xjsjjd Yorumla BilenAbi +1 yıl Emin misin? Yorumla xkwks +1 yıl Oyle :d Yorumla xkwks +1 yıl Eminim yani dedihin dwgil.. Yorumla BilenAbi +1 yıl Olay ne tam olarak? Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Soruyu anlayabilene ödül var mı 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendine işini kendi evine çıkınca başlayacak ne kadar o zaman bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Xper 4 olunca yüklenecek sabret biraz 😂 0 8 Yorumla xkwks +1 yıl Cjdje yok be baska Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadarını anladık ya 😂 Yorumla xkwks +1 yıl Ne anladin.. anlasiliyo mu xjdjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet anlaşılıyor Yorumla xkwks +1 yıl Ne anladin ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canın sıkılıyor ama yaşın küçük sanki Yorumla xkwks +1 yıl Oyle diyelim np.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle değil mi Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 505 cevap paylaştı. Hangi konuda? 0 0 Yorumla
ampaçiii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl doyururum seni 0 2 Yorumla xkwks +1 yıl Oyle diil Yorumla ampaçiii +1 yıl nasıl gelsene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yakında yüklenir
Çok özür dileriz hanfendi teknik aksaklık oluşmuş. Hemen işlemlere başlıyoruz
Full yetkili biri yükler sana rahat ol doyarsın :D
Ne zaman yükletmek istiyorsan o zaman yüklerler...
O ne be gebelik diil
Ne gebeliği ya. Söylediğin şeyi bir sen anlamışsın kimse anlamamış. Sana anlatılanları da anlamıyorsun saçma sapan bir noktada durun
Ben bayadir yetki istiyorm
Saclari kesme ne alaka
Ne istediğin belli değil ne yapmaya çalıştığın belli değil konuştukların net değil benim sorduklarında alakam arıyorsun. Cevap yazanlara Bir bak bakayım kimse seni anlamış mı bence kendini de anlamış değilsin de
Iyi boyle
Xper 2 olmuş başla şimdiden hsjsksk
Yok be burdaki xper diil xjjs
Konuyu cinselliğe mi çekicez
Yok baska
Abazan gençlik loading... :D
Abazanlik diil ya baska mevzular xjsjjd
Emin misin?
Oyle :d
Eminim yani dedihin dwgil..
Olay ne tam olarak?
Soruyu anlayabilene ödül var mı 😂